קהילת תלת מימד (הדמיות אדריכליות ועוד)

מיועד לאנשי מקצוע העוסקים עם הדמיות ומידול בתלת מימד, מכל סוג ותוכנה.

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
כרגע אני מעלה את הטקסט מאיזושהי סיבה אין לי את הצילומי מסך כרגע אני יעדכן את האשכול לכשיהיו לי, כרגע אני מאמין שזה יעזור לכן גם כך.

מצב עריכה

מצב עריכת אובייקט [FONT=Times New Roman, serif]= tab[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117056

שינוי סוג בחירה במצב עריכה [FONT=Times New Roman, serif]= Ctrl + Tab[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117061

מחיקה [FONT=Times New Roman, serif]= X/del ([/FONT]יש אפשרות של בחירה איזה חלק מהאובייקט למחוק[FONT=Times New Roman, serif])[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117058

מצב עריכה[FONT=Times New Roman, serif]>> [/FONT]יצירת חלוקת לופ [FONT=Times New Roman, serif]= Ctrl + R ([/FONT]יצירה של יותר מלופ אחד עם גלגול הגלגלת[FONT=Times New Roman, serif])[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117063

מצב עריכה [FONT=Times New Roman, serif]>> [/FONT]חלקוה לקטע נבחר [FONT=Times New Roman, serif]= W >> [/FONT]סאב דיוואיד
צפה בקובץ המצורף 117062

אקסטרוד [FONT=Times New Roman, serif]= E [/FONT]
אקסטרוד אינדבידואל פייס [FONT=Times New Roman, serif]= Alt + E[/FONT]

מצב אובייקט
צירים

מיקום נקודת מרכז של האובייקט [FONT=Times New Roman, serif]([/FONT]אוריג[FONT=Times New Roman, serif]'[/FONT]ן[FONT=Times New Roman, serif]) Ctrl + Shift + Alt + C[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117057

החלפה בין מצבי נקודת ציר סיבוב [FONT=Times New Roman, serif]= "<>" ([/FONT]גדול וקטן במקלדת[FONT=Times New Roman, serif], "[/FONT]ץ[FONT=Times New Roman, serif]" "[/FONT]ת[FONT=Times New Roman, serif]")[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117064

פליפ לאובייקט [FONT=Times New Roman, serif]= Ctrl + M ([/FONT]מירור[FONT=Times New Roman, serif])[/FONT]
צפה בקובץ המצורף 117065

בחירה מרובה של אובייקטים [FONT=Times New Roman, serif]= B [/FONT]ומשיכה של רשת[FONT=Times New Roman, serif], C [/FONT]ויש מברשת בחירה[FONT=Times New Roman, serif].[/FONT]

• לחיצה שמאלית בוחרת

• לחיצה אמצעית מוחקת בחירה
צפה בקובץ המצורף 117059
צפה בקובץ המצורף 117060

סיבוב אובייקט על ציר עצמי [FONT=Times New Roman, serif]= RR[/FONT]
בחירת ציר עליו תבוצע הפקודה [FONT=Times New Roman, serif]= [/FONT]לחצן אמצעי בעכבר וגרירה לציר הרצוי[FONT=Times New Roman, serif].[/FONT]
הוזזה של המרחב התלת ממדי לימין ושמאל בלי לסובב [FONT=Times New Roman, serif]= Shift + [/FONT]גרירה אמצעית של העכבר[FONT=Times New Roman, serif].[/FONT]

שכפול אובייקטים [FONT=Times New Roman, serif]= [/FONT][FONT=Times New Roman, serif]Shift[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] +D ([/FONT]דופליקייט[FONT=Times New Roman, serif])[/FONT]
חזרה על הפעולה האחרונה [FONT=Times New Roman, serif]= Shift + R ([/FONT]רפיט[FONT=Times New Roman, serif])[/FONT]
http://www.youtube.com/watch?v=tuPq6jUzr1c
אני מתחלן כמו שכתבתי ועכשיו התחלתי להכיר קצת את העובדה עם חומרים אני ישמח לתגובות ובמיוחד ממי שמתעסק במקס ומכיר יותר ויכול להוסיף טיפים יום טוב
כמה תמונות קטנות

אפשר לראות עוד תמונות בתיק עבודות ולמי שלא רואה את התמונות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה