ברוכים הבאים לאתר הרשמי של קהילת פרוג!

הקהילה העסקית - מקצועית החרדית הגדולה בעולם.
הצטרפו לקהילת פרוג בחינם

פרוג • קהילה עסקית - חרדית הגדולה בעולם

מבזקי חדשות

תוכן מקצועי - 3 מאמרים בדף הבית

תוכן מקצועי - סליידר מאמרים בדף הבית

מקצוען? מחפשים אותך!

דרושה אשת מכירות תותחית!
בס״ד עבודה בשעות 9:00-15:00 משרה פרונטלית עם אפשרות חלקית לשילוב מהבית. נדרש ניסיון קודם במכירות, חריצות, ורבליות, קליטה מהירה, סדר וארגון...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
393
דרושה מגהצת בבני ברק לגיהוץ סדינים בערך פעם בשבוע ואם אפשרי למחר
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
28
שלום לכולם!אני מחפש יוצרי AI בתחילת דרכם (מתאים מאוד גם לבני נוער) שרוצים לבנות לעצמם תיק עבודות מרשים ולהרוויח כסף על פרויקט מתמשך של יצירת...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
96
מיומנ.ת במחשבים? יודע.ת לתת שירות ולתקשר עם אנשים? ראש גדול? מוסר עבודה? יכולת למידה עצמאית, קליטה מהירה? מסודר.ת ואחראי.ת? יכול/ה להגיע למשרד...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
45
ניהול כולל של פעילות המרפאה הובלת צוות העובדים והנעת תהליכים אחריות על רמת השירות וחוויית המטופל אחריות לעמידה ביעדים ולניהול תקציב המרפאה עבודה...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
22
יש לך את זה בעצמות? אוכל.ת קופי 3 ארוחות ביום? תשוקה ורצון לעבוד ולהתקדם בתחום? מגורים במרכז, זמינות לעבודה משרה מלאה (9:30-17:30) ניסיון קל עדיף...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
37
We have a fully finished and illustrated comic that we are looking to reformat. It is currently 36 pages with roughly 272 panels. We need it to...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
59
מה אנחנו מציעים: 🫂 אווירה משפחתית 💰 תנאים מצוינים למתאימים תנאי המשרה: 🕓 משמרות אחה״צ, ערב ולילה ✔️ חובה זמינות ל־2 משמרות אחה״צ
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
53
שלום, אני משה מולה, יועץ שיווק דיגיטל ובונה אתרים , ומחפש מעצבת גרפי/ת/מעצב/ת אתרים לעבודה קבועה לטווח ארוך. 🔹 היקף משרה: כ- 10 שעות שבועיות...
פעיל עד
מודעת
דרושים
מצב
פרילאנס - עבודה מהבית
צפיות
716

מה חדש באתר

בשבת האחרונה זכינו להפסקת חשמל
החשמל נפל בסיעתה דשמיה לקראת סעודה שלישית
ואני הייתי צריכה להכין שולחן, לחתוך ירקות, לבדוק שוב את החסה והפטריות, לנקות לכלוך...
השבת היתה גשומה והשמיים היו כהים, כך שהעבודה במטבח היתה בחושך מוחלט!
חיפשתי אזור מואר בבית זמן רב. עד שלפתע זיהיתי קרן אור בזווית מסוימת בפינה מסוימת בתנוחה מסוימת...
נעמדתי, התכופפתי, שוב נעמדתי הבאתי את המצרכים לאותו מקום והצלחתי ב"ה לחתוך סלט בלי לחתוך את האצבע, לערבב רוטב על הסלט הנכון, להביא את השתיה המתוקה ולא את הצ'ילי מתוק... וכך לאט לאט נרקם לו שולחן סביל של סעודה שלישית..
המאורע גרם לי לחשוב על סבתי ז"ל, ועל אלו מהדורות שלפניה,
שבדקו קטניות לאור הנר והלכו חצי יום לנהר כדי לכבס הילכו בשווקים לצד סוסים צוהלים וכשפתחו עליהם במלחמה הם פשוט קיוו לנס.
פתאם שמחתי כ"כ על קרן האור שמצאתי בזווית הסלון, ואהבתי את הסיטואציה הפשוטה כ"כ שבה מצאתי את עצמי.
נולד לי חלום חדש לאתגר כתיבה, בו המתמודדים/ות מתארים מציאות אחת מסוימת מדורות עברו שאפשר לראות בה נס, חסד ד', כמו התיאור שנתתי על כך שאין תאורה ופתאם מגיחה קרן אור..
מה אומרים? זורמים?
כללי האתגר:
לפחות 40 מילים, ו--- זהו! כל סגנון יתקבל בברכה, זה יכול להיות חריזה או סיפור מרגש מצחיק מכתב או כל רעיון אחר שמתבשל במוחכם.
הדבר היחיד שחשוב- זה הרעיון, שיהיה מקורי, מפתיע או מרגש כזה שיגרום לנו לאהוב את החיים ולהודות על הטריוויאלי ברגש אמיתי וספונטני.

@מ. י. פרצמן , @ניהול קהילת כתיבה יש לך נעץ במקרה?

האתגר פתוח עד 7.4, אלו שלא מקלידים בחוה"מ אנא אל תתפתו לעשות זאת כעת, הכתפיים שלי לא רחבות מספיק.
נספח...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה