אבא של שבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1445986:
חחח... אני הקצבתי שקל לילדה במעמד האמא של שבת!

טוב, אצל הבת שלי יש 34 ילדות...

בחנות ממתקים מצאתי שקית אבקה שבאה עם סוכריה ארוכה(כמו סוכריית סודה) הבד"ץ של זאזא או משו אושר ושמחה לילדות (מן הסתם פחות לאמהות (: )!

חשוב מאוד להזכיר לגננת יש אחריות לא לחלק דברים מסוכנים אבל האחריות לא פחות ואפילו יותר של האמהות!!!

ילד/ילדה שמביאים לאבא/אמא של שבת סוכריה קטנה בלי מקל אפילו! מה, הגננת תאסור עליה לחלק?
אז מחלקים בסוף היום אוסרים על הילדים לפתוח רק בחוץ כשהילדים כבר ברשות ההורים כביכול-ממש סכנת נפשות!!!

באמת, טיפה מחשבה הנושא דובר כבר ר-ב-ו-ת! גם סוכריה על מקל רשמית זה מסוכן! הסוכריה יכולה לצאת מהמקל ולהישאב לגרון! ה' ישמור!

לא חסר דברים שמותר, בבקשה לא לאתגר גננות והורים סתם!

זה ממש לעבור על ונשמרתם! אין ביטוח לאף אחד שלילד שלו לא יקרה משהו ומספיק סכנות יש גם בלי להוסיף סכנות בכוח!!!

סליחה על המגילה, פשוט הנושא הזה משגע אותי! טיפת התחשבות ומחשבה שנייה לפני הקניה!
וקיום ונשמרתם בלי מאמץ!

מסכימה עם כל מילה,
ומתבאסת מאד כשהילדים חוזרים עם מוצרים רעילים של זאזא.

בעיני חלק מהונשמרתם הוא גם לחלק ממתקים מבחינה בריאותית הם הרע במיעוטו.

• הוסף לסימניות
לפני מס' שבועות הבת שלי היתה אמא של שבת, מתוך מחשבה מה לא מסוכן לגיל הזה, 2-3 קניתי מרשמלו,
תוך כדי יציאה מהגן אני שמה לב שהבת שלי לא נראית טוב, ולמזלי, המנהלת עברה במקום, ושאלה למה היא עצובה, אז אמרתי נראה לי שנתקע לה משהו בפה.
ומיידית לקחה אותה, כדי ללחוץ על הבטן, וגוש ממש גדול יצא, לקח לה מס' דקות לחזור לעצמה.
ולמדתי לחזור לממתקים מהגיל הקטן יותר לטעמה של הבת, אבל פחות מסוכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1445988:
מסכימה עם כל מילה,
ומתבאסת מאד כשהילדים חוזרים עם מוצרים רעילים של זאזא.

בעיני חלק מהונשמרתם הוא גם לחלק ממתקים מבחינה בריאותית הם הרע במיעוטו.

חוץ מכל הענין שזה ממש רעל!!!
הנזק של זה לשיניים- ה' ישמור!

אצלנו בבית עשינו קופסא של התגברויות,
כל ילד שמביא מהגן סוכריכה או ממתק אחר רעיל...
שם בקופסא מבחירתו, ואחרי שהקופסא מתמלאת- קונים לכל ילד מתנה שווה.
מוצלח מאד!!!
תוך חודש- הקופסא התמלאה עד הסוף!!!
והעיקר- הילדים כל כך נהנים לראות את זה!!!!

• הוסף לסימניות
תנו רעיונות איזה ממתקים כן אפשריים להביא לגן.
הבן שלי חוזר כל שבוע עם אותו ביסלי/כיפלי/כל ממתק אחר מלא מונוסודיום,
או למצער ופל מצופה, הכתמים באהבה לאמא ולשפשופים...

• הוסף לסימניות
כן, מסכימה שהזאזא הזה זה בדרך כלל זבל באבקה אבל זה הרע במיעוטו והבת שלי אוכלת כאלא דברים פעם בכמה חודשים... אז יכול להיות שבגלל זה נכנעתי...

כל אחד והגבולות שלו-אני פגשתי אמא שגם ממרח שוקולד בלחם(במעון) היה סיבה לזעזוע והסטריה-לא קבוע! פעם ב... כדי לגוון לילדים (בלחם של אחה"צ)

אצלנו הממתקים הם בסוף שבוע בטקס קבלת שבת בבית אני לא מחזיקה, רק מלא פירות שאני יודעת שהילדוד'ס אוהבים... (במכולת הבת שלי רוקדת-ההגדרה מעצמה!-פומלה ממתק! פומלה ממתק!)...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OV graphics;1446033:
חוץ מכל הענין שזה ממש רעל!!!
הנזק של זה לשיניים- ה' ישמור!

אצלנו בבית עשינו קופסא של התגברויות,
כל ילד שמביא מהגן סוכריכה או ממתק אחר רעיל...
שם בקופסא מבחירתו, ואחרי שהקופסא מתמלאת- קונים לכל ילד מתנה שווה.
מוצלח מאד!!!
תוך חודש- הקופסא התמלאה עד הסוף!!!
והעיקר- הילדים כל כך נהנים לראות את זה!!!!

מדהים!
אהבתי לגמרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1446148:
תנו רעיונות איזה ממתקים כן אפשריים להביא לגן.
הבן שלי חוזר כל שבוע עם אותו ביסלי/כיפלי/כל ממתק אחר מלא מונוסודיום,
או למצער ופל מצופה, הכתמים באהבה לאמא ולשפשופים...

בעיני הרע במיעוטו זה ופל, במבה (קטנה!), ביגלה קטן, עוגה אישית קטנה של אחווה, חלווה קטנה, טרופית וכו'.

• הוסף לסימניות
טרופית זה רעיון נפלא ומינימום נזק (לשיניים ולבגדים....)

• הוסף לסימניות
וופל זה בטוח לא הרע במיעוטו, זה מלא מרגרינה עם שאריות של עוגות שוקולד ישנות שדחוסים בין עלי הופל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1446233:
וופל זה בטוח לא הרע במיעוטו, זה מלא מרגרינה עם שאריות של עוגות שוקולד ישנות שדחוסים בין עלי הופל

לא אמרתי שזה טוב, אמרתי שזה הרע במיעוטו.
תסתכלי ברכיבים של אבקות זאזא ותביני את ההבדל.

אני היתי שמחה הרבה יותר אם כל ילד היה מחלק משהו תוצרת בית שהוא הכין (יש לזה גם ערך מוסף חינוכי), אבל אני מבינה שהחברה שלנו עדין לא בשלה לשינויים מרחיקי לכת כאלה.

• הוסף לסימניות
טרופיות זה לא הרע במיעוטו - היה על זה כתבות ב'קו החם' - רוב הטרופיות מכילות ציקלומט, שזה ממתיק מלאכותי שבטיחותו שנויה במחלוקת, ובודאי לא כדאי לתת לילדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1446285:
לא אמרתי שזה טוב, אמרתי שזה הרע במיעוטו.
תסתכלי ברכיבים של אבקות זאזא ותביני את ההבדל.

אני היתי שמחה הרבה יותר אם כל ילד היה מחלק משהו תוצרת בית שהוא הכין (יש לזה גם ערך מוסף חינוכי), אבל אני מבינה שהחברה שלנו עדין לא בשלה לשינויים מרחיקי לכת כאלה.

ואני הייתי שמחה אם היו מחלקים תמרים מיובשים, אחד הדברים שהילדים שלי הכי אוהבים...
אבל זה באמת לא ישים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1446304:
טרופיות זה לא הרע במיעוטו - היה על זה כתבות ב'קו החם' - רוב הטרופיות מכילות ציקלומט, שזה ממתיק מלאכותי שבטיחותו שנויה במחלוקת, ובודאי לא כדאי לתת לילדים...

ברכיבים של 2 חברות שראיתי לא היה דבר כזה אלא סוכר רגיל.

• הוסף לסימניות
אולי בכלל כדאי לעבור לחלוקת משחקים מהכל בשקל
ולא ממתקים<?

• הוסף לסימניות
תאמינו לי, הברקה, אולי אני אשלח ב"אבא של שבת" הבא תמרים?
זה רעיון פיצוץ

• הוסף לסימניות
ממתקים יישארו בקבלת שבת והלואי שרק שם. ובעצם כל הממתקים לא בריאם אז הדיון מה כן ומה לא קצת...
קבלו את המציאות.
ליצור תחרות הפצצות זה מיותר.
ממתק קטן לצאת ידי חובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1446380:
ממתקים יישארו בקבלת שבת והלואי שרק שם. ובעצם כל הממתקים לא בריאם אז הדיון מה כן ומה לא קצת...
קבלו את המציאות.
ליצור תחרות הפצצות זה מיותר.
ממתק קטן לצאת ידי חובה.

יש הבדל גדול בין הממתקים במידת הנזק שהם גורמים.
לא רואה סיבה שלא לעורר על כך ולעודד מודעות של ההורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת