קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
שלום רב
אולי מישהו יודע
בעת לימודי אנגולר התקנתי שרת פיתוח על המחשב שלי ב -
http://localhost:4200
ואז אם אני רוצה לעשות קריאת אג'קס לשרת אחר, זה לא חוקי בגלל שגיאת CROS
ניסיתי ארבעה תוספים ייעודיים לכרום ולא הסתדר
(יש לי נטפרי, קשור?)
תודה רבה
 תגובה אחרונה 
  • 289
  • 0 תגובות
    התחלתי לכתוב את התרגיל ונתקעתי
    מצרפת
    https://codesandbox.io/s/blissful-feynman-3y2rx?file=/src/App.js
    אשמח לעזרה,ובכל מקרה לקוד המלא!
    תודה רבה רבה!!!
    המשחק הוא:
    נתונה רביעיית מלבנים בצבעים שונים, אחד אדום ושלושה כחולים. לחיצה על הריבוע האדום מזכה אתכם ב-5 נקודות ולחיצה על אחד הריבועים הכחולים גורמת להפסד של 5 נקודות. לאחר כל לחיצה יש לערבב את מיקומי הריבועים.
  • 165
  • הסקריפט הבא שומר קבצים מצורפים להודעות מייל בגוגל דרייב.

אני רוצה להוסיף לו אפשרות מיון שתמיין מספר קבצים שהגיעו במייל אחד, כל קובץ לתקייה אחרת.
    הצלחתי לזהות קובץ ע"פ השם שלו, אני לא מצליח לגרום לו לחזור על הפעולה עבור קובץ נוסף בשם אחר לפני שהוא מסמן שהוא עבר על המייל הזה.
    זה התנאי שכתבתי:

קוד:
      { // example"
            "filter": "has:attachment from:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏",
            "folder": "'example1'",
            "filenameFromRegexp": "example1.*\.pdf$",
            "folder": "'example2'",
            "filenameFromRegexp": "example2.*\.pdf$"
          }

אשמח לעזרתכם
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה