קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
  • 225
    • וואו!
    Reactions: גיחצי שפומפה1 //
    0 תגובות
    יש לי מקרה שאני צריכה לטפל בו שזהה בדיוק לשאלה הבאה:
    קישור לשאלה מstack overflow
    הסתכלתי על הפתרון הראשון והוא נראה לי מצוין אבל אני לא מצליחה להבין בו שתי דברים:
    דבר ראשון - מה המשמעות של השימוש בyield
    ודבר שני - למה הוא השתמש בפונקצית הרחבה ומה התועלות שלה?
    תכלס אני לא מצליחה לממש את זה אצלי בקוד.
    אשמח מאד לעזרה!!!
    שלום,
    יש לי controller get מסויים,
    כשאני שמה את הURL בכרום או פונה דרך post man מחזיר לי תוצאה כמו שאני רוצה.
    אבל שאני פונה עם fetch כמו בדוגמא פה, התוצאה ב network היא ריק, כאילו אין תוצאה (סטטוס 200) :
    export const getUserById = () => {
    const request = new Request('
    http://localhost:53824/api/esr_Users/1');

fetch(request, {method: 'GET',mode: 'no-cors'})
    .then((response) => console.log("response", response));
    }
    1593113195092.png

1593113195092.png

1593113195092.png
    מדפיס לי ללוג:
    response​
    1. Response {type: "opaque", url: "", redirected: false, status: 0, ok: false, …}
      1. body: null​
      2. bodyUsed: false​
      3. headers: Headers {}​
      4. ok: false​
      5. redirected: false​
      6. status: 0​
      7. statusText: ""​
      8. type: "opaque"​
      9. url: ""​
      10. __proto__: Response​
    הקונטרולר שלי נראה כך:
    [Authenticated, Logged, System.Web.Http.HttpGet, System.Web.Http.Route("api/esr_Orders/{OrderNumber}"), FriendlyMessage("התרחשה שגיאה בשליפת ההזמנה המבוקשת")]
    public esr_Orders GetOrderByOrderNumber(int OrderNumber)
    {
    return BL.GetOrderByOrderNumber(OrderNumber) ?? throw new Exception("Order Not Found");
    }​
    1593113397441.png
    1593113397441.png
    איך אני יכולה לראות את התשובה?
    יש למישו מידע?
    זה דחוף לי מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!
    אשמח לעזרה.
    תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה