הלוואי וזו היתה בדיחה.. בבתים רבים המטליות אכן משמשות כמטלית פלא לכל מטרה (אם כי לענ"ד זה אפשרי בבית של תתרנים בלבד, וד"לנכתב ע"י mig;351532:נראה שהקווים החדים בגווני הכחול אדום הפכו אותה מרכה וילדותית, ל- מגבונים לניקוי כללי.
נכתב ע"י HUXH86;351568:לטעמי להשאיר רק את הראש עם מעט מהכתף
נכתב ע"י נקי_כפים;351484:עבודה יפיפיה.
אבל אולי תזביר לי למה טוב כל המאמץ האדיר הזה במקום פשוט לקחת תמונה של תינוק חמוד משאטרסטוק? יותר מהר יותר זול ואפילו יותר יפה...
נכתב ע"י ותמיד לבחור;351635:כמו לעצב משחת שיניים עם תמונות רגליים בלבד, או מה?![]()
כחחח, רק אל תראה לו גם את זה: (למרות שזה ממש לא מדויק...נכתב ע"י אברומי נויבירט;351662:אראה ללקוח ת'תגובות ויסיק לבד
נכתב ע"י אברומי נויבירט;351662:וכי אני אמור לשכנע אותו
שבשאטרסטוק יש יותר זול ולא פחות חמוד?!
והוא אפי' לא סופר את שעות העבודה...
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;351686:העבודה מרשימה,
מצטרפת להערות קודמי
התינוק מאוד מזכיר לי תמונה קיימת (שבמקרה?) היא גם הייתה מופיעה על מגבונים...
זאת אותה החברה?
נכתב ע"י שלי;351723:עבודה מדהימה!
אם אפשר לקבל קצת הדרכה מה עשית לשיער בין שלב 3 לשלב 4? שקיבל את המרקם היפה והטבעי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים