קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
אתמול קפץ לי באינטרנט הודעה שבה כתוב באנגלית שהמחשב שלי חשוף לוירוסים. לחצתי על האייקון שבו כתוב 'למד עוד' ונפתח לי דף אינטרנט שבו מראים לי באנימציה איך הם סורקים לי את המחשב ומוצאים מספר וירוסים. כמובן שמופיע למטה 'פרוטקט-תקן' לחצתי על זה והם התקינו לי תוכנה על המחשב שסורקת את המחשב ובסוף הם מבקשים כסף על מנת למחוק את הוירוס שהם שתלו לי. בקיצור האינטרנט קרס והמעבד התחיל לעבוד על 100% ללא הפסקה, מנהל המשימות נחסם וכמובן שהם גם ביטלו לי את האפשרות לשחזר מערכת(מחקו לי את נקודות הביקורת). הצלחתי לשחזר בסוף במצב בטוח אך זה לא פתר את הבעיה והוירוס עדיין השתולל. הדבר היחיד שקפץ לי כל רגע זה התוכנה שלהם שמאפשרת לי למחוק את הוירוס בתשלום.
היום בבוקר פירמטתי את המחשב ובא לציון גואל. למזלי הרב זה קרה בנייד ולא במחשב עבודה(בו אין לי בכלל אינטרנט)
מדוע אני מספר לכם את זה? כי כרגע אני מייצא במחשב השני ובסלון שוטפים את הבית, כך שאפשר להעביר קצת את הזמן, אך לא יזיק לכם להיזהר וללמוד מטעויות של אחרים
כמו כולם, גם אני היגעתי לרגע הנכסף של החלפת המחשב. התחלתי בבירורים אך מכיון שבמחשב הקודם עשיתי כמה טעויות אני מקווה שהפעם אני יקנה מחשב אופטימלי
לפני הכל חשוב לציין שאני עובד עם כרטיס עריכה של מטרוקס RTX.2 LE ולכן המפרט צריך להתאים לא רק לפרמייר אלא גם למטרוקס
בנתיים זה המלצה חלקית ואני מחפש עצות טובות וחוות דעת
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj לוח אם
Core i7 960, 3.2GHz, s1366, 8MB Box מעבד
Seagate Barracuda 7200.11 1500GB ST31500341AS דיסק קשיח 2X
HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כ.מסך
Hec Cougar 1000W 14 CM Ultra Quiet Fan Modular ספקכח
מארז http://www.gigabyte-usa.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2327

בתחילה הציעו לי את הלוח P55 אך שמעתי שהX58 מביא ניצול טוב יותר לI7 ואם אפשר הסבר מדוע ועד כמה הוא הכרחי לI7
כמו כן גם לגבי המעבד אני עדיין מתלבט מכיוון שה930 עולה פחות ב1300 ש"ח בערך
לגבי דיסקים קשיחים אני מתלבט כרגע בין סיגייט להיטצ'י, אשמח לחוות דעת
תודה​

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה