כללי אבולוציה של מגבונים לחים. לרגישים במיוחד, מומלץ שלא להיכנס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;351780:
ואולי גם למילה 'לפיד' תמצא איזה תחליף...

אם היה תלוי בי...

ואני די נצמד לכלל: הלקוח תמיד צודק,
גם כשהוא לא כל כך צודק :rolleyes:

נכתב ע"י shmil15;351792:
מה קרה ללוגו המקורי שלהם ?

זה אמור להיות לוגו נפרד למוצרים כאלה לתינוקות,
יענתוק, "לפיד בייבי" :p:cool:

נכתב ע"י נעמי ברקאי;351849:
הלוגו... אהם זה לא נראה שאתה עשית..

...
מודה ומתוודה בכלימה ובבושת פנים שדווקא כן אני :mad::)

ושוב תודה לכולם על ההערות הבונות והנכונות

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת ה-ל' צריך לנקד בקמץ.

• הוסף לסימניות
אגב, האם חישבת את מקום החיתוך שממנו יוצאים המגבונים? כי נראה לי שזה באזור הטקסט. שים לב!
כמו"כ נראה שהוא מחותל בחיתול בד...
האם העתקת מתמונה כלשהיא? כך עושה רושם. בכל מקרה זה מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;351979:
האם העתקת מתמונה כלשהיא? כך עושה רושם. .

אכן צוייר על פי תמונה.

• הוסף לסימניות
יפה בטרופים!!
נראה ממש תמונה של תינוק מתוק ויפה
הזרת של כף הרגל דווקא ממש מתוקה זה יותר מענין ככה..
מצטרפת לדעה של שינוי צבע הרקע

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס לביצוע/גרפיקה/ציור.
יש קונפליקט בין החזית לעורף, בחזית יש 75 מגבונים, בעורף רק 72.

• הוסף לסימניות
אולי זה לא כ"כ טרנדי לומר זאת, אך היות שחיכיתי כמה ימים ואף אחד לא מחה (כמדומני) אני מרגישה צורך לעשות זאת:
לדעתי נהגת ממש כמו נהג מונית שכשעולה עליו תייר הוא מסתובב איתו בכל העיר כדי שהנסיעה תעלה יותר.
גזלת את הלקוח שלך.
כשהוא מזמין ממך עבודה הוא מצפה ממך בתור איש מקצוע לספק לו מקסימום סחורה במינימום מחיר, כל עוד זה לא על חשבון האיכות. אם ידעת על האפשרות להשיג תמונה בזול יותר ולא עשית זאת בשביל הרווח הכספי שלך, זה פשוט גזל. (בכל אופן לדעתי)

אני ממש הזדעזעתי לראות שזה לא צרם לאף אחד. כולל אלו שבאשכולות סמוכים פיהם נטף דבש ונופת צופים אודות המוכן לחברו, וחובת ההשתדלות ותו לא, ומזונותיו של אדם קצובים לו ועוד.

תחיו את מה שלמדו אתכם. לא רק תנאמו על כך.

כל זה כמובן לא מוריד מערך הציור היפהפה. מקווה שלא אותקף על שהעזתי לומר את שבליבי.

• הוסף לסימניות
אני הבנתי מאברימי שהלקוח הזמין במיוחד ציור, אפילו שהוא ידע שאפשר לקנות צילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;351662:
פשוט מאוד
כי במקרה דנן מדובר בתשלום לפי שעות
לפי זה רק נשארתי פראייר
שלא השקעתי בשאר חלקי הגוף של התינוק כמו בראשו
וכי אני אמור לשכנע אותו
שבשאטרסטוק יש יותר זול ולא פחות חמוד?!
והוא אפי' לא סופר את שעות העבודה...

??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;352835:
גזלת את הלקוח שלך.
כשהוא מזמין ממך עבודה הוא מצפה ממך בתור איש מקצוע לספק לו מקסימום סחורה במינימום מחיר, כל עוד זה לא על חשבון האיכות. אם ידעת על האפשרות להשיג תמונה בזול יותר ולא עשית זאת בשביל הרווח הכספי שלך, זה פשוט גזל. (בכל אופן לדעתי)
יתכן ויפה דיברת, אם הלקוח היה פונה לגרפיקאי רגיל מן השורה.
הוא פנה במקרה הזה, לאמן גרפי, בפירוש. מה שאומר שהוא לא מעונין בעיצוב גרפי רגיל, אלא ביצירת אומנות. זוהי בחירתו שלו!
איך את כ"כ ממהרת להניח שכל לקוח מחפש 'מקסימום סחורה במינימום מחיר', כלשונך? יש המחפשים בגד לארוע בחנות בגדים, ויש הפונים לסלון מעצבים אקסלוסיבי. האם המעצבת גוזלת אותם? נו באמת!

ועוד משו בקטנה: אני במקומך לא אמהר להשתמש במילים: "גזלת/ גזל" שחור על גבי פורום, בלי לרדת לעמקם של דברים, אלא מהשערות ליבך בלבד.
מה גם שנכון לדורנו, הלכות גזילה מוגדרות ע"פ ההלכה בלבד. כל עוד לא הצטרפנו לכת הרפורמים, אישה לא יכולה לפסוק. קבלי את תנחומי.

• הוסף לסימניות
גזל???? אין זאת אלא שכחתם במקצת את ההגדרה של גזל.
הבן אדם עובד לפרנסתו, בונה בעצמו ציורים מדהימים, ונקרא גזלן???:mad:
הלקוח הרי יכל לפנות לכל גרפיקאי מתחיל שיכין לו משהו במינימום מחיר (אולי בפאור פונט?...), כנראה שגם הוא יודע להעריך את העבודה.

• הוסף לסימניות
לאברימי כבר יש הסטוריה עם החברה הזו, הוא עיצב להם אריזות לח"פ, לתבניות אפיה (ואם אני לא טועה גם לנרות נשמה) ובכולם משולב איור שלו, זה אומר שהלקוח יודע בדיוק מה הוא רוצה, ומסתמא גם על מה הוא משלם.
תמיד כדאי לברר קודם במה מדובר, ואני מאמינה שאברימי לוקח מחירים גבוהים פי כמה ממרבית חברי הפורום (כך לפחות אמור להיות..) מדובר באמן גרפי במלוא מובן המילה, והלקוח כנראה יודע את זה.

• הוסף לסימניות
הנה -

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

• הוסף לסימניות
עבודות מרשימות.

העלים הירוקים נפלו מהעציץ שליד הנר? :) דומני שזה מיותר.

• הוסף לסימניות
לפני שמוציאים נגדי פאשקווילים באיזור מגורי בעניין הגזל

רק זאת אומר שרגע אחרי הוספת תגובה זו
אשלח ללקוח את האשכול (כולל ההשוואה לסיפור נהג המונית)
שיהנה גם הוא, למה רק אני :)

• הוסף לסימניות
והנה תגובתו, תהנו.........

אברומי שלום
אחרי כל התגובות אני ממש לא יודע מה לעשות<O:p
היד הימנית מדי ארוך <O:p></O:p>
היד השמאלית מדי קצר<O:p></O:p>
העינים מזכירים לי בובה<O:p></O:p>
למה לא עם הלוגו הקיים <O:p></O:p>
התינוק מזכיר לי ממזר חסר כבוד<O:p></O:p>
והאף של התינוק מדי יהודי <O:p></O:p>
והלבן נראה לי מאוד שחור <O:p></O:p>
והאם לא עדיף על הרקע הלבן לשים תינוק כושי או סתם איזה (צונזר א.נ.) וכו' וכו ' וכו ' וכו ' ועו ' <O:p></O:p>
בברכה מקרב לב,<O:p></O:p>
אנשים שלא מבינים<O:p></O:p>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;352983:
אברומי שלום

אחרי כל התגובות אני ממש לא יודע מה לעשות<O:p
היד הימנית מדי ארוך <O:p></O:p>
היד השמאלית מדי קצר<O:p></O:p>
העינים מזכירים לי בובה<O:p></O:p>
למה לא עם הלוגו הקיים <O:p></O:p>
התינוק מזכיר לי ממזר חסר כבוד<O:p></O:p>
והאף של התינוק מדי יהודי <O:p></O:p>
והלבן נראה לי מאוד שחור <O:p></O:p>
והאם לא עדיף על הרקע הלבן לשים תינוק כושי או סתם איזה (צונזר א.נ.) וכו' וכו ' וכו ' וכו ' ועו ' <O:p></O:p>
בברכה מקרב לב,<O:p></O:p>

אנשים שלא מבינים<O:p></O:p>

אחרי זה, אני בטוחה שקרה משהו לפורום הזה..................

• הוסף לסימניות
__

• הוסף לסימניות
עבודות יחודיות ומושקעות, בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה