קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
סרט תעודה נדיר ואותנטי [לא שחזור] בDVD מלא, על מחנה אושוויץ וימי שחרורו,
צולם ע"י צלם הצבא האדום והחומר נשמר בקופסא 40 שנה ונשכח, עד שנערך לסרט, בעריכה לא השמיטו שום פרט לצורך ההיסטוריה, מזעזע ככל שיהיה, ואף ללא פסקול,
חלקים מסרט זה שמשו בזמנו מיד עם תום מלחמה כעדות נגד פשעי הנאצים במשפטי נירנברג!!
נדיר ביותר , וטרם נסקר אודותיו בארץ,
הופק ב 1985 ונערך לDVD ב 2004

פרטים נוספים בעברית ראו בקבצי התמונה המצורפים

הלינקים בהורדה ישירה באפוציה של שלושה שרתים שונים:
rapidshare, storage,hotfile,
[רפיד הכי מהיר ואחריו hotfile]

לתועלת הרבים ולמניעת המתת הלינקים הם צורפו בקובץ טקסט המצורף, נא לא לצטטם במפורש, בכל מקרה זה די מצוה לפרסם הלאה, החומר פשוט נדיר וכדאי שהוא יסתובב ולא ילך לאיבוד.
309 תגובות
 תגובה אחרונה 
בימים אלה אני מגבשת קבוצת רכישה של פונטים במחיר הזוי ממש, אף פעם עוד לא היה!!

288 משקלים
1955 ש"ח

(המחיר הרגיל שלהם לסטודנט זה 250 משקלים ב 2300 ש"ח)

> שנתיים זכאות לבחירת הפונטים
> כולל קטלוגים של 2017-2018
> 24 תשלומים ללא ריבית והצמדה
> +2 משקלי פונטפייס (פונטים לאתרי אינטרנט עד מליון צפיות בחודש) או 2 משקלים מורחבים (פונט עם ניקוד מלא ומדויק לספרים או מגזינים)
מתנה!

לאור הערה חשובה אני מוסיפה גם את החבילה הקטנה (משום מה חשבתי שכולם ירצו את החבילה הגדולה☺)

184 משקלים
1445 ש"ח

>שנה זכאות לבחירת הפונטים
>בחירה מקטלוג 2017
>12 תשלומים ללא ריבית והצמדה
>משקל פונטפייס או משקל מורחב מתנה!

ברור שכדאי את החבילה הגדולה אבל זה לא משנה לעניין הקבוצה, מי שרוצה את הקטנה יכול להצטרף וזה נחשב לאותה חבילה.

ככל שהקבוצה תגדל המחיר רק ירד וכמות המשקלים תעלה, כך שאם אתן מכירות עוד מישהו שרוצה להצטרף, שתפו!

אני יעדכן כל פעם לכמה כבר ירד המחיר, וכמה משקלים מקבלים.

הקבוצה נסגרת ביום שני כ"ה אב.

המעונינים/ות להשתתף מתבקשי להודיע לי על כך במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח לענות על כל שאלה :)
פעם חלמתי לעשות סרט.

לגעת במצלמה, לשחק עם התאורה, לביים את השחקנים, ולהבין מה עושים הצלמים בהפסקת הצהריים.

היום אני יודעת שלא הכל טכני בחיים וסרט לא כולל רק כבלים ועדשות. למדתי שהעבודה על סרט לא מתחילה ומסתיימת על סט הצילומים, היא מתחילה בכלל בבית, על יד המחשב, עם כוס קפוצ'ינו עסיסי ומזגן..קפוא! שיחמם את הרעיונות ויתן להם לזרום החוצה- אל המקלדת, אל הדיאלוגים אל הילדה ש- "איך מתנהגת ילדה חסרת בטחון עצמי שצריכה להקריא חיבור למען השם.."

תסריט לא יכול להכתב ללא קונפליקט וקונפליקט (לרב, לא תמיד) חייב להלוות לדמות (ויותר).
<O:p
כדי להבין מדוע הקונפליקט של הדמות שלי חזק ואמיתי חייבים להכיר את הדמות, לדעת איך קוראים לה, בת כמה היא, תכונות אופי, מה היא אוהבת/שונאת וכו'.

אחרי שאנחנו מכירים את הדמות ו 'יש לנו אותה' אפשר להתחיל את הפאן האמיתי- לכתוב סרט..!!

זו היתה רק הקדמה

ועכשיו-לאתגר.

---------------------------------<O:p

הכירו את מנחם בן ה-17

בחור טוב, לא שקט מידי וגם לא סוער. <O:p

בחור שנון מאד ומעט ציני אבל לא על הגב של חבריו. יש בו משהו מאד אצילי ובוגר מכפי גילו.<O:p

למנחם בעיה גדולה הוא חולה נקיון מושבע אך למרות החולי והרצון שלו לסביבה סטרילית ומחוטאת, לעולם לא יצעק וירים את הקול על מישהו שלא התחשב ולכלך-נגע-הטיף בסביבתו.<O:p

האתגר -- לכתוב סצנה עד 280 מילים שתתאר לי את מנחם האיסטניסט שפוגעים לו בנקיון, לאו דווקה פגיעה רצינית, והוא עוצר את עצמו, לא צועק, ואיך הוא מגיב בעצם על הדבר הזה.

<O:pכמה שפחות דיאלוגים!- זה סרט.. ואפשר להראות.. לא חייבים כל דבר לאמר.

תסריט בתבניתו נראה שונה מסיפור - הקפידו על המראה.

תהיו יצירתיים, תחשבו מעבר, תפתחו לו את האופי, תבחרו איזה לוקיישן שתמחשק לכם שיביא לי עוד רובד לדמות, תעשו מה שבא לכם ותביאו לנו סצנה יפה ומביעה.

האתגר יסגר בעוד שבועיים ביום חמישי.

מחכה לסצנות יפות!

בהצלחה לכותבים/ות ובהנאה לצופים/ות.<O:p
יהיה מרתק!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה