נכתב ע"י chanak4;2253417:התמונות שלך מדהימות.
אבל לכולן קו אחיד, שהחלק הקרוב ברור והאחורי מטושטש.
זה יפה מאוד אבל מעניין לראות עוד סגנונות.
וכמובן, מסכימה עם ההערה לגבי החולצה.
נכתב ע"י יעל א;2253368:נראה משועמם.... לא אבוד..
והתמונה מקסימה כרגיל.
נכתב ע"י עריכה נהדרת;2253342:עיצוב התמונה מהמם,אבל אני פשוט לא מצליחה לקלוט מה היופי בילדים בלי בגדים! לא מצליחה!(ואני לא כזו צדיקה) לדעתי אם הוא היה לובש חולצה התמונה היתה פי כמה יפה.
נכתב ע"י PV;2253244:המצב איתך אבוד!
להתעלף מהתמונות שלך...
עוד תמונה מדהימה מבית היוצר שלך.
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2253289:את התמונות שלך אפשר לזהות גם בלי החותמת
תמונה יפה!
הבוקה מהממת
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2253300:תמונה מקסימה כמו כל שאר התמונות שלך![]()
נכתב ע"י חנה כהן;2253478:אסתי תמונה משגעת!!!!
אוהבת את סגנון הצילום שלך!
וד"ש ממך...
נכתב ע"י רותי המניק;2253507:אסתי זה מקסים!
במיוחד התמונה השניה.
לוקח לי כל פעם כמה דקות לקלוט את הלוקיישנים אפילו שאני מכירה את הפארק בעל פה.
את מצלמת מזויות כ"כ לא שיגרתיות ומיוחדות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים