אבדה לנו מרפסת הכביסה...

• הוסף לסימניות
הרחבת מטבח 3.png
הרחבת מטבח 4.png
היה היתה מרפסת נחמדה ומאוורת עם מסתור כביסה שיצאה ישר מחדר הרחצה , אידיאלי לא?
באו אנשים טובים חסמו אותה מכל כוון הרחיקו אותה מהחלון וממקור אורור והחליטו המטבח -מקום ראשון! והכביסה תמצא לה פתרון...:rolleyes:
2 אפשרויות לפנינו ,
מטבח עם הרחבה צרה -ואז לאפשר מעבר לחדר הכביסה עד למקור אורור טבעי...קרי חלון
מטבח רחב ידיים , מרפסת כביסה בסופו מנותקת מן האמבטיה , וארון במטבח שישולב בצורה חכמה לכביסה בדרך לאור...ולשמש
שימו לב לקולטו התקוע במטבח :(
אני בטוחה שיעלו פה רעיונות טובים מזה לי פשוט נסתם המוח כרגע...
מה אומרות ?

• הוסף לסימניות
משהו כאן לא לגמרי ברור לי -
ב-2 השרטוטים מופיע בלוק של מכונת כביסה בתוך האמבטיה, למה שהיא לא תישאר שם?
חדר כביסה יכול להסתדר מצוין עם פתרונות אוורור, ולא חייב אוויר צח,
לעומת מטבח שזה הרבה יותר חשוב.
מצד שני המטבח נראה גדול ממש ומרווח, ולא בטוח שיש צורך בכל האורך הזה.
אישית ממש לא התחברתי לאופציה שהמטבח ממשיך במסדרון צר - נותן תחושה קלסטרופובית.
ועוד נק' - מפריע לי שהמקרר נמצא כל כך עמוק במטבח, הרבה פעמים ניגשים למטבח רק בשביל המקרר, ויותר נכון להעמיד אותו קרוב יחסית לפתח.

• הוסף לסימניות
משהו כאן לא לגמרי ברור לי -
ב-2 השרטוטים מופיע בלוק של מכונת כביסה בתוך האמבטיה, למה שהיא לא תישאר שם?
חדר כביסה יכול להסתדר מצוין עם פתרונות אוורור, ולא חייב אוויר צח,
לעומת מטבח שזה הרבה יותר חשוב.
מצד שני המטבח נראה גדול ממש ומרווח, ולא בטוח שיש צורך בכל האורך הזה.
אישית ממש לא התחברתי לאופציה שהמטבח ממשיך במסדרון צר - נותן תחושה קלסטרופובית.
ועוד נק' - מפריע לי שהמקרר נמצא כל כך עמוק במטבח, הרבה פעמים ניגשים למטבח רק בשביל המקרר, ויותר נכון להעמיד אותו קרוב יחסית לפתח.
מסכימה עם כל מילה זה בדיוק מה שחשבתי
הלקוחה מתעקשת להרחיב עד איפה שהשכנים הרחיבו שזה אומר לחסום גם את האויר לשרותים וגם מטבח ממש ארוך שאני תוהה אם יש צורך , הייתי מעדיפה שיהיה להם חלון למטבח
אז אולי לוותר על מרפסת כביסה הנוספת לתליה ולהשאיר חדר כביסה עם אורור ממכני צמוד לאמטיה והכביסה תתלה במרפסת אחרת שישנה

• הוסף לסימניות
היא משפצת את כל הדירה, ז"א גם אמבטיה ושירותים או רק מטבח?
כי אם היא עושה שיפוץ כללי אולי כדאי להעביר את שירותי האורחים לאיפה שהאמבטיה היום, ולהזיז את האמבטיה וחדר השירות לכיוון השני, כך היא תקבל חזרה את מרפסת השירות המאווררת.
החיסרון הוא שהשירותי אורחים יתאוווררו ע"י ונטה

• הוסף לסימניות
הגב' הגזימה
גם חדר אמבטיה וגם שירותי אורחים ללא אורור מבורא העולם?

• הוסף לסימניות
הגב' הגזימה
גם חדר אמבטיה וגם שירותי אורחים ללא אורור מבורא העולם?
זהו שבשיטות עיצוב המודרניות של היום זה נדחק לסוף הרשימה ...וגם אני קצת מוחה על העניין

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לגנוב רק את הריבוע של המקרר לטובת מעבר לחדר כביסה.
ובמקום החלבי לעשות קיר של גבוהים (מקרר, 2 בילד אין, ותריס שנפתח לשיש)
הבשרי ישאר במקום שלו,
ממול- את החלבי, תרוויחי גם גז חלבי נפרד.
ו"בסוף" המטבח- פינת אוכל.
מניסיון- מטבח 2 צדדים הרבה יותר נח!
ןכך את גם משפרת את מרחקי משולש הזהב.
שווה בדיקה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה