אבד לי פלאפון באוטובוס אגד- יש לכם רעיון למי לפנות?

• הוסף לסימניות
אבד לי פלאפון במוצאי שביעי של פסח באוטובוס בין עירוני של אגד.
פניתי לאגד ואמרו לי שיחזרו אלי ברגע שימצאו אותו. התקשרתי שוב ושוב אבל זה לא נראה שיש להם עניי בכלל לעזור לי.

צלצלתי המון פעמים למספר והוא היה עוד זמין עכשיו הוא כבר לא.

למישהו יש רעיון למי לפנות שיטפל בזה יותר נורמלי. לא כ"כ אכפת לי המכשיר כמו מספרי הטלפונים ששמורים שם.

• הוסף לסימניות
לפנות למחלקת אבדות ומציאות
סביר להניח שאם זה טלפון כשר - לא יגנב
ועדיף לשאול איפה המחסן שלשם מעבירים את האבידות וללכת לחפש בעצמך (בד"כ זה פתוח בשעות הבוקר)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם זה באזור ירושלים הייתי ממליץ לפנות לסאסי ממחלקת אבדות אגד בתחנה מרכזית בירושלים.
אין לי את המספר שלו, אבל אני חושב שלא קשה לברר
הוא מאוד שמח לעזור ולסייע.
כך שמעתי גם מחברים שלי שנעזרו על ידו, וגם במכתבים למערכת בהמודיע.
בדרך כלל הוא מבקש שיבואו אליו למשרד.
יתכן שאפשר להגיע אליו גם על ידי המספרים שמפורסמים על ידי אגד עצמם של מחלקת אבדות.

• הוסף לסימניות
הם לא עונים בטלפון, מידיעה ונסיון מר!
צריך ללכת פיזית למחלקת אבידות ומציאות ולחפש שם
קחי בחשבון שהשומר שם ממש לא שש לעזור....

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
יש מחלקת אבידות בהרנוף? איך אני מדברת איתם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרהור עמוק;n4882177:
הם לא עונים בטלפון, מידיעה ונסיון מר!
צריך ללכת פיזית למחלקת אבידות ומציאות ולחפש שם
קחי בחשבון שהשומר שם ממש לא שש לעזור....

על מחלקה באיזו עיר אתם כותבים
בכל מחלקה זה אחרת, כנ"ל לגבי המענה בטלפון

נכתב ע"י MHPH1985;n4883392:
תודה לכולם!
יש מחלקת אבידות בהרנוף? איך אני מדברת איתם?
מי אמר שהאבידה שלכם נמצאת במחלקה בהר נוף
אולי היא נמצאת באחת המחלקות האחרות.
צריך לבדוק זאת עם מי שמכיר מעט את ההתנהלות באגד [כמו עובדי מחלקת אבידות במידה וירצו לעזור] הם יודעים לאתר באיזה מחלקה זה, ועם מעט רצון טוב אפשר גם לדאוג לניוד של זה לכל אחד מסניפי אגד בארץ.
בכל מקרה בעיקרון אמור להיות גישה דרך 2800* למחלקות האבדות
תנסו להגיע דרך שם לסאסי שכתבתי עליו
כמו כן אין מחלקת אבדות רשמית בהר נוף אלא רק בתחנה מרכזית, אם כי בפועל כפי הנראה הדברים שנאבדו באוטובוס שסיים [את היום, לא את הנסיעה] במסוף אגד בהר נוף יתכן מאוד שהם שם.
אגד ממליצים לפנות אליהם בטופס איבדות מסודר בקישור הזה והם מבטיחים שהם חוזרים תוך שלש ימי עבודה.
תנסו מה תפסידו

• הוסף לסימניות
זה כבר עשיתי ביום שאחרי האבידה. ודברתי עשרות פעמים עם אגד. אני ינסה את סאסי כמו שהצעתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה