אבודים בלב הים- קומיקס חדש

• הוסף לסימניות
אשמח לדעתכם

קבצים מצורפים

• ארמי30 .jpg
    ארמי30 .jpg
    KB 247.5 · צפיות: 41
  • ארמי32 .jpg
    ארמי32 .jpg
    KB 250.4 · צפיות: 28
  • אבודים.JPG
    אבודים.JPG
    KB 69.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
זה מדהים!!
יש לי את זה כבר באידיש.
ציורים מדהימים - הילדים מרותקים.
יישר כח.

• הוסף לסימניות
מושקע ומהמם!

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!
פוזות יפות וצביעה מהממת ונעימה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את עושר הגוונים!

• הוסף לסימניות
מקסים
אבל הכריכה - סוף הדרך!!
אהבתי מאוד את הקומפוזיציה ואת המינימליסטיות.
יש בה הרבה טאץ' אומנותי

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;2352801:
מקסים
אבל הכריכה - סוף הדרך!!
אהבתי מאוד את הקומפוזיציה ואת המינימליסטיות.
יש בה הרבה טאץ' אומנותי

תודה
זה לא ממש הכריכה- אין לי אותה בקובץ
זה עמ' הפתיחה
אבל נראה לי שהכריכה דומה לזה- (העיצוב לא שלי)

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה -תודה על השיתוף!
הערה ריאליסטית קטנה, בעמוד השער רגלי הילדים נעלמות בFADE לתוך המים.
לא פעם ראשונה שאני רואה שימוש שגוי בהתמוססות לתוך מים, אבל זה ממש לא עובד כך במציאות.
הרגל אמורה להחתך, ואז לקבל השתקפות בפייד, עם קצת עיוות מהמים [כמו בשורה האחרונה בעמוד הראשון].

אשמח אם יתקנו אותי, ושוב עבודה יפהפיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2379176:
עבודה מדהימה -תודה על השיתוף!
הערה ריאליסטית קטנה, בעמוד השער רגלי הילדים נעלמות בFADE לתוך המים.
לא פעם ראשונה שאני רואה שימוש שגוי בהתמוססות לתוך מים, אבל זה ממש לא עובד כך במציאות.
הרגל אמורה להחתך, ואז לקבל השתקפות בפייד, עם קצת עיוות מהמים [כמו בשורה האחרונה בעמוד הראשון].

אשמח אם יתקנו אותי, ושוב עבודה יפהפיה!

תודה!
הערה נכונה , במקור זה 2 ציורים נפרדים שחוברו ע"י הגרפיקאית- ככה שהטעות לא כל כך נוראית, מודה שאפילו לא שמתי לב לזה

• הוסף לסימניות
עכשיו זה הגיוני... נרגעתי:)

• הוסף לסימניות
מדהים!!
ציורים יפיפיים, נעימות משתפכת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה