תפילת רבים

פורום לבקשות תפילה
  • עצוב
  • וואו!
Reactions: אם פי 3 ו-M:D2 //
7 תגובות

אנא התפללו על תינוקת מתוקה שעברה אתמול ניתוח לב ועכשיו הלב שלה לא עובד- - -
תזכו למצוות!!!

התקדמות נוספת בחקירת היעלמות הנער מוישי קליינרמן, צפויים מעצרים נוספים​

פריצת דרך נוספת בחקירת היעדרות הנער מוישי קליינרמן שעזב את ביתו במודיעין עילית לפני יותר מ-90 ימים, ומאז נעלמו עקבותיו.
במגבלות צו איסור הפרסום שהוטלו על החקירה, הותר לדווח כי במשטרה מתכוונים להגיע לפיצוח הפרשה ביממות הקרובות. כחלק מהתקדמות החקירה צפויים מעצרים נוספים. בני המשפחה של מוישי מבקשים מהציבור שלא להפיץ שמועות ופייק ניוז שמסתובבים ברשתות החברתיות.
בהודעת המשפחה שפורסמה אתמול (רביעי) נכתב כי "הנחת המוצא של ההורים כי בנם בחיים, אין כל אינדיקציה אחרת בנושא והציבור מתבקש להמשיך ולהיות עירני ולסייע בחיפושים אחר הנער בכל דרך וכמובן להרבות בתפילות".
האב הרב שמואל קליינרמן אמר ל'ווינט' כי כיוון החקירה החדש של המשטרה "מעלה את החשש שהוא איננו", אך הוא לא חושב שהנורא מכל קרה. "אנחנו עדיין בטוחים שמוישי בחיים ומאמינים שהוא יחזור בריא ושלם. אנחנו מקווים שההתפתחות הזו בחקירה תוביל למשהו טוב ובקרוב הוא יחזור אלינו".
בריאיון ל'כאן 11' אמר האבא שמחפש את בנו כבר שלושה חודשים: "כל פעם ששואלים אותי עליו אני מרגיש צמרמורת. אני אומר, מוישי, אני אוהב אותך ומתגעגע אליך. לא מפסיק להתפלל שתחזור בריא ושלם".
אימו של קליינרמן אמרה בריאיון לדב גיל-הר בחדשות הערב: "בהתחלה הרגשנו מאוד לבד וחסרי אונים. בחודש וחצי הראשונים, בזמן הקריטי, לא מספיק הבינו שהמצב כזה חמור ומסוכן. בזכות אנשים טובים, עכשיו המפכ"ל נכנס לתמונה והגורמים הרציניים עובדים והם איתנו בקשר יום-יומי. מקווים לבשורה טובה".

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה