נשמח לנסות לעזור ברפואה טבעית , פרטים בפרטי רפואה שלמהלא מאמינה שאני פותחת כזה אשכול...
אבל אבא שלי האהוב, האוהב, חולה.
גילו לו שבוע שעבר גידול במוח.
הוא עובר מחר ניתוח בשבע בבוקר בעז’’ה
נשמח לכל תפילה ו/או קבלה
השם שלו זה ברוך שלום בן אדעל (פתח בא’)
תודה!
לינק לקריאת תהילים
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=FSxJ8lgdasS
טלפון לקבלת שני פרקי תהילים
0733518144
נערכים לניתוחרפואה שלימה בקרוב ממש ובריאות איתנה לאורך ימים ושנים (לפחות עד מאה ועשרים) בעזרת ה'!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה שלומו?
בעזרת ה' יצליח בקלות!נערכים לניתוח
יתחיל מעשית בשעה תשע וחצי בעז’’ה
תודה לכולם על התפילות!!!
מי כעמך ישראל
יש מישהו בשם נתן חיים ברפואה טבעית , אין מה להפסיד (מניסיון...) אין לי את המספר שלו אבל פעם ראיתי אשכול בפרוג על זה.נשמח לנסות לעזור ברפואה טבעית , פרטים בפרטי רפואה שלמה
בשורות טובות במהרה, ישועות ונחמות.לא מאמינה שאני פותחת כזה אשכול...
נשמח לכל תפילה ו/או קבלה
תודה!
לינק לקריאת תהילים
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=FSxJ8lgdasS
טלפון לקבלת שני פרקי תהילים
0733518144
לא מאמינה שאני פותחת כזה אשכול...
נשמח לכל תפילה ו/או קבלה
תודה!
לינק לקריאת תהילים
טלפון לקבלת שני פרקי תהילים![]()
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
0733518144
אין לרפואה טבעית הרבה מה לעזור בגידולי מח. צריך הבנה דקה מאד . יש המון סוגי גידולים. בעיקר ראשוניים שאינם מערבים דם בכלל. בכלליות גידולי מח הם ייחודיים ולא דומים לסרטן רגיל. אלא אם כן הגידול הוא משני לסרטן אחר שזה בעצם גרורות. רוב גידולי המח הראשוניים לא מערבים דם. בקיצור . לא לשחק עם זה (עם שום סרטן) וללכת אך ורק! למומחים בתחום .בשורות טובות והרבה כוח!
יש מישהו בשם נתן חיים ברפואה טבעית , אין מה להפסיד (מניסיון...) אין לי את המספר שלו אבל פעם ראיתי אשכול בפרוג על זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים