דרוש מידע אבא שלי נדבק אחרי שלש חיסונים...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עכשיו שמעתי שגם הרבה מגור שליט"א
בבקשה, תזהירו את כל הקרובים שלכם לא להסתובב ובעיקר אלו בסיכון, וכדאי להמנע מלהיות באוטובוסים צפופים והתקהלויות שונות.
זה לא פשוט... מסביבי המון המון חולים, בעיקר חברים/חברות של הילדים שלי. ורובם לא משערים שזה קורונה.
חשוב לדעת שהתסמינים הפעם הם בעיקר כאבי ראש, קצת חום וחולשה חזקה, ואנשים לא יודעים שזה התסמינים ולא חולמים שיש להם קורונה וממשיכים להסתובב רגיל.
הבן שלי בן שבע היה שבוע שעבר יום וחצי עם כאבי ראש, זה היה משונה שיש לילד בגילו כאבי ראש, וזה עבר וזהו ולא חלמתי שזה קורונה ואח"כ נפל לי האסימון,
שמעתי מחברה אחרת שנפל לה האסימון אחרי שיום אחר יום צץ עוד ילד עם כאבי ראש, וכשקלטה שיש לה כמה חברה בבית עם כאבי ראש התחילה להבין שזה כנראה קורונה
תשמרו על עצמכם!

• הוסף לסימניות
העיקר, איך הוא מרגיש??
רפואה שלמה במהרה.

• הוסף לסימניות
כאילו מה קרה? באמת?
תתרגלו שיש קורונה כמו שיש צינון ואנגינה וזהו
מי שקיבל חיסון לא מגיע למצבים קשים
זו בדיוק הנקודה שאנשים לא מבינים. החיסון מונע מחלה קשה .בדיוק כמו חיסון שפעת
שזה מצוין! וזה לא אומר שהחיסונים לא עובדים
הם עובדים יעילים ופועלים .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member: 19065:
אני תוהה מי אלו ה-21 נפטרים מידי יום.
תעזבי את הנתונים. תחוי קצת מהשטח.
זוכרת איך היה נראה פה אחרי פסח תש"פ עם כמה אלפים בודדים של חולים ביום (באמת לא זוכרת כרגע את המספר)
כמה בקשות תפילה, כמה ספורים עצובים, כמה שמות נפטרים. איך היה הדף הראשון של המבשר כל יום.
ואיך זה מרגיש היום? עם שבועות ארוכים של שבירת שיאי תחלואה? קרוב לחודש שהתחלואה מפושטת אצלינו במגזר החרדי.
זה מספיק עצוב גם ככה. אבל מישהו יכול שלא לחוש בהבדל??

• הוסף לסימניות
תעזבי את הנתונים. תחוי קצת מהשטח.
זוכרת איך היה נראה פה אחרי פסח תש"פ עם כמה אלפים בודדים של חולים ביום (באמת לא זוכרת כרגע את המספר)
כמה בקשות תפילה, כמה ספורים עצובים, כמה שמות נפטרים. איך היה הדף הראשון של המבשר כל יום.
ואיך זה מרגיש היום? עם שבועות ארוכים של שבירת שיאי תחלואה?
זה מספיק עצוב גם ככה. אבל מישהו יכול שלא לחוש בהבדל??

יש סיכוי מאוד גדול שאת צודקת,
אבל יש לי חשש ...
  1. אול זה ישתנה תוך חודש.
  2. אולי התרגלנו למתים...
שבוע שעבר הכרתי יחסית מקרוב 2 נפטרי קורונה. אנשים פעילים בני שישים (שניהם לא התחסנו)
והם מתו מאוד מהר...(תוך שבוע)

• הוסף לסימניות
יש סיכוי מאוד גדול שאת צודקת,
אבל יש לי חשש ...
  1. אול זה ישתנה תוך חודש.
  2. אולי התרגלנו למתים...
שבוע שעבר הכרתי יחסית מקרוב 2 נפטרי קורונה. אנשים פעילים בני שישים (שניהם לא התחסנו)
והם מתו מאוד מהר...(תוך שבוע)
מערכת הבריאות הודיעה שאין לה חמלה על לא מחוסנים... אז יכול להיות שאין בכלל זמן לאשכולות תפילה...
1. זה לא אמור להשתנות כי לכאורה אם החיסון הראשון והשני השפיעו אז החיסון השלישי ישפיע. כך שמי שנזהר והתחסן וזה רב גדול של הציבור לכאורה המצב ימשיך.
2. יכול להיות מבחינת הקף הצער. אבל אני עדיין בודקת את הנתונים קוראת את העתון, קוראת אתרי חדשות, רואה קמפיינים של צדקה. אם לא מסתירים מאתנו את המתים אז ההקפים לא דומים. חד משמעית.

לגבי מערכת הבריאות גם אני נחשפתי לחולת קורונה שתוך יומיים מההדרדרות שלה היא נפטרה ולמשפחה טענות קשות לבית החולים. והיא כן היתה מחוסנת. באמת עצוב מאד מאד.
ועדיין בגלים האחרים הכרתי באופן אישי יותר נפטרים, יותר חולים קשה, הרבה יותר.
שלא לדבר שבתי הכנסת/ שמחות מלאים באנשים מבוגרים שבעבר נמנעו מקרבת אנשים.
(אני שנה עבדתי מהבית כי הבוס שלי פחד מקרבה כלשהי לעובדים, היום הוא יושב באותו חדר בלי מסכה וזה דור שלם ששנה התנהלות)
אין מה להשוות. אי אפשר שלא לראות את ההבדלים במוחש.
ועדיין עצוב מאד על אנשים שכן חולים וכן נפטרים. אני באופן אישי הייתי הולכת לסגר כדי להפחית תחלואה. אבל לא יכולה להאשים את אלה שחושבים אחרת כי הנתונים שונים לחלוטין, זה לא אותה מגפה לפני ואחרי החיסונים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שחלק גדול מהנפטרים לא באמת נפטר מקורונה למרות שרשמית כן.
מכירה אדם מבוגר שלקה בשבץ השבוע. בכניסה לבי"ח עשו לו בדיקת קורונה והוא התגלה כחיובי
לקחו אותו למחלקת קורונה כמובן וזו מחלקה פנימית וקרדיולוג לא בא לראות אותו והטיפול שהוא באמת צריך ממש מתמהמה.
השם יעזור שיבריא במהרה אבל כשאנשים במצב דומה נפטרים, אח"כ יכולים להגיד שהם נפטרו מקורונה....

• הוסף לסימניות
מכירה אדם מבוגר שלקה בשבץ השבוע. בכניסה לבי"ח עשו לו בדיקת קורונה והוא התגלה כחיובי
לקחו אותו למחלקת קורונה כמובן וזו מחלקה פנימית וקרדיולוג לא בא לראות אותו והטיפול שהוא באמת צריך ממש מתמהמה.
השם יעזור שיבריא במהרה אבל כשאנשים במצב דומה נפטרים, אח"כ יכולים להגיד שהם נפטרו מקורונה....
שמעתי מכלי ראשון על אדם שנפטר ל''ע מתאונת דרכים, ומכיוון שבבדיקת קורונה שעשו לו אחרי התאונה יצא חיובי אז החתימו את המשפחה על סיבת המוות - קורונה.
פשוט הזוי ...

• הוסף לסימניות
שמעתי מכלי ראשון על אדם שנפטר ל''ע מתאונת דרכים, ומכיוון שבבדיקת קורונה שעשו לו אחרי התאונה יצא חיובי אז החתימו את המשפחה על סיבת המוות - קורונה.
פשוט הזוי ...
יש עוד אלף כאלה סיפורים

• הוסף לסימניות
פשוט הזוי ...
מענין איך זה שמספר נפגעים מתאונות דרכים ממשיך לטפס. לכאורה זה היה יכול למגר את הנפגעים מתאונות.

• הוסף לסימניות

זאת הטרגדיה של הקורונה.

• הוסף לסימניות
אני יודע את זה בוודאות על כמה אנשים שאני הכרתי אותם ומכיר את המשפחה.

במשפחה שלי יש 2 אנשים בגיל 60+ שהיו בבית חולים במצב קשה מסיבוכים רפואיים אחרים, ורצו להרדים ולהנשים, ונלחמו איתם לא להנשים, וכך סבלו עד שכבר עבר להם הקורונה, ועדיין היו במצב קשה, בסוף פשוט עלו על הבעיות האמתיות, כי עכשיו כבר אי אפשר להגיד ק ו ר ו נ ה, והיום שניהם בבית, ב"ה.

אני מנסה לחשוב מה היה אם..............................???, ובאיזה סיבת פטירה היו מקטלגים אותם בדשבורד של משה"ב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה