בקשת תפילה אבא שלי

• הוסף לסימניות
אבא שלי יעבור מחר ניתוח ראש מורכב מאוד. שיחזיר לו בעזרת ה' את היכולת להזיז יד ורגל ימין...
בבקשה. תהיו איתנו בתפילה שהכל יעבור בשלום. שכל הסיכונים ישארו בדף שעליו הוא חתם. והוא יצא לחיים לבריאות ולשלום.
ברוך חיים בן לאה.
תבורכו.

• הוסף לסימניות
אסע כנראה עוד מעט לרבי שמעון -אתפלל עליו
תעדכני בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
קראתי ובעז''ה אתפלל עוד.
באיזה שעה הניתוח?

• הוסף לסימניות
קראתי, שתיהיה רפואה שלימה!!
נתפלל בעז"ה..

• הוסף לסימניות
קראתי, שיהיה רופ"ש שלמה והחלמה קלה!

• הוסף לסימניות
אסע כנראה עוד מעט לרבי שמעון -אתפלל עליו
תעדכני בשורות טובות!
כל כך מרגשת שאת!!!
שבזכות זה אמא שלך תחלים ותהיה בריאה בנפשה ובגופה ותזכה לראות בשמחת כל צאצאיה בבריאות איתנה!

רפואה שלימה והחלמה מהירה

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה
שבעז"ה הניתוח יהיה לטובה ולברכה לרפואה ולהצלחה!

• הוסף לסימניות
אזכיר אותו בתפילה, בס"ד
שתהיה רפואה שלמה! ותבשרו בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
@שיר770 בסוף לא הסתדר לי לנסוע
אבל דודה שלי נסעה וביקשתי ממנה להתפלל
ואני בעזרת ה' רוצה לנסוע מחר
תעדכני מתי הניתוח..

• הוסף לסימניות
ה' יעזור שתיהיה רפואה שלמה מהירה וקלה בגוף ובנפש.

רק לעודד קצת..
אין לי מושג מה הסיפור אצלכם,
אבל יצא לי להכיר מקרה מקרוב, אבא של חברה שלי היה נכה במשך שנים אחרי סיפור כואב,
הוא עבר ניתוח מורכב שהיה נראה הזוי וחסר סיכוי, והיום הוא מתפקד בע''ה במלואו ב''ה עמ''וע.

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה!
בשורות טובות מהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה