- הוסף לסימניות
צפון@אח של ביסלי
@מקצה הארץ-:)
מאיפה אתם בארץ?
אני בדיוק מחפשת עכשיו מסגרת לקטנה שלי
וזה נשמע ששלחתם למקום טוב
צפון@אח של ביסלי
מאיפה אתם בארץ?
בני ברק@אח של ביסלי
מאיפה אתם בארץ?
@saralulu מה שלומךאני בעצמי נחשפתי באופן אישי למטפלת שיש לה סוג של מעון בבית, ההורים סמכו וסומכים עליה ביותר, אבל אני שעבדתי אצלה בקומה השניה של הבית, לא ביחד איתה, כאבתי וכואבת את מה שהתינוקות והפעוטות האלו עוברים, זה אמיתי ביותר, באזור הכי חרדי שתמצאו בארץ, איך אומרים? בתוך הטשולנט...
דבר ראשון, הילדים בתוך העגלה קשורים כל היום ורק חצי שעה לפני שההורים באים לאסוף אותם הם על הרצפה סוף כל סוף משוחררים אחרי שעות של צרחות והתפתלויות בחדרים סגורים עם מזגן (היא אמרה שהיא שמה מזגן כדי שהשכנים לא ישמעו את הצרחות...., זה גם בקומה גבוהה כך שיחסית מי שלא נמצא באותו בית או מאחורי הדלת לא שומע) אני לא אלאה אתכם באיך שהילדים אוכלים אם בכלל... אני אישית ניסיתי לטפל בסיפור הזה אבל רק זמני זה עזר, היום כבר לא....
אני לא אספר לכם איך המטפלת מעבירה את השעות הארוכות...
עד היום יש לי נקיפות מצפון לגבי ילדים שיכולתי להציל אבל פחדתי ממנה.... אז אתם מבינים איזה טיפוס שהיא...
הכל כאן אמיתי לגמריי וכואב ביותררררר
לא באתי לומר שכל המטפלות ככה, אבל כבדהו וחשדהו...
ואין כמו אמא בעולם!, אין לאמא תחליף!
והכי מקומם וכואב שקראתי עליה פעם כאן בפרוג המלצה חמה!
יכול להיות שהמעון לא כ"כ מתאים לו, אבל גם בהחלט יכול להיותאם כבר מדברים על זה
הבן שלי בן שנתיים כמעט וחצי ונכנס השנה לראשונה למעון (בשנה שעברה היה במשפחתון 5 ילדים ולפני זה שנה ראשונה בבבית)
אבל יש לו באמת מטפלת מקסימה היא תמיג נמצאת ולא מתחלפת כל הזמן
ובאתי כל פעם בשעה אחרת הפתעתי ותמיד היה רגוע
ועדיין עד עכשיו כל בוקר הילד לא רוצה ללכת למעון!
עוד מהבית אומר לי וכשמגיעים לא רוצה להכנס
זה כבר מתחיל להדאיג אותי
מה אתן אומרות
מוסיפה שכשאני באה לקחת אותו הוא רגוע ושמח
ויודע לספר יפה מה למדו וכו
ותמיד אני באה לקחת אותו מוקדם בין רבע ל3 ל3 גג 3 וחצי לפעמים
יש דרך מאד פשוטה לבדוק את זה- אם זה מסתדר, לנסות לשלוח אותו עם אבא. לחלק מילדי היתה תקופה שהיו בוכים כשלקחתי אותם למסגרת (ונרגעים מהר מאד אחרי שהדלת היתה נסגרת. הקשבתי מבחוץ.) וכשבעלי לקח אותם הם נכנסו חלק. טפלת וותיקה אמרה לי שזה ככה אצל הרבה ילדים- לאמא עושים הצגות ולאבא לא.שזה ניצול שלו כלפייך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים