אאודיו פנימי וחיצוני

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסגור סרט וחשוב לי שהאודיו הפנימי והחיצוני של המסרטה ישמעו בשני הרמקולים.
יש למישהו מושג איך עושים את זה? :confused:

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת
אם צילמת שני קטעים שבאחד הקלטה פנימית ובשני חיצונית שים את זה בשני ערוצים בטיימליין
וזה יסגור את זה לערוץ סטריאו בשני הרמקולים
אם הבנתי נכון

• הוסף לסימניות
כנראה לא שאלתי ברור.

יש לי במסרטה אודיו פנימי ואודיו חיצוני.
בפרימיר זה נראה ערוץ אחד שמכיל את שניהם.
כשסוגרים את הסרט, האודיו החיצוני נשמע ברמקול אחד והאודיו הפנימי ברמקול שני.

אני רוצה שישמעו כל אחד מהם בשני הרמקולים.

• הוסף לסימניות
את עורכת את ערוץ השמע בחלון במיקסר, מכוונת את המחוון של הערוץ למרכז - לא ימין ולא שמאל.

• הוסף לסימניות
MATY אתה לא צודק
ההקלטה היא בסטריאו ימין ככה שמאל אחרת וגם כשתייצא את זה בסטריאו זה ישאר ככה
קיימות ב' אפשרויות
א. ליצא את זה במונו ואז זה בשני הרמקולים ישמעו אותו דבר
ב. ליצר על הטיימליין 2 קבצי אודיו אחד לכוון לימין ואחד לשמאל.

• הוסף לסימניות
תנסי להשים את הסאונד בשתי שכבות, באחד לתת לו פקודה fill right כלומר תמלא רמקול ימין במה שיש בשמאל , ובשני להפך fill left למלא רמקול שמאל במה שיש בימין.

• הוסף לסימניות
חברים אתם מסבכים אותה...
הדרך הפשוטה:
1. לסמן את הקבצים בחלון הפרויקט
2. למעלה נראה לי בקליפ יש לך אודיו אופשין, כנסי אליו ובאחד האפשרויות יש אפשרות לסמן MONO AS STERIO
3. להכניס את הקבצים לטיים ליין, כעת יפתח לך 2 ערוצי סאונד כשכל אחד מכיל צד אחד מהסטריאו

• הוסף לסימניות
היא רוצה שכל אחד יכיל את שתי הצדדים של הסטריאו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aiala;524886:
כשסוגרים את הסרט, האודיו החיצוני נשמע ברמקול אחד והאודיו הפנימי ברמקול שני.
אני רוצה שישמעו כל אחד מהם בשני הרמקולים.
...

• הוסף לסימניות
היא רוצה לעשות מיקס משני הערוצים לערוץ אחד

• הוסף לסימניות
תכפילי את ערוץ הסאונד.-ככה

בעליון תתני אפקט שנקרא FILL LEFT ובתחתון FILL RIGHT ואז הכל בסדר.
גם הפנימי וגם החיצוני ישמעו בשני הרמקולים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין איזה אופציה בפרימייר פשוט לשלוח כל ערוץ במונו, ואז ממילא הוא יוצא באמצע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;525627:
אין איזה אופציה בפרימייר פשוט לשלוח כל ערוץ במונו, ואז ממילא הוא יוצא באמצע?
זה בדיוק מה שהסברתי.
הבעיה שלה זה שבצד ימין שומעים מקור אודיו אחד ובצד שמאל מקור אודיו אחר.
היא רוצה שישמעו בצד ימין ובצד שמאל אותו דבר, כלומר שישמעו את 2 המקורות של הסאונד בימין ובשמאל ללא הפרדה.
את זה עושים כפי שהסברתי ע"י חלוקה של הסאונד ל2 ערוצים, כך שכל ערוץ מכיל מקור סאונד שונה, ובעזרת הווליום של כל ערוץ אפשר להגביה או להנמיך כל מקור בהתאם לצורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה