כללי »»חלוקת ספר לשתי קבצים

• הוסף לסימניות
עימדתי ספר ,
הספר הלך והתרחב כרגע אני רוצה לחלק אותו לשניים
הבעיה שהדפים זזים.
מה עושים?. איך מחלקים נכון?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה זזים?

• הוסף לסימניות
הצורה שעשיתי את החלוקה
שיכפלתי קובץ ומחקתי עמודים ראשונים
כאן כל התוכן נשאר ורק העמודים נמחקים,
איך למחוק באופן שהתוכן והעמודים יימחקו??

או בקיצור איך לחלק נכון???

• הוסף לסימניות
לנתק את השרשור של התבות, וככה זה כאילו עומד לבד ואפשר למחוק את זה בלי שאינדי יוסיף עמודים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2419461:
לנתק את השרשור של התבות, וככה זה כאילו עומד לבד ואפשר למחוק את זה בלי שאינדי יוסיף עמודים

הניתוק מרוקן לי את ההמשך, אני רוצה רק הפרדה בלי שהטקסט יזוז
איך לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;2420240:
איך לעשות?

חלוקה נכונה היא ע"י book.

אם את לא יודעת ליצור אותו, נסי לחפש פה בפורום.
זה לא מורכב מדי, רק שאין לי פנאי כרגע לפרט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;2420240:
איך לעשות?

בסקריפטים של אינדיזיין להפעיל סקריפט SplitStory.jsx כשהסמן שלך בתוך הטקסט.
אם יש כמה שירשורים שונים יש לחזור על הפעולה בכל שירשור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושן צחור;2420520:
חלוקה נכונה היא ע"י book.

אם את לא יודעת ליצור אותו, נסי לחפש פה בפורום.
זה לא מורכב מדי, רק שאין לי פנאי כרגע לפרט.
אחרי שהקובץ כבר מעוצב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה