- הוסף לסימניות
רק שפאה אין לו מה לחכות,לא נראה לי שהוא ינסה למכור את זה עכשיו
מאחותי נגנבו פעם פמוטים. אחרי כמה שנים (!) היא מצאה פרסום שלהם ביד 2
עוד כמה שנים יצא מהמודה, ילכו פאות אחרות
וכבר לא תיהיה שווה כלום
רק שפאה אין לו מה לחכות,לא נראה לי שהוא ינסה למכור את זה עכשיו
מאחותי נגנבו פעם פמוטים. אחרי כמה שנים (!) היא מצאה פרסום שלהם ביד 2
צריך לומר לו את זה.....רק שפאה אין לו מה לחכות,
עוד כמה שנים יצא מהמודה, ילכו פאות אחרות
וכבר לא תיהיה שווה כלום
את יודעת על משהו כזה? כי אני אשמח!אולי יש איזו קבוצה בווסאפ של נהגי מוניות באזור גוש דן ואפשר לפרסם שם הודעה
אין לנו מושג איזו חברה.אני לא מבינה לא היה שוום פרסום על המונית של איזה חברה היא שייכת ? כך נוכל להגיע לנהג
לא תפרסמו הודעה אולי יש איזה קבוצה גדולה של נהגי מוניות ותפרסמו שמהאת יודעת על משהו כזה? כי אני אשמח!
ניסינו להתקשר לGETT אבל לא הצלחנו ליצור איתם קשר
את האמת שאתם ממש בבעיה קשה עם כךאין לנו מושג איזו חברה.
הם עצרו מונית מזדמנת, שילמו מזומן וירדו - - -
תנסו להתקשר לרשבי וכו כל הדריברים יש להם קבוצות וואצפ שיפרסמו שםאת יודעת על משהו כזה? כי אני אשמח!
ניסינו להתקשר לGETT אבל לא הצלחנו ליצור איתם קשר
רעיון טוב!אצל שבי פלס בדקו?
שמעתי על אחת שאיבדה פאה והיא הוחזרה לפאנית שלה
(היתה שם מדבקה עם שם הפאנית)
אין קבלה.שרות לקוחות של גט *2299
או שתבקשו ממישהו שיש לו אפליקציה של גט להתכתב איתם בשרות לקוחות.
קבלה אין להם?
חוץ מתפילה אנחנו משמח לכל רעיון ולשלם למי שימצאצריך לחשוב על רעיון יצירתי
צריכים איזה גאון לאבידה הקשה הזו
אבל איך היא הגיע למצב שהיא שכחה פאה כל כך יקרה ?
?אני לא דנה אותם
אנחנו עושים את זהעלה לי רעיון, לעצור נהג מונית ולשאול אותו על וואטסאפים ופורומים של נהגי מוניות, ולפרסם שם.
וכן לפתוח פטפטת בוויז כפי שהציעה כאן מישהו.
בנוסף לא לשאול סתם תחנת מוניות, הכי קל לנפנף ולהגיד לא". לבקש ממש שישאלו בקשר את כל הנהגים.
ביקשתי שיפרסמו בקבוצות של בני ברקיםביום רביעי (23.3) בשעות הבוקר זוג צעיר בדרך לחתונה של האח, עלו על מונית בצומת ז'בוטינסקי/השומר וירדו בתחנת האוטובוס בקוקה קולה.
שילמו מזומן 30 שקל.
והמונית נסעה.
ובתוכה הפאה.
מונית מסוג קאיה נירו.
ללא חשבונית.
במצלמות האבטחה של החנויות השמש יושבת על לוחית הזיהוי ולא רואים טוב את המספר ב"כובע" של המונית....
אין לנו מושג מאיזו חברות מוניות, והתקשרנו למ-ל-א!!!
הפאה היתה בתוך שקית של שבי פלס. כמעט חדשה, יקרה מאוד!!!
אנחנו מציעים סכום הגון למוצא.
אנא עיזרו לנו!!!
0548494268
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים