קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
שלום

יש לי בעיה בשדרוג גרסא של אנגולר
אני מנסה לשדרג גרסת אנגולר. במחשב מותקן אנגולר 7.3.8.

הורדתי והתקנתי NODE JS הכי חדש
המחשב מחובר לאינטרנט שכרגע ללא סינון.

הרצתי את 2 הפקודות
npm install -g <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
npm install -g
@Angular/cli

נראה שעובד פיקס, אבל תכלס כשאני בודקת גרסא ע"י Ng v
הוא עדיין תקוע על המספר 7.3.8

אני במשתמש מנהל מקומי עם הרשאות מלאות
אין אנטי וירוס

ניסיתי גם להריץ פקודות הסרה וניקוי מטמון
npm uninstall -g @Angular/cli
npm cache clean --force
היה נראה שרץ בסדר, אבל אח"כ כשהרצתי ng --version
עדיין קיבלתי את הלוגו האדום של Angular CLI
וכתוב גרסא 7.3.8

מישהו נתקל בכזה דבר?
הוא פשוט עקשן לדבוק בגרסא הזו.

תודה!!
כתבתי כמה מילים על רשימת הסיסמאות הנפוצות ומה x4ivygA51F עושה שם
לאלו שרוצים ללמוד לתכנת אני שם לכם פה רשימה של אתרים עם הסברים בעברית הכוללים גם מטלות כדי לתרגל את החומר.

שפת התכנות היא פייתון, שפה קלה מאוד לשימוש ונמצאת כמעט בכל תחום בעולם המחשוב, מוגדרת כשפה המועדפת ללימוד תכנות

כל החומרים הם בעברית, טקסט ווידאו

לוג'יקוד

פייתון גורו

וסרטוני הוידאו שלהם נמצאים בלינק הבא

הקמפוס self.py
קורס פייתון למתחילים

הקמפוס next.py
קורס פייתון למתקדמים
אני מעתיקה html + css מהאתר הזה https://www.bootdey.com/snippets/view/bs4-forum#html
וכך זה נראה אצלם
1605865982690.png

וכך זה נראה אצלי, איפה הבעיה?
תודה מראש.

1605865950169.png

וגם אשמח אם תכוונו אותי למשהו יפה ב bootstrap בסגנון הזה

תודה רבה!!!
מתכנת/מתכנתת?

אשמח אם תוכלו לתאר את צורת העבודה בה עובדים אצלכם בבית התכנה בו אתם עובדים.

מזה כ-8 חודשים שאני עובדת על פרויקט של בניית מערכת ניהולית,

לאחרונה הצטרפו אלי עוד מספר מתכנתות לעבודת צוות על בניית המערכת, וברצוני להפיק את המירב מעבודת הצוות של כולנו.

אני עצמאית, וכל הפרויקטים שעבדתי עליהם, היו פרויקטים שעבדתי באופן יחידני ועצמאי, מעולם לא עבדתי בבית תכנה.

אשמח מאד אם תוכלו לתאר ולפרט כמה שיותר, גם אם תוכלו לענות רק על חלק מהנקודות זה יקדם אותי :) :

1. איך מתבצעת אצלכם חלוקת משימות בין המתכנתים, כל אחד מקבל חלק במערכת (פיצ'ר מסויים/מסך מסויים) או שעובדים כולם בשיתוף פעולה מסך/מסך.

2. איך מציבים אצלכם יעדים, היעדים הם חודשיים, שבועיים? עומדים על חלוקת זמנים שקבעו? מי אחראי על קביעת הזמנים והיעדים?

3. איך ההתנהלות בין הצוות? אחת לכמה זמן אתם יושבים לאסיפת צוות, משהו קבוע או רק בעיתויים מסוימים כשיש שאלות, או כשעולים צרכים חדשים במערכת.

4. אתם עובדים עם תוכנה לניהול משימות? אם כן אשמח להמלצה.

5. המאפיין – מה מקומו בצוות? מעביר את האפיונים לראש הצוות? או בקשר ישיר עם המתכנתים?

6. ראש הצוות – מה תפקידו אצלכם? אחראי על מתן מענה לשאלות מקצועיות? חלוקת מטלות? מעקב התקדמות?
בתודה מראש.

7. באיזו צורה אתם מקבלים את האפיונים? קובץ תמונה/מסמך עם תיאור לכל פיצ'ר פקד/טופס, מסמך אינטראקטיבי?

נ.ב. לדעתי המידע יכול לסייע לעוד רבים העומדים לקראת כניסה לעולם ההייטק שידעו לקראת מה הם הולכים, ואיך העניינים מתנהלים מבפנים.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה