- הוסף לסימניות
יעל מהמם...ואין מילים.
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1718702:אוי איך אהבתי.
יעל יש לך רעיונות...![]()
הצעת הגשה:נכתב ע"י יעל א;1718519:יש עוד כמה לא מספיק ישבתי על זה..
וזה באמת צהוב ירוק מידי אני אתקן תודה על ההערה
נכתב ע"י יעל א;1722190:אהבתי!
נכתב ע"י OR_Design;1723079:אוקי, אולי התמונה הזאת אתה צודק,
אבל הראשונה שהועלתה.. פשוט מדהימה ביופי של המבט וההבעה שלה,
היא פשוט מדברת גם אם לא רואים שם את האבא.
ללא עריכה![]()
נכתב ע"י יעל א;1723142:זה בדיוק מה שעושה את התמונה שהאבא לא נראה כאן, יותר אומנותי יותר מביע, יותר נותן לראש להמשיך עם זה הלאה.
הרבה יותר דרמה.
נכתב ע"י GRN;1723131:לטעמי גם יפה מאוד שהמכנסיים לא יצאו הרגע מניקוי יבש, כי לא מדובר כאן בצילום סטודיו מוקפד, אלא בהנצחת "רגע חולף" מתוך היומיום של החיים השגרתיים.
הבנתי שזה לא מוצלח לדעתך.. וזה בסדר גמור.נכתב ע"י ראובן 10;1723242:הבנתי אותך מצוין.
אבל בא לא נחיה בבועה שתמונה לא הכי מוצלחת [מבחינת הסיפור שלה] תקרא אומנותית.
מבחינתי הסיפור שבתמונה הוא חלקי.
נראה לי שגם אתה לא הבנת אותינכתב ע"י ראובן 10;1723022:נראה לי שאף אחד לא הבין את קקטוס. שהגיב כאן כבר פעם שניה.
וקקטוס כשמו עשה צחוק מכל הענין למי שהבין.
והנה דוגמא קטנה שכן מבטאת קשר בין אב לבן. שאפשר לראות על ההבעה והתנוחה של הבן את השלווה וההתרפקות. ואל תצלצלו לי כי התמונה לא שלי והעלתי אותה רק לדוגמא.
צפה בקובץ המצורף 249746
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים