נכתב ע"י הדסדס;2448117:היה נראה לי תמונה במבט ראשון. מקסים!!
נכתב ע"י חני H;2448126:!!!!
מדהים! נראה ממש תמונה! איך עשית את השיער?
אלופה.
נכתב ע"י שי קיש;2448203:עבודה מדוייקת
מושקעת
אני מכיר ברכסים אברך שקווי הדמיון בין קלסתר
פניו לשל אביך ממש דומים
הקו מתאר של עפעף עין שמאל בתמונה יותר בזווית ישרה
מאשר בציור אע"פ שאין זה לעיכוב כלל וכלל
נכתב ע"י רעות ב;2448219:עבודה יפהפייה!
החליפה נראית פשוט אמיתית כל כך, העניבה, הפנים... והזקן מדהים! ציור נהדר, הפרופורציות, הגוונים, ההצללות, ההיי לייט במקומות הנכונים, פשוט עבודה נהדרת. תענוג לעיניים.
יישר כוח!
נכתב ע"י ל7;2448145:מדהים!
נכתב ע"י sweetpanda1;2448264:ורד, נעתקו לי המילים מהפה...וואו!!!
יפיפה!!
ממש מקצועית![]()
נכתב ע"י יוסף שטיין;2448513:עבודה מושקעת ביותר.
נראה שאבא ז"ל עלך לעולמו בצעירותו
דרך התמונה נסית למצוא נחם ולתקשר אל הדמות המיוחדת והקרובה כ"כ ללב.
לא כולם יכלו לעמוד במעמסה הרגשית לצייר את האבא ז"ל.
חן חן.
נכתב ע"י אקלקטוס;2448781:עבודה יפיפיה ומקצועית!
היתפעלתי במיוחד מהעניבה הזקן והחליפה וגם מהעיניים שהחלפת אותם בתמונה ליותר מבריקות וחיות.
בטח חוויה מאד מיוחדת לצייר אותו, פתאום כל תו בפנים מקבל משמעות, נכון?
אם יש אפשרות לחייך אותו יותר-רק אם זה מתאים לאופי שלו ולאיך שאתם זוכרים אותו תמיד.
בהצלחה.....
נכתב ע"י יענער;2448817:מדהים!
הפה שלו יותר קמוץ בתמונה, מה שנותן לו יותר חיוך.
וגם, שבתמונה העיניים נראות יותר מופנות אל הצלם, ובציור יותר מרחפות לכיוון מעלה. צריך לסגור קצת את העפעף הימני (בציור, שמאלית שלו) מלמעלה, כמו בתמונה המקורית.
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י lunashayo1;2448869:בקיצור: מעולה!!!
נכתב ע"י פייזלי;2448926:מושלם!
דיוקן פשוט מדהים! תענוג להסתכל!
הייתי מוסיפה הצללה נוספת, בעיקר בעיניים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים