עשיתי לפי ההוראות והעליתי לסרגל הסימניות וזה לא נפתח לי
כשאתה במצב פתיחת חשבון גוגל, "בשלב שמבקש ממך לסרוק בר-קוד",אז תקיש על הסימנייה,פעם אחת, ואח"כ פעם שנייה ותמשיך
1773302853393.jpeg

נתקעתי עם בעיה בלי לדעת איך פותרים אותו, אשמח מאוד אם מישהו ידע לעזור לי,
בטעות נלחץ לי על העכבר לא יודע איפה זה עמד אז ונהיה לי באימייל שכשאני לוחץ על הודעה נכנסת זה נפתח לי ממש למטה בצורה מוזרה שאי אפשר להגדיר אותו כמייל שלא נקרא או לצאת ממנו בכלל..........
תודה מראש!

עשיתי לפי ההוראות וזה נפתח לי,
תודה רבה.
עכשיו זה היה איזה חצי שעה בלי פעילות וכשניסיתי שוב להיכנס הוא דרש אימות חשבון ע"י SMS,
ניסיתי לפתוח מייל חדש והוא השיב לי כזה:
ניסיתי,ומופיע לי שמספר טלפון זה נוצל מידי הרבה:
צפה בקובץ המצורף 2201532

בעקבות הודעתך ניסיתי עכשיו לפתוח חשבון חדש וצריך לסרוק ברקוד.........
לא במקום הקוד אימות רק לפני בקשת קוד אימות כדי לאשר שאתה לא רובוט :rolleyes:
נראה לי שרובוט דווקא כן יכול לפתוח חשבון ורק אנשים (חרדים) לא יכולים :unsure:

אותי הוא שאל על קוד אימות טלפוני אבל ב-SMS. ואח"כ הוא הביא אותי שוב לאפליקציה

לא יודע
אני נכנסתי להפעיל אימות דו שלבי ואז נתןצלי אפשרות לקבל לטלפון קוד [עד עכשיו זה היה רק SMS]
וזה אומר שמהיום אם אני צריך בגלל אבטחה קוד אימות זה נשלח בקולי ולא בSMS!!
1773328447585.png

נכנסתי שוב ועדיין צריך לסרוק קוד קיואר
זותומרת שאין דרך נוספת לפתוח מייל בלי לסרוק??
לפי איך שאני מבין [לא בטוח לא לסמוך על זה אני רק משער]
שלפתוח חשבון חדש עדיין חיבים SMS
אבל אחרי שיש לך חשבון אז כבר ניתן להגיד שבמידה ואתה צריך אימות זה נותן גם בטלפון

לפי איך שאני מבין [לא בטוח לא לסמוך על זה אני רק משער]
שלפתוח חשבון חדש עדיין חיבים SMS
אבל אחרי שיש לך חשבון אז כבר ניתן להגיד שבמידה ואתה צריך אימות זה נותן גם בטלפון
לא הבנתי
יש לי כבר חשבון מייל אחד ואני צריכה עוד אחד
ועדיין צריך לסרוק קוד ולקבל אסמס כלומר הבעיה לא נפתרה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה