Title
  • בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

תרומה וחסד

אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.

מאמרים אחרונים באתר

• 152
  • מכיר אישית ואני מבקש באופן אישי באם אפשר לקחת חלק ולו קטן בפרוייקט החזק הזה
    שיהיה לכולנו הכנות שמחות ופסחיות.

תעזרו להפיץ הלאה

זה חשוב מאוד הכנסת פסח ממש!

(לפי חשיפות יש אנשים שמקדמים גם)

לינק לתרומה
    Image_001.jpg

פסח מחכה לתשובה
    אדם מקסים שנקלע למערבולת כלכלית הצליח להשתקם באופן מעורר השתאות,
    אבל עד פסח
    פסח מחכה לו, אבל אין לו עדיין תשובה בשבילו.
    אין לו עדיין תשובה איך יקנו נעליים לילדות.
    אין לו עדיין תשובה איך יקנה סה"כ 6 קילו מצות.
    אין לו גם תשובה איך יישלם את הקניה של משנת יוסף.
    ובעצם אין לו תשובה איך ישלם להרבה יותר דברים פשוטים.
    אחרי כל המהלך המדהים שעשה בשנה וחצי האחרונות
    אין מצב שהוא חוזר ואפי' לתקופה קצרה למצב שהוא היה.
    אין מצב ששוב אין כסף למכולת ואין מצב ששוב החג הוא מקשה אחת של כעסים ותסכולים!!!
    הפסח הזה הוא המבחן שלו
    ורק בזכותכם הוא יעמוד בה!!!
    הצטרפו אלי ואל עוד כמה ידידים שהולכים להציל את המצב, יחד!!!

קחו חלק ושותפות בשמחת החג האדירה שהולכת להיות למשפחה המתוקה הזו!!!
    לאב, לאם, לבנות שתהיינה להן נעליים. ולבנים שילכו לבית הכנסת עם מכנס ווסט חדש, כן לא עם מכנסיים לוחצות ולא עם וסט מתפוצץ!!!
    רק בזכותכם!!!
    פרוגריסטים ... נראה אתכם!!!
    0 תגובות
    בד"כ אני משתדל לתת כאן עצות מועילות בענייני משכנתאות, אבל עכשיו יש כאן הצלת נפשות ממש, תשקיעו בבקשה מס' דקות לקרוא מה שיש לי לומר, מדובר בשכן שלי מעבר לקיר.
    הכל התחיל שאליהו (בן אלזה למשפחת שטיבל) עוד היה בחור ישיבה, באמצע שמחה של מצווה הוא נפל והתפנה לבית חולים, ושם גילו שיש לו מוטציה נדירה של סרטן בראש, הוא עבר ניתוח להסרת הגידול שהסתיים בהצלחה בס"ד וחשב שהכל כבר מאחוריו.
    לאחר כמה שנים הוא התחתן עם בחורה שהתייתמה מאמה בגיל שלוש, ומאביה בגיל שש עשרה, ונולדו להם שלושה ילדים חמודים (הגדולה בת שלוש).
    לפני מס' חודשים גילו כי המוטציה הנדירה של הסרטן שחשבנו שכבר שייכת להסטוריה חזרה לאליהו, וכאן התגלתה המשפחה בתעצומות הנפש הבלתי נתפסות שלה, אליהו עבר ניתוח (מוצלח מאד בס"ד) להסרת רוב הגידול, בניתוח זה אחד הסיכונים המרכזיים הוא איבוד יכולת הדיבור ה"י, ושבוע לפני הניתוח אליהו לא הפסיק להתפלל וללמוד כדי להראות לקב"ה שהוא צריך את הדיבור לדברים טובים (כתבתי כמעט מדויק את לשונו כמו שהוא אמר לי).

כעת מצאו טיפול בגרמניה שע"פ רוב יגרום בחסדי הבורא (צריך לזכור שאנו אך משתדלים, וה' הוא רופא חינם) להחלמתו המלאה של אליהו, שיצא מהסיבוב השני והשלישי בעז"ה לא יבוא.
    אך דא עקא עלות הטיפול (לשנה הראשונה, מתוך תפילה לאבינו אב הרחמן כי לא נזדקק ליותר) היא 2,500,000.00 ש"ח (שניים וחצי מיליון שקלים).
    המשפחה ואנו הידידים נותנים מעל ומעבר ליכולותינו, אבל כדי לממן את כל העלות קצרה ידינו מהושיע, ולכן אנחנו פונים לליבך הרחום אחי היקר והאהוב:

נ.ב. בקישור למעלה ניתן לתרום באשראי או בביט, אפשרי כמובן לתרום בהו"ק (יש לפתוח הרשאה למוסד "פותח את ידיך", קוד מוסד: 56682, ולעדכן בסכום הגבייה החודשית, ומבמס' החודשים), במזומן, או בהמחאה (יש לעדכן מהיכן ומתי אפשר לאסוף). כמו"כ ניתן לתרום בטלפון במס' 1800-55-20-20, או בעמדות נדרים פלוס בבתי כנסיות (יש לחפש את המגבית "קרובה ישועתי").
    אנא השתדלו לתת סכום משמעותי, מי שקשה עליו יכול לפרוס גם בהו"ק, זכרו כי מדובר בהצלת חיים!
    ניתן לשאול/לעדכן/להעיר בטלפון 052-7622431 או בדוא"ל M0527622431 בג'ימייל
    איך תשיג 2.5 מליון שקל?
    איך תשיג 2.5 מליון שקל?

- איך אני אשיג 2.5 מליון שקל?
    לא יודע, כנראה שאני אצטרך למות...

⭐ ⭐ ⭐

אליהו שטיבל, אברך צעיר בן 24, איש יקר על הבריות חלה במחלה הנוראה בראשו, במוטציה אשר לדברי הרופאים אין לה מזור כאן בארץ.
    כך שעל פי דברי הרופאים אליהו בסכנת חיים ממשית!

אליהו אבא לשלושה ילדים קטנים כשהגדולה בת שלוש שנים בלבד והקטן בן חצי שנה!
    הילדים הקטנים הללו צריכים אבא שיגדל אותם, יחנך, ילטף ויוביל אותם לחופה.
    אשתו של אליהו, בילי תחי' שהתייתמה בגיל צעיר משני הוריה שנפטרו מהמחלה, הוכתה במכה כואבת עם מחלתו של בעלה,
    והפחד מפני הטרגדיה הנוראית מאיימת לגדוע את החיים והשלווה ממשפחת שטיבל הצעירה.

משפחה צעירה בתחילת החיים מבקשת את עזרתך להמשיך ולחיות כמשפחה שלימה ומאושרת. מי יוכל לעמוד מנגד?!
    ועכשיו, נוצרה הזדמנות פז, סיכוי סיכוי ענק להציל את החיים של אליהו! ישנו טיפול מיוחד בגרמניה המשלב תרופה בשם VORASIDENIB ולאחר בדיקות מעמיקות הרופאים מצאו התאמה מלאה בין הטיפול לבין המוטציה של אליהו, מה שאומר שיש כאן חלון הזדמנות אדיר עם סיכוי של מעל 90% לריפוי מוחלט בעזרת ה'. גדולי העסקנים ממליצים בפה מלא לטוס לגרמניה ולעבור את הטיפול.
    הטיפול הזה בעצם הוא הסיכוי שלו לחיות.

אבל, לאליהו אין מאיפה להביא 2.5 מליון שקל.

⭐ ⭐ ⭐

אתם! יכולים להיות הדרך של אליהו לחיות.
    אתם! יכולים לתת תקווה למשפחתו של אליהו

לא ניתן לכסף לעצור את החיים של משפחת שטיבל!

נרתם כולנו למצווה האדירה של הצלת חיים, נתרום ונתרים בכל כוחנו.
    עד שנגיע ליעד, עם 2.5 מליון ש"ח ביד.

תרמו, ועזרו לאליהו לחיות.
    המלצה רפואית וברכת רבנים (1).png
    1709751502102.png
    זהו. כנראה זו ההודעה האחרונה שתקבלו השנה
    בעניין האפשרות לזכות ב-$100,000
    ובעוד עשרות פרסים שווים בהגרלה של 'עזר מציון'.

אולי אין לכם ראש לדברים האלה עכשיו
    או שסתם חיכיתם לרגע האחרון ממש,
    אבל אין דבר או בחופשה מפנקת עם כסף לקניות.

בשביל להציל חיים עושים מה שצריך
    אפילו אם זה אומר לזכות ברכב חדש עם דלק לשנה
    או בחופשה מפנקת עם כסף לקניות.

בקיצור – רכישת הכרטיסים מסתיימת!!

מהרו לקנות כרטיסי הגרלה, להציל חיים ואולי גם לזכות בפרסים!

• 369
  • ארוממך - לגדל ולרומם את עמלי התורה בטהרה​

סמלים רבים לה לעיר חיפה, מצד אחד סמלי היפך הקדושה והטהרה בהם התהדרו בעבר קברינטי העיר, ומצד שני בולטים בגאון ובעוז סמליה הרוחניים של חיפה.
    במעלה הר הכרמל סמוך לשפת ימה של חיפה חצובה 'מערת אליהו', המקום בו קידש הכהן הגדול את שם ה' בויכוחו עם נביאי הבעל, המקום בו זעקו עם ישראל 'ה' הוא האלוקים'. מקום קדוש אשר היווה מוקד עליה להרבה מצדיקי הדורות במשך השנים, ביניהם האור החיים הקדוש אשר שהה במערה ביום הקדוש יום הכיפורים.
    רישומו הקדוש של קידוש ה' האדיר משפיע עד היום בהמשך מעלה ההר, אלפי יראים וחרדים לדבר ה' בתי מדרשות בכל קרן ופינה, מוסדות חינוך וישיבות וקול התורה נשמע ברמה בעיר. והקול הגדול הולך ומתחזק 'ה' הוא האלוקים', זועק מכל פינה ברחבי העיר.
    במרכז כתר התורה של חיפה זוהרת פינת יקרת, 'כולל קהל חסידים', כולל האברכים שמאיר את העיר באור יקרות. אור של עמילות התורה, אור של יגיעת התורה בטהרתה. כאן צומחים ויוצאים להוראה אברכים מופלגים בתורה וביראת שמים שכל חפצם להגות ולעמול בתורה,
    הכולל שאינו משתייך לחצר כלשהי ואינו נתמך על ידי מרכז כלשהוא – זקוק לעזרתכם.
    האחריות לפרנסתם של עמלי תורה אלו – היא שלנו. לרוממם. לגדלם, לחזקם. כי אם לא אנחנו, אז מי?
    בשמחה של מצוה נפתח את ליבנו בנדבה הגונה ברחבות הידים ובחפץ הנשמה להחזיק עמלי התורה ולרכוש זכות נצח וחלק בתורת ה' התמימה, להתוודע ולהיגלות כי 'ה' הוא האלוקים'.
    לתרומה:
    https://n.matching.click/c/kch/1008009
    תזכו למצוות ולכל הברכות האמורות בתורה
    • תודה
    Reactions: חניוק1 //
    0 תגובות
    התבקשתי לפרסם:

גבאי ביה"כ בשכונה החדשה גני איילון אחיסמך שנטלו על עצמם את העול הכספי של בניית ביה"כ, נותרו בחובות ענק מהוצאות ותשלומי הבנייה.
    כעת בס"ד הושגה הבנה עם תורם חשוב שהמצב הכלכלי של ביהכ ושל הגבאים נגע לליבו וברצונו לסייע ולתמוך בתשלומי חובות ביה"כ, יחד עם הרצון להוסיף זכויות לעמ"י במיוחד בתקופה קשה זו

התורם הבטיח [ואף נתן תשלום מקדמה על תנאי] לממן את

הכפלת התרומות​

על כל תרומה שתינתן במהלך ימי החנוכה​

• 568
  • אוי רבקי!
    הלב מסרב להאמין
    איך הלכת ככה בדיוק 40 יום מיום חתונתך..

יהודים יקרים!
    בקשה מיוחדת!
    כל אחד כפי יכולתו...

חלמנו ביחד...
    ראינו את צחוק הילדים...
    וכבר שמענו את הבכי של האושר,
    כל כך האמנו וקיווינו ורצינו שזה יקרה

רבקי, את אמרת במילים האלו
    "אל תתייאשו ממני. אני רוצה שתמשיכו לעשות עבורי..."
    רבקי, באמת לעולם לא התייאשנו ולא נתייאש
    כל מה שישאר ביכולתינו לך לתת לא נהסס!
    רבקי, את רצית המשכיות ואת הסברת לנו שילדים זה זכויות
    וביקשת, שאת לא משאירה אחריך צאצאים שנרבה במעשים טובים לזכותך,
    וכך זה יחשב כהמשך ועילוי לנשמתך הטהורה והזכה.

רבקי, אני לא אשכח יום אחד ישבנו יחדיו קיבלת מתנה יקרה ממכרה
    החזקת את זה ביד ואמרת לי "קחי זה בשבילך..."
    עניתי לך "לא, רבקי זה שלך אל תביאי הכל"
    וזה המילים שענית: "מה יש לי להשאיר אצלי הכל?
    מה שאני נותנת לשני, זה מה שנשאר שלי לעולם..."
    המילים האלו לא עוזבות אותי,
    רבקי תמיד ויתרה ונתנה לכולם ולא חשבה על עצמה
    עכשיו זה ההזדמנות שלנו -כל אחד שיש לו לב חם
    לעזור לרבקי להגשים משאלה להנציח לרבקי ספר תורה!!!!

ניתן להצטרף דרך הלינק:
    https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=7010187
    ניתן לתרום כל סכום מי שרוצה ממש שותפות
    לחצי עמוד 600 ש"ח
    עמוד שלם 1000 ש"ח
    עבור פרשה 1800 ש"ח
    רבקי לא תשאר חייבת!!!!!!!!!!!!!!!!

רבקי חברתי הבלתי נשכחת
    שנפטרה בשבוע שעבר ביום שלישי
    אחרי מחלה קשה של שנה וחצי והיא בת 19 שנים בלבד
    רבקי חייתה במהלך כל התרופה באמונה חזקה ובידיעה שכל מה שה' עושה לטובתה.
    רבקי לא נתנה לייאוש להפיל אותה ותמיד אמרה אני עוד אתחתן! אקים משפחה!
    להתחתן היה חלום חייה של רבקי, ובאמת זכתה לזה
    רבקי התחתנה 40 יום קודם פרידתה מאיתנו
    רבקי רצתה תמיד לעשות טוב לשני
    עכשיו נרתם כולנו לעזור לה
    רבקי לא זכתה להשאיר זכר אחריה
    אבל זכתה להפיץ הרבה אמונה שמלווה אותנו
    • שכוייח!
    Reactions: אחות ו-מנהטן2 //
    0 תגובות
  • 322
  • מדרשיית לב לאחים רעננה יצאו בסרט תדמית מעניין, מרגש ונוגע ללב
    לתרומות:
    https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=1000977
    או בהעברה בנקאית לחשבון 124827 בנק מזרחי סניף 570 על שם נחום ברנפלד

צפיה מהנה
    ותודה מראש על תרומתכם להחזקת המקום המדהים הזה
    https://www.youtube.com/watch?v=9PKGI7fPTFY
    0 תגובות
  • 538
  • רחוב פושקינה היה הומה אדם וסוער, ערב ראש השנה, ואלפי אנשים פילסו את דרכם בכאוס הזה, גוררים אחריהם מזוודות ותיקים.
    אנשים אחרים, עשירים יותר, או חלושי כח, ציוו לסבלים האוקראינים לגרור את המטלטלים שלהם בעגלות מאולתרות, והלכו בעקבותם כמנהג בעלי בתים חשובים, מוודאים שאף חבילה לא נופלת מהעגלה.
    משה חיים ומתנאל צעדו ברחוב, עייפים אך מחייכים.
    בחצר קטנה בסמטה צדדית הם ראו את השלט הגדול מקבל את פניהם, ובחור אדמוני מלא זקן ופאות, עמד בפתח וקיבל אותם בחיבוק.
    בתוך הלב בערה אש, ובחדר מיני מזונות וספרים פזורים על שולחנות, שיחות חברים וקריאת תהילים מילאו את החלל, אחרים סחבו מזרונים וחילקו שתיה.
    משה חיים הוא אברך חצי יום ברכסים, וחצי יום מתכנת ביקנעם, הוא ספרדי, למד בקול תורה ובמכללה החרדית, אוכל מחפוד ועטרה, ויום אחד בלילה הוא ישב עם הטלפון וצפה בסטטוסים, הוא היה אומר לאשתו שזה מרגיע אותו לראות את החיים המושלמים של האחרים, ולא היה ממש עם מי לדבר.
    פתאום קפץ לו איזה ססטוס של חבר מהעבודה, הוא הכיר אותו כחרדי לשעבר, מודרני, חובש ג'ינס ומותגים. החבר שם בסטטוס קישור לאיזה ארגון, נהר דעה קראו לו.
    סתם מסקרנות הוא לחץ על הקישור.
    לקחו לו כמה ימים טובים עד שהוא החליט להצטרף לקבוצה הוירטואלית שהוא מצא שם.
    הוא אהב מאוד את תורת רבי נחמן, ואפילו היה קורא מדי פעם תיקון הכללי, ומקשיב לשירים של עדי רן.
    אבל לא מעבר לזה, הוא לא העז לצלול לזה יותר מדי, החברה שמסביב גם לא היו כל כך פתוחים לראות אותו מתחיל ללמוד ליקוטי מוהרן, אז הוא זנח קצת את העניין.
    אבל עכשיו פתאום נפתחו לו המעיינות.
    הוא יכל לנסוע ברכב ולהקשיב להרב ארז משה דורון, הוא יכל להתכתב בווטסאפ עם הרב עופר גיסין, הוא קיבל תמיכה יומיומית מקבוצת חברים מהציבור החרדי והדתי, ששיתפו קשיים התלבטויות ובעיות, וקיבלו מענה מרבנים אמיתים ונגישים.
    ופעם בחודש הוא היה נוסע למפגש, שומע שיעורים, סדנאות, וקומזיצים עמוקים ומרוממים, שהעניקו לו שמחה ומשמעות לחיים.
    את מתנאל הוא פגש בכנס אזמרה, מתנאל בכלל היה חקלאי, גר בעפרה וכל היום היה עסוק שם בכרם הגפנים שטיפל בה, הוא סתם ראה מודעה בבית הכנסת, והחליט לקנות כרטיס.
    כמה שיערום והופעות מרגשות הספיקו לו בשביל להבין שאת מה שהוא חיפש כל ימיו, הוא יכול למצוא כאן אצלו, בבית, בכרם.
    במקום להעביר את הזמן בכרם בשיחות על פוליטיקה, וה אהתחיל להתבודד, מדבר עם השם בצורה הכי פשוטה שיש.
    היה לו פתאום רב, אחרי הרבה שנים שהוא לא היה מסתכל לכיוון של האנשים האלה עם הזקנים והפאות, משהו בו נפתח, והוא הפך לאיש הכי מתוק באזור, נכון שלא היה לו שטיבל או קהילה, אבל היו לו מפגשים חודשים ושיחות חברים בזום, שעזרו לו לפתור ולהיפטר מהמשקעים הנפשיים שלו, אלה שגרמו לו להתרחק מהשם.
    אבל פעם בחודש לא הספיק לו, הוא רצה להגיע לעוד אנשים כמוהו, אנשים שלא שייכים לאיזו קהילת ברסלב, אנשים שרוצים לטעום מהאור של רבנו הקדוש עוד לפני שהם מתחילים לגדל פאות וזקן, אנשים מתקרבים כאלה.
    אבל המשאבים של נהרדעה הם מוגבלים, כל כנס כמו אזמרה זה מאות אלפי שקלים, ולהגיע לאנשים דרך הרשת, צריך לשלם למארק צוקרברג ולביל גייטס הרבה כסף.
    בגדול מה שהם עשו - זה לפתוח קמפיין צ'רדי קסום ואלגנטי, שמאפשר לכל אחד גם לתרום, וגם להיחשף לקהילה הוירטואלית הכי שמחה ברשת.
    אם תעזרו להם, ודאי תזכו למצוות רבות, ולזיכוי הרבים שאין כמוהו.
    כאן תורמים:

• 863
  • שלום,
    לרפואת ביילא הינדא בת ורדה
    לבקשת המשפחה אני מפרסמת
    הם תהליכי בנית מקווה.

תזכו למצוות.

מי שיכול לרפואתה להכניס שבת 10 דק יותר מוקדם. או התחזקות באשר יצר.
    או אפילו פרק תהילים אחד.

ביילי לוי, בת 35, תוססת ופעילה, השמחה והחיים ממלאים אותה, נשואה ליעקב, ויש להם 4 ילדים מתוקים מדבש: ברכה נעמי (13), נתן צבי (12), אלישבע (10) ובנימין (8).
    ביילי הינה ידידת אמת של מאות חברותיה, ובולטת בטוב לב נדיר, מאור פנים, אהבת הבריות, חוש הומור ורדיפת חסד ללא גבול. כל מי שנתקל בה אי פעם בוודאי הרגיש את הנתינה האינסופית שלה בכל תחום, תמיד בחיוך, תמיד במאור פנים, תמיד תוסיף ותאמר "אין מה להודות לי, זה הכיף שלי".
    מאות ואלפי מכרותיה, ידידותיה וחברותיה מכל קצוות הארץ, מכל החוגים והמגזרים ומכל שכבות הגיל מעידות על כך.
    מעבר להיותה חברה למופת ואשת חסד בכל איבריה, ביילי היא אם לתפארת ורעיה מסורה מאוד. ילדיה ובעלה הינם בראש סולם העדיפויות שלה. עבור ילדיה תעשה יותר מהכל, כדי שיגדלו שמחים, מאושרים, בריאים בגופם ובנפשם, ותוך כדי כך, תעשה ככל יכולתה בבית על מנת שבעלה יוכל ללמוד תורה באין מפריע.
    לפני כארבע שנים גילו אצל ביילי את מחלת הסרטן. לצערנו הרב, המחלה התגלתה בשלב מתקדם...
    מאז ועד היום עוברת ביילי טיפולים רבים מכל הסוגים, על כל המשתמע מכך...
    ביילי מתמודדת עם המחלה באמונה, בנחישות ובגבורה, ומשתדלת מאוד גם בחיוך...
    כשיכולה, היא ממשיכה לסייע לבני משפחתה, לשכנותיה ולחברותיה כפי כוחותיה.
    כששואלים אותה: "אבל ביילי, מה שלומך באמת?" היא מבקשת רק דבר אחד:
    "תתפללו עלי! ביילא הינדה בת ורדה!"
    ואכן, אין ילד או ילדה שאינם מכירים את שמה, וכולם מתפללים, מתחננים, מבקשים ומקווים לבשורות טובות. אלפי ספרי תהילים נקראו, עוד אלפי "מי שברך" נאמרו. כל מכריה קבלו על עצמם קבלה טובה לרפואתה.

כעת, ברצוננו להשתדל לרפואתה השלימה ע"י הקמת מקווה טהרה, שבוודאי ירבה זכויות אשר תעמודנה לה להירפא במהרה בעזרת השם ולחזור לתפקוד מלא בבריאות שלימה לאורך ימים ושנים טובות. המקווה מוקם בימים אלו במושב מצליח, ועל מנת להשלים את בנייתו, אנו זקוקים לתרומתכם בעין טובה.
    נודה ונעריך כל מי שישתתף עימנו במאמץ בכדי לזכות במצווה חשובה זו, לבריאותה של ביילי היקרה לכולנו.
    בשם ביילי וכל המשפחה, אנו מודים לכם מראש על השתתפותכם במצווה זו
    שלכם, משפחות לוי ומלצר
  • 470
  • בישיבת "ברית יעקב" ישנו כולל כולל לימוד בליל שישי, מטרת הלימוד היא להקנות את הלימוד שנלמד במהלך השבוע, ועל מנת שבחורים לא ייצאו לטייל (במקרה הטוב), ייסדו את הכולל שבו בחורים לומדים מה שרוצים, מוסרים חבורות על מה שרוצים, והעיקר שיילמדו.
    הכולל מתקיים בין השעות 10:15 בלילה על 12:45(!), זה נראה ככה:

הכולל משלם מילגה סמלית על סך 20 ש"ח, בשבוע זה כ-4,000 ש"ח, תוכלו להמשיך לחשבן כמה זה בחודש-- ו-בשנה----

אנחנו כבר התרגלנו שכל מי שזקוק לעזרה, יכול לתרום לכולל ומיד (!) יזכה לישועה שהוא צריך, אם זה הבחורים שקונים הקפות בשמחת תורה (הכסף הולך לכולל) שזוכים להתחתן (כן, כולם!) ועד מי שנתקע בטרמפ בחור נידח באמצע הלילה, שבסכום סמלי מקבל את הרכב החדיש ביותר לאן שהוא צריך.... לא, זה לא מעשה מופת, זה כוחה של התורה, כולנו התחנכנו ע"ז שלתורה יש כוח, אז כאשר מדובר בתרומה שהיא 100% (באמת) ללימוד תורה, ובלי שום הוצאות, אז הכסף נהיה קדוש ובעליו זוכה להיות מחובר לתורה הקדושה!!!

אז ככה, אתמול נפלו לי משקפיים באחד החופים בכינרת, "זוטו של ים", חיפשנו ללא הרף עד שהתייאשנו, ב"ה לא נהרס לי הטיול כי קניתי עדשות מגע...
    למחרת בבוקר חזרנו ותוך כדי החיפושים נזכרתי שיש כולל שיש לו "דיבור" ישירות עם הקב"ה... הבטחתי לתרום סכום, והופ, המשקפיים בידי! בלי שברים ובלי שריטות, שלמות ומקופלות כאילו חיכו לי....
    והנה אני פה מפרסם את הישועה בגלוי, פה בפרוג כולם רואים, והבטחתי.
    תוכלו גם אתם להתחייב בכל עת מצוקה, ומי שרוצה קשר ישיר להקב"ה יכול גם לעשות הוראת קבע, בדוק ומנוסה!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה