קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי

About the job​

Ericom provides businesses with Zero Trust Secure Access to corporate applications, in the cloud and on-premises, from any device or location to keep organizations connected, productive, and secure. Leveraging innovative web and application access technologies, Ericom’s solutions ensure that users can connect to only the specific resources they are authorized to access, and that devices and applications are protected from internal and external cybersecurity threats. It is a great time to join Ericom, as the company’s solutions play in two of the hottest areas of cybersecurity today – Zero Trust Security and Secure Access Service Edge (SASE).

For over 25 years, Ericom has delivered remote access, secure connectivity, isolation, mobility and virtualization technologies to thousands of customers worldwide, allowing seamless user interactions with mission-critical systems while maintaining productivity and optimizing user experience. Ericom has offices in the US, UK, Europe and Israel, and a global network of distributors and partners.

Position Summary
Ericom is looking for a QA Engineer person that will join our energetic R&D team to take the existing product (Secure Browsing) to the next level.

Job Responsibilities:
  • Planning and executing tests on cyber products.​
  • Working in Agile method.​
  • Working with Cloud/On-prem deployments.​
  • Take part in new features grooming process.​
  • Plan test to verify user stories coverage.​
  • Execute tests and report bugs.​
  • Act as product quality supervisor.​

Requirements:
  • Working with JIRA​
  • Knowledge in QA methodologies​
Good knowledge in the following:​
  • Web technologies (e.g. html, http, dns)​
  • Web tools (e.g. chrome developer tools)​
Basic knowledge on the following:​
  • Linux​
  • Docker​
  • Networking​
  • Cloud​
  • 2-3 years’ experience​

Advantages:
  • Automation tests development using Selenium/Puppeteer​

לקחתי מפה את הקוד ושיניתי לדברים שלי, הוא מסנן אבל בסופו של דבר כשאני בוחרת הוא לא מציג לי אותו בInput, מה יכולה להיות הבעיה?בנוסף, באתר הם מגדירים את זה עם FormControl ואני יצרתי טופס מסוג FormGroup, אני יוכלה פשוט להחליף את הFormControl שהם הגדירו ב('')MYFormGroup.get שלי?
תודה!!!!
זה לא פוסט פירסומי.
זו כן המלצה חמה לכל חברי הפורום שמחפשים עבודה.
לפני תקופה, כשהתלבטתי האם לחפש עבודה במהלך חל"ד או להתעצל,
פנו אלי מחברת gotFriends, (שהתבררה כחברת השמה להייטק) אם אפשר לעניין אותי בהצעות עבודה.
לעניין תמיד אפשר, לא?
כשעניתי בחיוב קיבלתי מספר שיחות טלפון שאפיינו בדיוק וביעילות את התחום שאני מחפשת בו עבודה ואת מידת הניסיון שלי.
כשסיימתי את השיחות ההן, לא ידעתי עדיין לתוך מה אני נכנסת.
בתוך מספר שעות מאז ששוחחתי עם המגייסות נחתה בתיבת המייל שלי הודעה ובה הצעות לעשרות משרות,
אקטואליות ורלוונטיות אחת אחת, כאילו נכתבו לפי מסמך קורות החיים שלי.
מתוך ההצעות האלו סיננתי את ה10-20 שנראו לי מתאימות (במקרה שלי - לפי התאמה זניחה של מיקום גאוגרפי ועבודה היברידית)
והחזרתי אותן במייל לחברה, שתפנה לחברות האלו בשמי.
מידי כמה ימים קיבלתי שוב מייל ובו מספר הצעות חדשות,
עליהן הייתי צריכה לכתוב אם מעניין אותי לגשת אליהן.
לפחות 5-6 חברות פנו אלי בעקבות כך,
ועם חלקן אפילו התחלתי תהליך גיוס.
הייתי שמחה לסגור את המעגל ולספר שמצאתי עבודה דרכם,
אבל התהליך הזה נעצר באמצעו בעקבות טוויסט בעלילה
בצורת חתימה על חוזה עם חברה אחרת שלא הגיעה אלי דרכם (אלא דרך מכרה מפרוג, אם אתם מתעקשים לברר)
אבל אין לי ספק שאם הייתי מחכה עוד קצת - סוף הסיפור היה מתבקש.
ההתרשמות שלי מצורת העבודה המקצועית והיעילה של gotFriends גרמה לי לרצות לשתף כל מחפש-ת עבודה בתחום,
ולתייק אותם בזכרוני, לפעם הבאה שבה אחפש עבודה ואפנה אליהם ישירות.
בהצלחה לכולם!
שלום!
יש לי תוכנה שכתובה בC#, window applications
אני מנסה ליצור לה קובץ התקנה ללא הצלחה.
ניסיתי ליצור באמצעות פתיחת פרויקט setup בvisual studio אבל ממש לא ברור מה צריך לעשות בפרויקט החדש שיוצרים, ניסיתי לחפש חומר על הנושא ולא מצאתי.
ניסיתי גם באמצעות WIX- אבל כל החומר מדבר על גרסאות של VS מלפני 2019, ואני עובדת עם 2019 וזה ממש שונה.
ניסיתי גם על ידי התוכנה שמצאתי
בפוסט הזה אבל לכאורה זה רק מעתיק את הקבצים של התוכנה ואת זה אין לי בעיה לעשות לבד.
הבעיה שלי היא שלהעתיק את קובץ הEXE לא עובד- מתקבלת שגיאה שחייב להיות מותקן על המחשב דוטנט קור (net core.) וגם אחרי שמתקינים את זה- עדיין לא עובד.
בקיצור- אני צריכה איזושהי דרך ברורה ליצור קובץ התקנה לתכנית פשוטה מאוד ואני מסתבכת עם זה כבר המוווווווווווון זמן.
מי שיוכל להחכים אותי בנושא- תבוא עליו הברכה!
היי
אני משתמשת בקטע הקוד הבא :
https://cloud.google.com/speech-to-...reaming_speech_recognition_on_an_audio_stream
(זיהוי דיבור דרך מיקרופון)
ואני לא מצליחה לקלוט איך אני גורמת לו לעצור מלתמלל. (ז"א לעצור מלרוץ)
(יש לי ידע בפייתון מאוד בסיסי ואין לי אפשרות כרגע להעמיק אותו... כך שדי קשה לי להבין ..)

אני רוצה שאחרי כמה שניות של שקט הוא יעצור מלרוץ ויחזיר לי את התשובה הסופית.
1. לגבי להחזיר את התשובה הסופית במקום sys.stdout.write אני רושמת return?
2. ואיך אני גורמת לו להפסיק לרוץ אחרי שיש לי כמה שניות של שקט?? מאמינה שקשור איכשהו ל CHUNK אבל איך?
אשמח לעזרה זה ממש דחוף לי
תודה!!!!
היי
אני משתמשת ב mat-stepper של אנגולר מטריאל.
יש לי step אחד של הכנסת סיסמא
ואחריו step של אימות סיסמא.
הוספתי ב ts ולידציה לאימות סיסמא באופן הבא:
this.fourFormGroup = new FormGroup({'fourCtrl': new FormControl('', [Validators.required, Validators.pattern('[0-9]{6,10}'), this.passwordValidators.bind(this)]) });
(ב- ngOnInit)
וזה לא נותן להתקדם לstep הבא גם אם הסיסמא תואמת.
מצרפת קטעי קוד רלוונטים- תודה!!
passwordValidators(password : FormControl): { [errorPassword: string]: boolean } { if (password.value != this.password1){ // console.log("לא תואם") return { errorPassword: true } } // console.log("תואם") return { errorPassword: false }; }
html:
<mat-step [stepControl]="thirdFormGroup" errorMessage="ערך סיסמא חסר/ לא תקין"> <form [formGroup]="thirdFormGroup"> <ng-template matStepLabel>סיסמא</ng-template> <mat-form-field appearance="fill"> <mat-label>הכנס סיסמא</mat-label> <input matInput [type]="hide ? 'password' : 'text'" formControlName="thirdCtrl"> <button mat-icon-button matSuffix (click)="hide = !hide" [attr.aria-label]="'Hide password'" [attr.aria-pressed]="hide"> <mat-icon>{{hide ? 'visibility_off' : 'visibility'}}</mat-icon> </button> </mat-form-field> <div> <button mat-button matStepperPrevious>הקודם</button> <button mat-button matStepperNext (click) = "clickPassword1()">הבא</button> </div> </form> </mat-step>
היי ערב טוב
יש לי כמה שאלות בCSS אשמח לעזרה (הכל על עיצובים של אנגולר מטריאל..)

1. שימוש ב mat-radio-button של אנגולר מטריאל, אני רוצה לשנות את צבע הלחיצה שיהיה בבחירה שלי.
    זה HTML:
    <mat-radio-group aria-label="Select an option">
    <mat-radio-button class="radio1" value="1" (click) = "onclick(1)">משתמש חדש</mat-radio-button>
    <mat-radio-button class="radio2" value="2"(click) = "onclick(2)">משתמש רשום</mat-radio-button>
    </mat-radio-group>
    זה לפני הליחצה:
    cbcfeb1e-b8a1-46b7-a9f9-edc7cbca303e-image.png
    וזה אחרי :
    83829883-0375-40d0-801d-7f6ee4be86ae-image.png
    ואני רוצה שלא יהיה בוורוד אלה בצבע שאני אקבע.
  2. מרכוז טקסט בתוך mat-card של אנגולר מטריאל.
    text-align: center; נותן מרכוז רק ברוחב
    אני צריכה גם באורך.
  3. איך אני מגדירה גודל של דייאלוג שנפתח.
  4. שינוי צבע ב mat-stepper 1639426061913.png שלא יהיה כחול, זה הHTML: <mat-step>
    <ng-template matStepLabel>סיום</ng-template>
    <div>
    <button mat-button matStepperPrevious>הקודם</button>
    <button mat-button (click)="onclick()">התחבר</button>
    </div>
    </mat-step>
    תודה רבה !!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה