Title

שאלות ודיונים

שאלות, בקשות עזרה, דיונים ונספחים בנושא הבינה המלאכותית

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

• 12
  • ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI
    האשכול הזה ננעל.
    אני מעונין לפתוח אשכול חדש בנושא.
    האם זה שהנושא ננעל אוסר עלי לפתוח נושא כזה מחדש?
    האם לנסח כללים נוקשים יותר?
    באשכול לא מופיעה הסיבה שננעל.
    אשמח לתגובה.
    @פרוגמטי
    @מנהל ai
    0 תגובות
    • תודה
    Reactions: שמואלזון1 //
    12 תגובות
    בעקבות פניות רבות ממנצחי האתגרים, הן בנספחים השונים של האתגרים, והן בפרטי למשתמשים וותיקים, שמבקשים עזרה בגיבוש, שדרוג וליטוש רעיונות. ומעבר לזה, הרי אחרי יותר מ־400 אתגרים (!) - בלעי"ה כ"י - כבר קשה לזכור מה נעשה ומה לא. נפתח אשכול מיוחד לרווחת הציבור, אשכול שיהווה מרחב פתוח לעזרה, השראה, מחשבה משותפת לריענון רעיונות.

מוזמנים לעזור שלא ניפול שוב עם “טיפשות מלאכותית” או “המצאת האלף” בפעם החמישית 😉. בקיצור למנוע מצב, שמעלה האתגר בטוח שהגיע עם רעיון פנטסטי וחלומי, בו בזמן שהרעיון נדוש מכל כיוון אפשרי.

האשכול מיועד לשתף התלבטויות, לבקש עזרה או השראה, ולחילופין להציע טוויסט חדש לאתגר ישן בסגנון "רמיקס" או "סוויטש יצירתי". כך נוכל להמשיך ולשמור על רוח היצירה של האתגרים. כמובן, המטרה הוא עזרה, ואין בזה חובה !!

📢 והפעם בקשה קטנה:
    אל תשאירו את העבודה לאחרים ;). מי שיודע שהרעיון המוצע כבר עבר עליו הקלח, או שיודע לתת מחשבה הברקה וכיוון לעזרה, שיזרוק פנימה. כל ניצוץ יכול להצית את האתגר הבא. תשתתפו, תעזרו, תזרקו כיוונים, שלא כל העבודה תיפול שוב על אותם “פראיירים” קבועים… העזרה יהיה לתועלת כולנו, ורק כך נעלה פה עוד יותר את הרמה !!
    המנוי שלי בקושי חודשיים..
    בזמן האחרון אין לי גישה לכל מה שיצרתי בתוכנה :(
    נתקלתם בבעיה הזו?

מאוד אשמח לעזרת כל המומחים..

בתמיכה טכנית של התוכנה אמרו לי לנסות לצאת ולהיכנס שוב עם הסיסמא,
    ניסיתי וגיליתי שגם נמחקה לי הסיסמא.
    אבל גם אם היה לי סיסמא,
    במקום לבקש סיסמא, זה נותן להמשיך עם גוגל.
    נכנסתי דרך גוגל ועדיין נעלמו היצירות, הסרטונים הכל!
    ניסיתי ליצור שוב ואפילו כשעוד לא ריעננתי ולחצתי על הורדת הקובץ-
    כתוב שההורדה נכשלה.

אולי קשור לנטפרי?
    • תודה
    Reactions: שמואלזון1 //
    11 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה