ֻֻּּחנות דגים בירושלים | מחירים נוחים | משלוחים

• הוסף לסימניות
מכירים חנות שמוכרת דגים בירושלים, מחירים זולים/טובים. עם משלוח להיום?

• הוסף לסימניות
אתם לא קונים דגים? או שאתם טורחים עד החנות?

• הוסף לסימניות
נקי וטרי
בשכונת פאגי 025819333
עושים משלוחים

• הוסף לסימניות
רחמים דגים
לא יודעת אם עושים משלוחים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;2411771:
מכירים חנות שמוכרת דגים בירושלים, מחירים זולים/טובים. עם משלוח להיום?
הכי כדאי בזית רענן
אני לא יודעת אם יש משלוחים

• הוסף לסימניות
דגים ברמה
ברמת אשכול
073-740-8200

• הוסף לסימניות
דגי רוזן ברחוב זכרון יעקב.
נקי ואסטטי מאוד!

• הוסף לסימניות
בשערי רווחה בקפואים יש סלמון ועוד במחירים טובים
דג טחון של רוזנר חצי ק"ג 28.90

• הוסף לסימניות
יינות ביתן. מחירים טובים מאד , צריך להתעדכן מתי

• הוסף לסימניות
סופר עוף
אני גרה מחוץ לירושלים ורק אצלו אני קונה
עופות ודגים - הוא עושה משלוחים

• הוסף לסימניות
אם את צריכה של העדה

רחמים דגים עושה משלוחים-הוא בעצמו גר בתל אביב וכנראה יסכים לקחת גם מחוץ לעיר. כמו יש את חנות הדגים ביעקב מאיר חצ'קעלס וכן בהמשך של יעקב מאיר בפנית הרחוב שגם נותן מחירים טובים.

אם את לא צריכה של ה'עדה' אז לכו לבדוק באמת ברשתות הגדולות כינות ביתן ורמי לוי

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיינות ביתן והכי כדאי זול וטרי, אבל לא תמיד יש לי את האפשרות ללכת ולעמוד בתור עד שיכינו לי, ולפעמים יש התניה של קניה ב100 ש"ח.

קיבלתי פה מענה של חנויות עם משלוחים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה ואפילו יותר מזה...

נקי וטרי
בשכונת פאגי 025819333
עושים משלוחים

נקי, ומסודר לפי מה שמבקשים, חלוקה לתבניות לפי מנות, מנות צרות רחבות, בקיצור הוא עושה מה שרוצים בלי לעשות בעיות (וכמובן גם מוציא את העצמות מהצד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה