אבד חוש ריח

• הוסף לסימניות
עקב סינוסיטיס אבד חוש ריח- לגמרי! גם ריחות חזקים מאד! (בושם, טרמפנטין, שמן אקליפטוס)
מחפשים עצות!
תודה.

• הוסף לסימניות
חס וחלילה מקוים שזה יחזור! זה לפני יומיים אחרי צינון של שבוע. בנתיים התחילו עם אנטיביוטיקה.
קרה למישהו? זה מאד מלחיץ!!!
תעודדו..

• הוסף לסימניות
אולי נתרום לך קצת, יש לי מידי בשפע....
:)

• הוסף לסימניות
קרה לי. אחרי סינוסיטוס כנ"ל. חזר אחרי שבוע+. ב"ה.

• הוסף לסימניות
קרה לאימי.
חזר אחרי מספר שבועות!!!!

אבל ב"ה, חזר. :)

• הוסף לסימניות
רק למה האנטיביוטיקה? לזה?

• הוסף לסימניות
האנטיביוטיקה לסינוסיטיס.
היתה התלבטות אם לקחת כי סינוסיטיס עובר גם בלי אנטיביוטיקה אבל העדר חוש הריח החליט לנו לקחת

• הוסף לסימניות
שמעתי ממקור כלשהו
אין לי מושג אם מוסמך
לאכול חזרת ואחר כך משהו קר
לא לוקח אחריות בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;946617:
האנטיביוטיקה לסינוסיטיס.
היתה התלבטות אם לקחת כי סינוסיטיס עובר גם בלי אנטיביוטיקה אבל העדר חוש הריח החליט לנו לקחת
זה מענין.
לפני שנה היה לי סינוסיטוס חריף מאוד. עם כאבים חזקים. אחרי שבוע-יום אחרי שירד לי החום [והכאבים היו חזקים] הלכתי לרופא שאמר לי שאם הייתי מגיעה אתמול[עם חום] היה מביא לי אנטיביוטיקה.
אבל עכשיו לא.
הכאבים עברו אחרי כמה ימים וחוש הריח אחרי שבוע+.
זה לא פשוט להיות בלי חוש ריח טוטלי. מלמד אותנו להודות ולהעריך.

• הוסף לסימניות
לי היה את זה אחרי צינון קשה.
זה היה נורא...
לא להאמין בכמה דברים אנו תלויים בחוש הריח.
אבל ב"ה חזר אחרי יומיים שלושה.

• הוסף לסימניות
לי בצינונים חזקים, [FONT=&quot]כאשר הייתי פותחת את האף עם אוטריווין- לא היה חוש ריח ב[/FONT][FONT=&quot]כלל (וחוש טעם רק לטעמים מאוד חזקים של חריף, מר, מתוק)
[/FONT][FONT=&quot]כאמור האף היה פתוח לחלוטין אבל הצינון [/FONT][FONT=&quot]כנראה השפיע, וחזר לתפקוד מלא ברגע שהחלמתי לגמרי ב"ה.
[/FONT]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה