קהילת תכנות

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום התכנות, והנדסת תוכנה.
הרשאת פתיחת נושאים הינה לחברי הקהילה בלבד.
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות לקהילת תכנות הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

קהילת מתכנתות

קבוצה סגורה לנשים שעוסקות בתיכנות
מנהלת הפורום: פרוגיוזרית
להצטרפות הקישי כאן
פרטי
מפתחת אתר באמצעות Web API, Angular 8
אני מאבטחת את האתר בתקן JWT
אני יוצרת טוקן ושולחת אותו מהקליינט
אבל משום מה ה C# לא מקבל אותו כתקין.
ואני מקבלת הודעת שגיאה של בלתי מורשה
אשמח להבין מה הבעיה שלי

C#:
קוד:
public string GenerateTokenForUser(UsersDTO user)[/RIGHT]
[LEFT]    {
        var signingKey = "GQDstc21ewfffffffffffFiwDffVvVBrk";
        var now = DateTime.UtcNow;
        var key = new SymmetricSecurityKey(Encoding.Default.GetBytes(signingKey));
        var creds = new SigningCredentials(key,
        SecurityAlgorithms.HmacSha256);
        var claimsIdentity = new ClaimsIdentity(new List<Claim>()
        {
            new Claim(ClaimTypes.Name, user.id.ToString())
        }, "custom");
        var securityTokenDescriptor = new SecurityTokenDescriptor()
        {
            Issuer = "self",
            Subject = claimsIdentity,
            SigningCredentials = creds,
            Expires = now.AddHours(5)
        };
    var tokenHandler = new JwtSecurityTokenHandler();
    var plainToken = tokenHandler.CreateToken(securityTokenDescriptor);
    var signedAndEncodedToken = tokenHandler.WriteToken(plainToken);
    return signedAndEncodedToken;
}
[/LEFT]
Web API:

קוד:
 [Authorize]
    [Route("GetLearnedPagesCount/{userId}")]
    public IHttpActionResult GetLearnedPagesCount(int userId)
    {
      ...
    }

Angular 8:
קוד:
httpOptions = {
  headers: new HttpHeaders({
    'Authorization': `Bearer `+this.cookieService.get('token')
  })
};
 GetLearnedPages(): Observable<Array<MyPages>> {
    return this.httpClient.get<Array<MyPages>>(this.serverServ.URL + "Controller/GetLearnedPages/"
    + this.user.id, this.httpOptions);
  }

תודה!​
יכול להמליץ על מה שאני עושה אישית. אני לא למדתי בשום מכללה ואין לי שום תואר ואפילו לא תעודת בגרות. ראיתי סרטונים (קראתי כמה ספרים ... כשהתחלתי לפני הרבה שנים היו ספרים ... חח ..) וחייב לציין שהיום זה ממש קל ללמוד לבד בגלל האפשרויות הרבות דרך האינטרנט.

היום אני מתכנת עצמאי אני בונה תוכנות שבדרך כלל אני צריך לעצמי ואז מפתח אותם לשימוש כללי ומוכר אותם דרך האתר שלי.
מליונר אני לא ... אבל הסיפוק האישי מהעובדה שאנשים נהנים מהתוכנות שלי הוא אדיר.

אז כדאי לחשוב על רעיון לתוכנה ואפילו להעתיק רעיונות של אחרים ואז יש המון אתרים בפרט בחו"ל שניתן להעלות את התוכנות למכירה דרכם ולהציע להם עמלת מכירה ... זה הרבה יותר טוב מלעבוד במקום שהדרישות שם גבוהות ולא פעם יכולות לגרום למתכנת לאבד את הביטחון האישי שלו ולעזוב הכל.

לסיכום: תבנה תוכנה ורצוי באנגלית שתהיה מעוצבת די נחמד כדי למשוך את העין, תיצור יישום התקנה מתאים (כדאי גם שתהיה גרסת נסיון חינם), תעשה צילומי מסך ווידאו הדגמה וקדימה לשיווק ולרווחים.
אפשרות נוספת שבה אני משתמש הרבה היא ... תוכנה חינם לחלוטין שבתוכה אפשר לשלב פרסום של שיווק שותפים ... הנה דוגמא לתוכנה כזו שעשיתי לא מזמן:

לעמוד התוכנה לחץ על שם כאן!
אלי-ביי-זון תוכנה חינם לקניות והשוואת מחירים באליאקספרס | איביי | אמזון

בין אם שמת לב או לא גם כאן בעצם עם כל ההסבר שהעברתי כאן עשיתי בעצם קידום לתוכנה ... סתם לצורך הבנת הרעיון.

מקווה שעזרתי (סליחה אם דיברתי בלשון זכר אבל לא הייתי בטוח בדיוק באיזה לשון לפנות)

בהצלחה
עמי
אני בונה דף בhtml שאמור לכלול שורה של switches כדוגמא הזו: https://www.w3schools.com/howto/howto_css_switch.asp
שורה מתחת של לדים. ושורה מתחת של כפתורים.

הכמויות אמורות להיות דינאמיות - זה אומר בין 0 ל4 פריטים בשורה.
הגודל של כל אלמנט קבוע ל25%. כך שאם כל הפריטים מוצגים הדף עומד יפה , כאשר לדוגמא יש רק שני סוויטצים הלדים זזים אחורה לכיוון הסוויטצים במקום להיות בשורה המיועדת להם.
איך אני מנעת את התזוזות. כרגע יש לי div ראשי שכולל 3 divs עבור כל סוג.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה