קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
    • דיון
    2K
  • אשר כותבת submitted a new Article:

יומן מצולם: אורות הלילה בדובאי

הגעתי לדובאי אחרי חלום שהולך איתי כבר הרבה זמן. האמת, שהחלום פשוט הגשים את עצמו כשהייתי בדרכי לאירופה, והחלטתי 'על הדרך' לעצור למספר ימים לקונקשיין קשר מרתק.

האווירה בדובאי מאד נחמדה, ארץ שפשוט משוועת לתיירים שמגיעים בהמוניהם. הרבה מאד "לא מקומיים" הודים ופקיסטנים שעובדים שם ומשרתים את האוכלוסייה המקומית העשירה, הם נמצאים במלונות במוניות ובכל מקום.
    הלבוש המסורתי של המקומיים הוא החלוק לבן והכאפיות המסורתיות ואם שאלתם, ישראלים בעלי דרכון ישראלי לא יכולים להיכנס לדובאי, אלא רק המחזיקים בדרכון...

Read more about this article here...
    בהמשך ל: https://www.prog.co.il/threads/זאת-התוצאה.423931/

אישית אני דוגלת בשיטה שצילום מדויק הוא א' ב'!!
    ורק אחר כך זה העיבוד.
    יש אצלי בחבילות צילום גם אופציה לרכישת כל הדיסק לפני עיבוד
    זה אומר שאני מאד מקפידה על צילום מדויק שלא יבייש אותי למסור ללא עיבוד.

מה כן העיבוד הופך את התמונה למשהו יותר וואו!

בתמונה הספציפית פה קרה משהו אחר לכן אני משתפת.

העמדתי את הבנות המתוקות האלו, עשיתי לחיצה תמונה אחת לטסט כדי לראות את החשיפה
    והחשיפה לא יצאה מודויקת והתמונה ממש שרופה למחצה.
    כמובן שכל הסט אחרי יצא מצוין.

אוקי אני עוברת על התמונות ומגלה שהתמונה הראשונה יצאה הכי יפה מכל הסט
    למה אחרי שניה הבנות "התפרקו" וזה לא היה זה...

מה עושים? תמונה כזאת ברגיל דינה להימחק מיידית.
    אבל לא ויתרתי.

הנה התמונה המקורית

IMG_3609.jpg

ובשביל מה יש לנו רואו? אם לא לכאלו מצבים בדיוק?
    מכהים בחשיפה ומכניסים ב"היילייט"
    (ז"א אני תמיד מצלמת רואו, אבל פה זה היה ממש הצלה לתמונה)
    והנה התמונה לאחר המרה מרואו

IMG_3609אחרי רואו~1.jpg

ועכשיו לעיבוד,
    קודם כל תראו מה שקרופ עושה לתמונה :)

ועדין אחרי הרואו יש לי הבהקים בפנים :(

פתחתי שכבה חדשה של דף ריק
    דגמתי צבע מהפנים ועשיתי כתם צבע גדול
    כיסתי עם מברשת וגיליתי במקומות השרופים
    כמובן עם מברשת מאד רכה
    ואופסטי של בערך 35% לשכבה עצמה.

זהו,
    אל תתייאשו מתמונות ;)

אחר כך לגבי המשך העיבוד השמים הם הגבול :cool:

והנה התוצאה

אהבה.jpg

עכשיו בא נשמע מי עדין לא מצלמת על רואו?? :mad::p

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה