תפילת רבים

פורום לבקשות תפילה

קרוב משפחה, במצב רפואי קשה.
אנא התפללו לרפואתו השלימה
תזכו למצוות ובשורות טובות.
  • תודה
Reactions: הפקות כתיבה1 //
13 תגובות
קריאת תהילים עבור אלימלך בן מרים שצריך רפואה שלימה!!!!!!!
כל פרק כל מעשה טוב שיהיה לו לזכות
תודה רבה
ובשורות טובות
עם ישראל, רחמנים בני רחמנים
חיים טוביה הקטן, תינוק מתוק בן חודשיים מורדם ומונשם מזה שלושה שבועות וכרגע הוא מחובר לאקמו
כשנכנסנו להתברך ממרן הגאון הצדיק ר' שמעון גלאי שליט"א הורה להתחזק בברכת אשר יצר ובעניית אמן יהא שמה רבא לרפואתו

אנא, קבלו על עצמכם עכשיו למען חיים טוביה בן ברוריה התינוק הקטן להתחזק בענין זה.

בנוסף
- בין המשתתפים בחיזוק למשך שבוע בברכת אשר יצר או בענית אמן יהא שמה רבא תיערך הגרלה על 2 ערכות פליימוביל בשווי 250 שח כל אחת (פרטים בהמשך המייל)

רחמו עלינו ואל תעמדו מנגד

בתפילה שהקב"ה ישיב לכם שתהיו תמיד מן הנותנים מתוך בריאות ושמחה
ושנזכה לבשר בקרוב ממש בשורות טובות
נשמח אם תפיצו את ההודעה הלאה

בני המשפחה

image (22).png

להלן פרטי ההשתתפות בהגרלה:
  1. לפחות ברכת אשר יצר אחת ביום מילה במילה בכוונה ומתוך הכתוב למשך שבוע או/גם (מזכה בכרטיס נוסף) ענית אמן יהא שמיא רבה בכוונה פעמיים ביום
  2. ההגרלה הינה על 2 ערכות פליימוביל דגם 9320 בקתה על שפת האגם
  3. ניתן להצטרף להגרלה עד כ' כסלו
  4. כל נפש במשפחה שמקבלת על עצמה להתחזק זוכה בכרטיס נוסף
  5. האיסוף בבני ברק ובאחריות הזוכה עד שבועיים מתאריך הזכיה
  6. יש לשלוח מייל לכתובת asheryazar10 gmail.com עם שם ,טלפון ומספר הכרטיסים
  • תודה
Reactions: פילפלית1 //
6 תגובות
מעתיקה הודעה של חברה-

אנא העבירו הלאה:
אנחנו חייבים את עזרתך!!!!! לאסוף דחוף כמה שיותר זכויות לענין משפחתי...:
אחותי ב"ה ילדה בת לפני פחות משבוע- ילד רביעי, הגדול בן 4.5.... בלי עין הרע....
אתמול בעלה בחזור מהכולל ערב בבדיקת רשיונות שיגרתית אמרו לו הי אתה משתמט מהצבא כבר מ-2014!!
יש לציין שאכן כשהוא היה בחור בישיבה הוא פספס ממש שלא באשמתו את מועד ההתיצבות אך הישיבה סידרה לו את העניין כבר לפני החתונה ואמרו שאין מה לדאוג...
אך כנראה שזה היה יותר חמור ועכשיו הוא עצור בכלא ,מחר מועמד משפט שאמור להכריע בנידון....ח"ו זה יכול היות מאסר ארוך....
או הלואי רק קנס כספי או משהו...תלוי בשופט.......בטח את יכולה לשער את המתח והחרדה.....
אנחנו חייבות דחוףףף עזרה .. אני רוצה לאסוף לפחות 40 קבלות של נשים ובנות בעניין הצניעות ...קחי על עצמך להיום/ למחר /למתי שנראה לך משהו קטן שתוכלי לעמוד בו להצלחת שלמה בן טלי היום נלבש את החצאית הכי ארוכה/ איפור יותר עדין/ עגילים יותר קטנות/ לא לדבר שיחות אישיות במקום ציבורי/ בשבת לא נפטפט עם גיסים בני דודים וכו/שיער יותר אסוף/ עקבים לא רועשות...וכו
אני ממש מתחננת .. בשם אחותי היולדת..בשם הארבעת הקטנטנים שלה ובשם גיסי אברך כולל בן תורה אמיתי שתורתו אומנותו..... אשמח שתקראי פרק תהילים,

תעבירי לכמה שיותר בנות שיקבלו על עצמן משהו להצלחה העניין ותשיבי לי במייל r6783761שטרודל... שאת משתתפת (לא צריך לפרט..).. ובעז"ה בזכותך נבשר בקרוב בשורות טובות...
אני מנסה כבר שבוע לפחות להיכנס לרבקו אונליין, וESET חוסם לי אותו, זה מה שאני מקבל:
האישור של אתר האינטרנט בוטל
הcertificate בו נעשה שימוש על-ידי שרת זה סומן כלא מהימן והחיבור אינו בטוח.
שגיאה זו נגרמה על ידי תגובת OCSP לא חוקית, שחייבת להיות חוקית מאחר שנעשה שימוש בהידוק OCSP.
נסה להתחבר מאוחר יותר או באמצעות חיבור אינטרנט אחר.
הגישה אליו נחסמה.

פתח את מאגר הידע של ESET | www.eset.com

מישהו יודע למה?
ומה עושים?
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה