קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
  • 886
  • בס"ד

היי כולם..

אני מפעיל את האתר הנל:
    http://rimonet.com

באתר יש הרצאות וסרטים ביהדות לצפיה והורדה ישירה.

למי שערך / יצר וידאו או הרצאות או כל תוכן יהודי ורוצה להעלות לאתר (ויוכל גם להשתמש בלינקים לצרכים שלו) אני ישמח לתת אחסון חופשי:eek:
    0 תגובות
    זה קצת ארוך אני מקווה שיהיה לכם כח להקשיב לי ואחכ גם להגיב...

אני עובדת עם צלם ועורכת לו חתונות קבוע. עד כאן הכל בסדר..
    לפני שבוע בערך אחד הלקוחות שלו בקש עזרה בעריכה קטנה שהוא עשה- זאת באמת לא עריכה רצינית רק שזה היה כרוך בהרבה בלגן מסביב:
    הלקוח המיר את הקבצים מדיוידי לmpeg וערך בתוכנה מאד פשוטה...
    הבקשה שלו היתה שיהיה לו אותו סרט רק יותר איכותי ועם קצת מעברים. אוקי, הסכמתי כי זה לא היה נראה משהו מסובך. בקשתי ממנו שיביא את הדיוידי המקורי ואני אעשה לו...
    קבלתי את הדיוידי התחלתי לדגום מזה את הקטעים שהוא רצה אבל היו 2 בעיות- זה דגם בלי הסאונד ווהדיסק היה שרוט בחלקו וזה פגע בדיוק בקטע שהיינו צריכים.
    אה ודבר חשוב ששכחתי לציין זה כשקבלתי את ההוראה הזו מהצלם הוא אמר שזה ממש דחוף וזה צריך להגיע לחו"ל בעוד שלושה ימים... הלקוח הגיע אלי עם הקבצים שלו וכו' ואני בשיא האלגנטיות אמרתי לו שהוא יכול ללכת ואני אגיד לו כשזה יהיה מוכן...(אני עובדת מהבית) אבל הוא אומר לי : לא אני צריך את זה היום... ואין לי הרבה מה לעשות אז אני אחכה.. ולי לא היה נעים לגרש אותו אז הוא נשאר וישב אצלי בבית מ 6 בערב בערך.. עד.. לא תאמינו 12 וחצי בלילה... בעקרון זה עבודה שאמורה לקחת הרבה פחות זמן אבל היו המון תקלות.. בגלל שלא היה לי סאונד אז ניסיתי ל"קמבן" ולהשתמש בסאונד של הmpeg אבל אז הקבצים שלו תקעו לי את המחשב... ובקיצור בלגן.. רק ביום למחרת בקשתי מהצלם את הקלטות שזוהי הדרך הקצרה והטובה ביותר.. ובאמת אחרי שקבלתי את הקלטות הכל הלך יפה מאד וגם לא הרבה זמן..
    השאלה שלי היא כמה לקחת לו על הדבר הזה... כי הוא תמיד משלם לי לפי עבודות ולא לפי שעות.. אבל פה זה מקרה מיוחד אז אשמח אם תעזרו לי... תודה.

נ.ב. מה שלפחות כן למדתי מכל הסיפור הזה יותר לא להתעסק עם כאלה מקרים....

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה