כללי אבולוצית המודעה

• הוסף לסימניות
זוכרים את זה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=64909
ואת זה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=67424
עכשיו הלקוחה באה אלי ואמרה שהמודעה לא מספיק צועקת.
שאני יעשה ככה וישנה ככה. כמה שניסתי להסביר לה למה לא כדאי לשנות היא התעקשה. אמרתי לה- מעכשיו אני כמו רובוט מה שאת אומרת לי אני עושה..... וזה התוצאה....

קבצים מצורפים

• סינרית חדש.jpg
    KB 161.8 · צפיות: 9
  • מודעה 2 סינרית חדש.jpg
    KB 185.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אוי.... הם חייבים להרוס הלקוחות האלו......
תנחומי....

רק תגידי לה שמה שאת עשית היה מהמם!

• הוסף לסימניות
הקודם היה מאוד יפה אבל לטעמי גם חיוור
לא התעמקתי בשינויים אבל השינוי בגוונים דווקא עשה לי טוב

• הוסף לסימניות
בכלל לא רע...

מבינה את הלקוחה, שינוי הגוונים בהחלט תרם למודעה "צועקת".

• הוסף לסימניות
לא לשכוח להוריד את המייל שלך מהמודעה

• הוסף לסימניות
חבל, בעיתון זה היה מהמם.

• הוסף לסימניות
ראיתי את המודעה הקודמת בעיתון. יצא יפה
גם זו יפה - כל הכבוד לך שאת מצליחה לבצע לפי טעמה של הלקוחה - גם זו אמנות...

סתם כך - מבחינה שיווקית - וזה לא קשור אליך, זו הערת אגב - אני לא בטוחה שהרעיון של הצבעים נכון. נדמה לי שמי שמשתמשת במוצר פחות רוצה להראות 'תינוקית' - אלא יותר אופנתית, מראה אסטטי. התכלת ורוד ודובי זה טוב בתור מתנה לתינוק, פחות ליולדת כאשה. אבל אולי אני לא מכירה נכון את קהל היעד.

• הוסף לסימניות
לכתחילה זה אמור להיות מצורף למתנה כך ודאי שזה לא צריך לצעוק וגם במודעה-מים שקטים חודרים עמוק. זה לא חייב להיות כמו שוק. זה מודעה שמתאימה להיות רגועה ועדינה. היא בעצמה סיפרה לי שאחרי פרסום המודעה היה לה עשרות טלפונים....

• הוסף לסימניות
חבל.
התשובה שהשבת לה - "מעכשיו אני כמו רובוט" - זו לא תשובה מקצועית, אסור לאיש מקצוע להוציא ביטוי כזה מפיו. גם אם בפועל החלטת לעשות מה שהיא רוצה, אל תציגי זאת בצורה כזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה