• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי לשים את גרעין האבוקדו במים וזה עובד יופי!
ועוד פטנט ששמעתי פעם הוא להמנע ממגע של מתכת עם האבוקדו. ז"א לחתוך בחד פעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;883810:
Tk, איך מכינים גרנולה ביתית?
מתכון לגרנולה :
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס דבש-אפשר גם מייפל
1/2 כפית מלח
שמים הכל בסיר על האש מערבבים עד שהסוכר נמס
מוסיפים קינמון -אם אוהבים
שקדים חתוכים גס , אגוזים שומשום - זה מוסיף מאוד
שופכים את כל זה על 4 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
מערבבים
שוטחים בתבנית גדולה
מכניסים לתנור 180 מעלות
ומערבבים מדי פעם
צריך לשמור על זה מאוד שלא ישרף
אחרי שמוצאים מהתנור אפשר להוסיף - תמרים חתוכים/ משמיש/ פפאיה
שומרים בכלי סגור לאחר שמתקרר
בהצלחה
יש שאלות אני כאן:)

• הוסף לסימניות
מה לא יצא לך טוב
המיץ לימון או הגרעין של האבוקדו???

• הוסף לסימניות
אף פעם לא ניסיתי להכניס את הגרעין למים, אבל כן ניסיתי לשים אותו בתוך הסלט, והאבוקודו נשאר בצבעו הטבעי גם אחרי לילה שלם.

• הוסף לסימניות
אגב, הרעיון לשם הספר אפקט האבוקדו מבוסס על הפלא הזה של הכנסת גרעין למים, אז אם את ממש רוצה להשקיע את יכולה לצרף אותו...
וברצינות, זה נראה לי קשור יותר לבוטניקה מאשר למיסטיקה, כנראה לחלקי הפרי יש קשר גם כשהם אינם יחד.

• הוסף לסימניות
הכנתי את הסלט בנפרד (עם לימון והכל) עטפתי בנילון נצמד. בכוס מים ליד היה מונח בשלווה הגרעין... אחרי לא הרבה שעות קמתי והכל שחור... כנראה צריך להאמין בזה שיעבוד.... :0

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;884391:
וברצינות, זה נראה לי קשור יותר לבוטניקה מאשר למיסטיקה, כנראה לחלקי הפרי יש קשר גם כשהם אינם יחד.
וזה בדיוק מה שנשמע מיסטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;884416:
הכנתי את הסלט בנפרד (עם לימון והכל) עטפתי בנילון נצמד. בכוס מים ליד היה מונח בשלווה הגרעין... אחרי לא הרבה שעות קמתי והכל שחור... כנראה צריך להאמין בזה שיעבוד.... :0

לדעתי, זה קשור בסוג של האבוקדו.
אני פתחתי אבוקדו היום בבוקר, מרב מהירות לא הספקתי אפילו לעטוף אותו כראוי ודאי שלא לשים מיץ לימון, להכניס למקרר או להכניס את הגרעין למים.
עכשיו אכלנו אותו הוא היה ירוק ויפה.

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה