כללי אבולוציה של מגבונים לחים. לרגישים במיוחד, מומלץ שלא להיכנס

• הוסף לסימניות
העיצוב עדיין לא סופי.
כלומר, אוכל עוד לשפר בעזרתכם.

מפני כבוד הפורום משמש פה ה-C גם כ"בגד" או עלה תאנה...
וגם כזכויות יוצרים.

אשמח להתייחסות גם לגבי הלוגו המסכן "לפיד"
שהוא בעצם פונט קיים שעוות קצת.

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 302.9 · צפיות: 30
  • 12.jpg
    KB 398.8 · צפיות: 25
  • 13.jpg
    KB 411.3 · צפיות: 25
  • 14.jpg
    KB 408.9 · צפיות: 20
  • 15.jpg
    KB 386.5 · צפיות: 21
  • 16.jpg
    KB 776.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מרשים ביותר אך כמה הערות אם מותר לי בכלל..

* הזרת, ריבונו.... מה קרה לה?
* עין שמאל קטנה מדי בהשוואה לעין ימין (אולי אני טועה?!.)

(חסר ליטוש אחרון בעיקר באיזור אצבעות הידיים והרגליים..)

אבל מה לאמר מקסים!!!
הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מדהים, אין מילים. אך לענ"ד בניגוד לציור המהמם הזה, האריזה קצת מדי חיוורת.

• הוסף לסימניות
מקסים ומיוחד!!

• הוסף לסימניות
אולי העיניים נראות קצת של בובה כאלה, אולי כדאי לתת להם צבע חום או ירוק, שיראה יותר טבעי.

• הוסף לסימניות
מקסים. ציור מדהים!!

לגבי האריזה, בתור אמא - הצבע הלבן לא נותן לי תחושה של תינוקיות, אלא יותר מגבונים לניקוי.
מומלץ מאד לשים צבע חי בכל האריזה.

• הוסף לסימניות
קודם כל עבודה מדהימה... וכמו שאמרו קודמי האריזה נראית קצת חיוורת
ואגב מזה הקטע שסימנתי באדום האם זה מיותר?

קבצים מצורפים

• 15[1]עותק.jpg
    KB 45.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!! ממש אהבתי.
העיצוב חיוור מאד, וגם התינוקי החמוד נאבד שם, הלבן שמאחוריו ממש לא מדגיש אותו, היות והוא בצבעים חיוורים, הייתי שמה מאחוריו צבע עז יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;351416:
מדהים, אין מילים. אך לענ"ד בניגוד לציור המהמם הזה, האריזה קצת מדי חיוורת.

נכתב ע"י R.Design;351434:
מומלץ מאד לשים צבע חי בכל האריזה.

ניסיתי להיצמד לדרישות הלקוח שהעיצוב יהיה נקי ולבן, בדומה ל-avent
כנראה אשנה בכל זאת

נכתב ע"י Designer;351435:
ואגב מזה הקטע שסימנתי באדום האם זה מיותר?

במקור זו היד השניה

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד,
בקשר ליד השניה והזרת יש דברים שבתמונה זה נראה טוב וכשרוצים לצייר אותם זה נראה עיוות ואין קשר לדעתי תוריד את היד ואת הזרת להקטין ולהצמיד לשאר האצבעות
השיער מאוד יפה הייתי מוסיפה מעט שיער מעל האוזן

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה.

אבל אולי תזביר לי למה טוב כל המאמץ האדיר הזה במקום פשוט לקחת תמונה של תינוק חמוד משאטרסטוק? יותר מהר יותר זול ואפילו יותר יפה...

• הוסף לסימניות
הציור מדהים,
אין לי מושגים בכאלה רמות של ציור אך משהו ברגל נראה לי מוזר, אולי היא קצת מידי ארוכה, או שהקיפול מוזר.

הצבעים של האריזה ממש לא מושכים לקנות, להכניס דחוף צבעים של תינוקות ורוד/תכלת משהו כזה, שיראה רך ועדין

אה ועוד דבר שלא קשור אליך, אני בתור אמא קונה את המגבונים שנראים לי הכי נעימים למגע עור התינוק - השם לפיד לא מי יודע מה מושך לקנות ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;351484:
עבודה יפיפיה.

אבל אולי תזביר לי למה טוב כל המאמץ האדיר הזה במקום פשוט לקחת תמונה של תינוק חמוד משאטרסטוק? יותר מהר יותר זול ואפילו יותר יפה...

הוצאת לי את המילים מהפה
יש סיבה לעבוד כך שעות ולא לקנות תמונה בדולרים ספורים?
אלא אם כן חדוות היצירה או בקשת הלקוח הובילו לכך..

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה.

על מקוריות וכייף ליצור שמעת?

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה.

נכתב ע"י start;351486:
הוצאת לי את המילים מהפה
יש סיבה לעבוד כך שעות ולא לקנות תמונה בדולרים ספורים?
אלא אם כן חדוות היצירה או בקשת הלקוח הובילו לכך..
בכלל למה צריך מעצבים גרפיים? אולי לבקש ממישו בסין או בשבדיה שיצלם לנו אריזה מוכנה, ובוורד עם פונטים חינמיים נוסיף את הכיתוב בעברית ואת הקרדיט ל"יוצר".
אחלה, עבודה. אני מתחיל להבין למה כולם נזעקים כשמבקשים מחיר מוצדק. לא נעים להם מעצמם: בישלו "גרפיקה", לקחו מזה, לקחו מזה, לקחו מזה, ורק לגרפיקאי לא נשאר...

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה.

מהההה???? הייתי מצפה לשאלה הזו אם התינוק המדובר לא היה כזה חמוד ואמיתי, אבל על הדבר המהמם הזה לשאול את השאלה הזו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;351515:
בכלל למה צריך מעצבים גרפיים? אולי לבקש ממישו בסין או בשבדיה שיצלם לנו אריזה מוכנה, ובוורד עם פונטים חינמיים נוסיף את הכיתוב בעברית ואת הקרדיט ל"יוצר". אחלה, עבודה. אני מתחיל להבין למה כולם נזעקים כשמבקשים מחיר מוצדק. לא נעים להם מעצמם: בישלו "גרפיקה", לקחו מזה, לקחו מזה, לקחו מזה, ורק לגרפיקאי לא נשאר...

צריך מעצב גרפי אבל לא בשביל ליצור גם את התוכנה שמעבדת את התמונות - -

מה שראינו כאן זה 'ציור' של תינוק בשביל אריזה. אז 'נקי כפיים' שאל שאלה הגיונית בשביל מה הטרחה ליצור זאת לבד? ישנם גרפיקאים מוכשרים שמשתמשים באלמנטים קנוים, זה לא מוריד מערכו של הגרפיקאי.

אכן יש גרפיקאים שאך ורק 'סוחרים' ביצירות של אחרים ולהם עצמם אין 'טעם וריח' בבישולים, כנראה משלמים להם על ה'ידע' שלהם בפוטו שופ :)

• הוסף לסימניות
יפה מאד, הציור.
האריזה יכולה לשמור על לובן ונקיות רק שנראה שהקווים החדים בגווני הכחול אדום הפכו אותה מרכה וילדותית, ל- מגבונים לניקוי כללי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה