קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
יש לי שני שאלות לא קשורות אחת לשניה:
א. אני צריכה סרט מאתר
http://www.ignitemotion.com/ (אתר לרקעי וידיאו חינמיים)
אני לוחצת על הורדה והוא פותח לי דברים לא ברורים מקוויקטיים, השאלה איך אני מורידה?
וכן אם למשהו יש נסיון עם אתרים חינמיים (או בתשלום סמלי) של רקעים לסרטים, אשמח לשמוע.
ב. עד עכשיו כשעבדתי בפרימייר אפילו שהסרט לא היה מרונדר הוא היה רץ (קצת לאט) שבוע שעבר התחלתי לעבוד על מחשב חדש בו אני לא יכולה לצפות בסרט תוך כדי עריכה עד שאני מרנדרת ורק אז הוא רץ, זה מאוד קשה לעבוד ככה ולרנדר כל שניה.
זה קשור לכרטיס מסך שלי?( יש לי 9400GT )
  • 883
  • לפני בערך כשנתיים הכנתי מדריך וידאו שמסביר כיצד להדביק תרגום לסרט ככה שבשביל שהסרט יעבוד עם תרגום לא יצטרכו להפעיל אותו עם תוכנות שתומכות בזה כגון bs player וכדו'
    אלא ניתן להפעיל את הסרט גם במכשירים אחרים כמו פלאפון (במידה והמרתם לפורמט הרצוי)
    טלוויזיה (חס וחלילה) וכו'

כמובן שמדובר במקרה שיש לכם את הסרט, ואת התרגום בקובץ נפרד בפורמט srt במדה ואין לכם תרגום ניתן למצוא מדריך לתרגום ותרגומים ברשת להורדה

טוב נפסיק לשגע לכם ת'שכל וניגש לנושא:
    טוב דבר ראשון תורידו את התוכנה,VIRTUAL DUB:
    http://kent.dl.sourceforge.net/sourceforge/virtualdubmod/VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive.zip

וגם את ה-VOBSUB 2.23:
    http://www.free-codecs.com/vobsub_download.htm

שלב א' - התקנת התוכנות

תפתחו את ה RAR של VirtualDubMOD ואז לחצו על AuxSetup.exe ושם לחצו על:
    Install Handler

הוראות התקנה ל-VobSub:
    לחיצה כפולה על התוכנה, לסמן שפה ו NEXT .
    תחת PlugIns (לחצו על הפלוס) סמנו את:
    VobSub For Direct Show
    VobSub For Virtual Dub
    TextSub For Virtual Dub and AviSynth
    להוריד את הסימון V מה-VobSub for AviUtil !!!
    כעת ליחצו NEXT .
    בחרו במיקום להתקנת התוסף במחשבכם ולחצו נקסט, כעת אתם צריכים "להראות" ל-VobSub היכן נמצאת תיקיית ה-VirtualDubMod שלכם, לחצו Browse,

סמנו את תיקיית ה-VirtualDubMod שלכם וNEXT , סיימתם להתקין את התוסף, סגרו את תכנית ההתקנה.
    על ידי CTRL - ALT -DEL .

וכעת אחרי שהתקנתם את התוכנה ואת הVOBSUB אתם יכולים לראות את המדריך

http://www.youtube.com/watch?v=eereKbDwpHA

אם נהנתם ממנו אני אשמח לתגובות, כמובן שיש הרבה מה לשפר בו אבל כבר ממזמן עזבתי את נושא הקידודים לכן אין לי כח להוציא מדריך יותר מעודכן
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה