אבא חטוב | מה אתם חושבים?

• הוסף לסימניות
אני מניח שרובכם או לפחות חלקכם שמעתם על המושג 'אבא חטוב' שיטת דיאטה שאומרים שעובדת,
מה אתם חושבים?
סתם עוד דיאטה שמנסים לאכיל אותנו או משהו שבאמת עובד?
והאם זה מתאים לחרדים?

• הוסף לסימניות
אני בדיוק שמעתי על התוכנית עכשיו, האם שמעת על התוכנית דברים טוב, האם היא אכן מתאימה גם לציבור החרדי?

• הוסף לסימניות
יש כאלה שזה עובד להם בצורה מדהימה, ויש כאלה שלא. כמו כל דיאטה זה עניין של התאמה, אם כי שווה לנסות, יש בה עקרונות והרגלים מעולים לבריאות שנשארים גם אם המשקל לא יורד משמעותית

• הוסף לסימניות
אני שואלת אם זה מתאים לחרדים כי מקריאה בגוגל לא ממש הבנתי איך הם מלווים בתוכנית, אם זה רק בוידאו אז נטפרי לעיתים חוסמים,
משהו/הי יודע איך הולכת בדיוק התוכנית ואם יש משהו לדבר איתו טלפונית?

• הוסף לסימניות
אני שואלת אם זה מתאים לחרדים כי מקריאה בגוגל לא ממש הבנתי איך הם מלווים בתוכנית, אם זה רק בוידאו אז נטפרי לעיתים חוסמים,
אני מברר את זה בשבילך

• הוסף לסימניות
בגדול הכל עובר דרך אפליקצייה וקבוצת תמיכה בווצאפ
למי שאין אפשרות יש מסלול שמקבלים הכל לאימייל

• הוסף לסימניות
בגדול הכל עובר דרך אפליקצייה וקבוצת תמיכה בווצאפ
למי שאין אפשרות יש מסלול שמקבלים הכל לאימייל
תודה רבה, מה שם האלפיקציה? יש לי הדרן אני רוצה לבדוק האם יאשרו אותה..
ויש לך אולי מס' טלפון ליצירת קשר?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, מה שם האלפיקציה? יש לי הדרן אני רוצה לבדוק האם יאשרו אותה..
ויש לך אולי מס' טלפון ליצירת קשר?
לא נעים לי לבלבל לו את הראש במוצש..
תנסה כאן - http://lp.leptin4life.com/webinar

אם לא יספיק אולי אני אתן לך את הטלפון שלו

• הוסף לסימניות
לא נעים לי לבלבל לו את הראש במוצש..
תנסה כאן - http://lp.leptin4life.com/webinar

אם לא יספיק אולי אני אתן לך את הטלפון שלו
לא רשום באתר מס' טלפון ואני מעדיפה לדבר עם בן אדם לפני שאני נרשמת לדבר כזה, זו הוצאה די גדולה,
ניסיתי להיכנס לוובינר שהיה היום ונט פרי חסם אותי,
אשמח לקבל מס' טלפון

• הוסף לסימניות
בסוף נרשמתי לתוכנית מקווה שתוצאות טובות

• הוסף לסימניות
שימו לב שהדיאטה הזו מותאמת לגברים ולא לנשים... לכן בין היתר קוראים לה 'אבא חטוב'.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה