ָָָ* Big brother - Little sister

• הוסף לסימניות
תמונה ספונטנית :)

קבצים מצורפים

• IMG_964.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
אני תוהה אם הקטנה שלך לבושה (או חבושה) גם בצילומים ספונטניים בסרטי הפרחים האימתניים... :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1752556:
אני תוהה אם הקטנה שלך לבושה (או חבושה) גם בצילומים ספונטניים בסרטי הפרחים האימתניים... :D

לבושה :)

ונולדה עם הסרט זה תמיד שם... אצלי זה ספונטני חחח

• הוסף לסימניות
איזה יופי,
ואיזה כייף זה בבית כזו דלת....

• הוסף לסימניות
זה יפה
האובך פחות, אבל זאת תמונה ספונטנית, אז בתמונה הבאה אחריה אני מקווה שמצאת דרך לפתור את זה.

• הוסף לסימניות
יש משהו כ"כ יפה בסביבה הטבעית
ועם כאלו תוצאות זה ממש מגרה להסתובב עם המצלמה על הצוואר בבית

• הוסף לסימניות
תודה,

מסך המחשב שלי התנפץ - אז אני עובדת כרגע עם מסך ענתיקה... זה כמעט לעבוד על עיוור.
לכן כנראה העיבוד התפקשש משהו...

• הוסף לסימניות
יפה,אהבתי.

• הוסף לסימניות
יש לך בחור רציני...
מתוק!!!
אני מחכה לעריכה במסך החדש... (ולתגובה שלך לתמונה הנוכחית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1753154:
יש לך בחור רציני...
מתוק!!!
אני מחכה לעריכה במסך החדש... (ולתגובה שלך לתמונה הנוכחית)

אה עד כדי כך? חחח פאדיחה...

• הוסף לסימניות
תלוי למי...
גרמת לנו לפתח ציפיות גבוהות ממך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1753165:
תלוי למי...
גרמת לנו לפתח ציפיות גבוהות ממך...

דוקא התמונות של כולם פתאום נראות יפות ככ ...
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1753177:
דוקא התמונות של כולם פתאום נראות יפות ככ ...
;)
הצחקת אותי עכשיו :D:D:D

• הוסף לסימניות
איזה תמונה!!!!
רק אני בלחץ שפתאם דודי יחליט שהוא מפריד את רגליו ו.... ה' ישמור...!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה