קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
זה זמן שאני תוהה עם עצמי עד כמה ניתן באופן תיאורטי לשרוף תמונה.
אני מדבר על פיקסלים-חלקים שרופים.
מה הדעה הרווחת אצל צלמים. האם ניתן לשרוף מעט חלקים בתמונה [בא נאמר מינוריים] בכדי שהמצולם יצא טוב=מואר כמו שצריך. או שהשאיפה היא שהתמונה תהיה מוארת כמו שצריך וללא פיקסלים שרופים כלל.
או שיש כאן דעות וגישות שונות [בין צלמים] בנוגע לעד כמה תמונה צריכה להיות מוארת.

מאידך יבוא מי שיאמר שגם חלקים רבים בתמונה שרופים הם לא בעייתים... הכל תלוי לפי האופי ואיך החלקים השרופים משפיעים על התמונה.

אשמח אם תחלקו איתי את המידע שיש ברשותכם שיטתכם-גישתכם בנוגע להנ"ל.
ותעשו לי קצת סדר בראש.

אם אני מסתכל על תמונות של חלק מהצלמים [בעולם ובישראל] אני רואה גישה-לא לשרוף.
מאידך כאן אני שומע שאין בכך בעיה... אולי לא שמתי לב ויש גם גישה מקצועית שכן לשרוף... לא יודע..
מה הכי נכון-אם בכלל יש נכון בזה...

אני מדבר על צילום מסחרי ואומנותי כאחד=אם יש הבדל בין השניים גם אשמח לשמוע מה הכי נכון.
כנ"ל אחרי שיפור בטווח דינאמי עם שימוש בפלאש מושכל. לפעמים נשארים כתמים שרופים.
אז מה זה לא נכון.

האמת קצת נבוכתי בנושא
אשמח לעזרתכם..

קדימה>> מחכה לתגובותיכם!!!
החופש כבר כאן,
והגיע הזמן למדריך נחמד בטכניקה לצילום ניו בורן
אם אתם רוצים מקסימום תמונות במינימום זמן, לכו על טכניקת הקילוף :)
התחילו בעיטוף מלא.
בד מתחת לתינוק, עיטוף התינוק מימין ומשמאל כשהגוף מקופל, ותחיבת כל השאריות מתחתיו
בתנוחה כזו התינוק נרדם היטב ועמוק כי אין תנועות רפלקס שיעירו אותו.
וצלמו ...
צפה בקובץ המצורף 371657
עכשיו אפשר קצת לשנות את האוירה להחליף סרט או כובע ולהתחיל לקלף
בתחילה הוציאו בעדינות רק את כפות הידיים. עצבו אותם כרצונכם
וצלמו
צפה בקובץ המצורף 371659 צפה בקובץ המצורף 371660
שוב אפשר לגוון ברקע או באבזור, ועכשיו להוציא יד אחת בשלמות, אפשר להניח אותם זו על זו או לדחוף ביד דובי
ולצלם..
צפה בקובץ המצורף 371661
הוציאו עוד יד, גוונו בתנוחות. אפשר להניח עוד בד באמצע הצילום מעל הבד השני בשביל לגוון
צפה בקובץ המצורף 371662אם התינוק לא מתעורר, נסו לפרום אותו בזהירות ולהוציא את הרגליים וכך להרויח עוד תמונה..
התינוקת הזו התעוררה, אז רק תמונה מאחרת להשראה..
צפה בקובץ המצורף 371665
מלא הצלחה..
נסו ותשתפו בתמונות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה