נאבד אבד כרטיס זיכרון SD החשוב מאד לבעליו ומלא בתוכן תמונות ומסמכים הקלטות ועוד

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת לא נעים להשאיר הודעה בקול האישי.. למה זה לא ממוחשב?
יש במה שאתם כותבים. זה נכון שזה יותר שייך בנושאים רגישים. בכל אופן אולי כדאי שתשאיר שם הודעה למנהלי הקו, אולי הם יעשו משהוא בנידון.

• הוסף לסימניות
אני ממש לא זוכר היה לי כרטיס SD שהיה אצלי בכיס בקביעות ובאיזשהוא שלב יום אחד הוא נעלם ואני אפילו לא יודע מתי והיכן אני כבר כמעט התייאשתי מלמוצאו בבחינת מחט בערימת שחת אך יש בו מאד הרבה חומר שחשוב לי ולפי זה אני מקוה לאתר את הכרטיס , בבקשה מי שיודע/ראה/שמע נא לעדכן.
תודה.

• הוסף לסימניות
ד' יעזור לך
תאמר "מזמור לתודה"
פרק ק' בתהילים
מומלץ שמונה פעמים
אחר כך מומלץ לומר רבע שעה תודות על כל הדברים הטובים
בעזרת ד'
תאמין שזה לטובה
והכל!!!
יתהפך לטובה.

• הוסף לסימניות
ד' יעזור לך
תאמר "מזמור לתודה"
פרק ק' בתהילים
מומלץ שמונה פעמים
אחר כך מומלץ לומר רבע שעה תודות על כל הדברים הטובים
בעזרת ד'
תאמין שזה לטובה
והכל!!!
יתהפך לטובה.
מדבר מתוך נסיון? יש לך מקור מוסמך לזה?

• הוסף לסימניות
כרטיס קטן/גדול?
מה היה בו פחות או יותר?
יש אצלי כרטיס שנמצא לפני תקופה ארוכה ולא מצאתי את בעליו. @יחיא שמואלי

• הוסף לסימניות
גם אצלי יש כרטיס שאני מחפש את בעליו
תמונות של משפחה עם ילדים בבית ובתנכי וכו

• הוסף לסימניות
כדאי להכניס ולהפיץ לקהל גדול את האבידה בקו החסד 07-95-79-24-54 בשלוחה 1 ונקווה שיתקיים במהרה, ושבו "האבידה" לגבולם

• הוסף לסימניות
כרטיס קטן/גדול?
מה היה בו פחות או יותר?
יש אצלי כרטיס שנמצא לפני תקופה ארוכה ולא מצאתי את בעליו. @יחיא שמואלי
גם אצלי יש כרטיס שאני מחפש את בעליו
תמונות של משפחה עם ילדים בבית ובתנכי וכו
כדאי לשקול לפרסם כאן איזה שהיא תמונה, אולי יזהו...
הנה מקרה שהצליח:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה