אאוטלוק אקספרס

• הוסף לסימניות
איך עושים שכאשר אני מקבלת הודעה במייל, יקפוץ לי חלון למטה בתפריט?
ושיהיה גם צליל...
מדובר על אאוטלוק אקספרס ולא על זה של אופיס.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לגבי החלונית הקופצת, יש לזה תוכנות ייעודיות, גוגל טוק למשל, ויש עוד כאלו.
לגבי צליל:
א. רמקולים דלוקים.
ב. כלים>אפשרויות לסמן וי כמו בתמונה.

קבצים מצורפים

• 2ScreenShot001.JPG
    KB 45.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובה.
היה מסומן אצלי בוי ה'השמע צליל'
ועד היום אף פעם לא שמעתי צליל.
אולי בגלל שכל פעם אני עושה שלח-קבל ולא מגיע לי אוטוצטית ההודעות?
איך אני עושה שההודעות יכנסו אוטומטית?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;600276:
תודה על התגובה.
היה מסומן אצלי בוי ה'השמע צליל'
ועד היום אף פעם לא שמעתי צליל.
לוח בקרה>צלילים והתקני שמע>צלילים, לחפש לשונית גלילה: אירועי תוכנית, ושם לחפש את השורה של "הודעה על דואר חדש", ולהצמיד לו איזה צליל שאת רוצה.
ושוב, הרמקולים דלוקים בעוצמה מספקת? הצליל הוא "בלופ" כזה, לא מאוד חזק.
נכתב ע"י זוהר טל;600276:
אולי בגלל שכל פעם אני עושה שלח-קבל ולא מגיע לי אוטומטית ההודעות?
לא קשור. זה אמור להשמיע כרגיל.
נכתב ע"י זוהר טל;600276:
איך אני עושה שההודעות יכנסו אוטומטית?
תודה רבה רבה
תעשי כמו בתיבה השלישית, מתחת המסומנת בעיגול אדום, לסמן וי ולכתוב שיבדוק דואר כל 1 דקות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וואי, תודה רבה.
איזה פירוט.
תודה רבה רבה ויישר כח.

• הוסף לסימניות
בבקשה. אין על מה. תודיעי לי אם זה עזר, אם לא, נחפש עוד אופציות.
נ.ב. צירפתי פה לינק לגוגל טוק. (משום מה אני לא מצליח להעלות את התוכנה בעצמה) אני לא אהבתי אותה בסופו של דבר, אז זה בלי אחריות.
http://dl.google.com/googletalk/googletalk-setup.exe

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה