דרוש מידע אבחון כתב יד לעזרה בהחלטה ללימודים

• הוסף לסימניות
לאיזה סוג אנשים זה מתאים ?
איך אני ידע אם אני באת מתחברת לזה ?
עד כמה הלימודים קשים ? ברמה שאין לך חיים חוץ מהלימודים או שאפשר לחיות גם חוץ מזה ?
ממליצה לך ללכת לצפות בשעת ריפוי בעיסוק זה ייזור לך להבין אם זה מה שאת מחפשת
לימודים אינטנסיביים, אבל לא צריך להיות גאונים
כיום יש לך שתי אופציות- מבח"ר (תואר של אוניברסיטת חיפה) וצריך פסיכומטרי ובגרות\מכינה
או השלוחה של אונו- נראה לי קוראים לזה משהו כמו נרננה

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לצפות בשעת ריפוי בעיסוק זה ייזור לך להבין אם זה מה שאת מחפשת
לימודים אינטנסיביים, אבל לא צריך להיות גאונים
כיום יש לך שתי אופציות- מבח"ר (תואר של אוניברסיטת חיפה) וצריך פסיכומטרי ובגרות\מכינה
או השלוחה של אונו- נראה לי קוראים לזה משהו כמו נרננה
את מרפאה בעיסוק ? או משהו כזה ?
ומה זה אומר ללכת לצפות בשעה של ריפוי שעיסוק ? איפה ?
ועוד שאלה האם זה שכר שווה ?

• הוסף לסימניות
ומה זה אומר ללכת לצפות בשעה של ריפוי שעיסוק ? איפה ?
אם אני מבינה נכון, פשוט לבקש ממרב"ע להיות בחדר בזמן טיפול או בגנים שיקומיים בקבוצה.
ועוד שאלה האם זה שכר שווה ?
לא יודעת מה השכר, רק יודעת שחסר מאד מרב"ע.

מישהי סיפרה לי שבגן של הבת שלה לא נותנים לכולם טיפולי רפב"ע כי אין מספיק מטפלות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי ....
אפשר להסביר יותר ?

אין לגרפולוגיה בסיס מדעי, ומחקרים שנערכו בנושא לא הראו שיש ממש בידע הגרפולוגי.
כלומר ההנחה שאם הכתב שלך נוטה לימין זה אומר ש... לא הוכחה וכן על זו הדרך
כמובן, שלא הכל זה מדע, וייתכן שיש בזה חכמה שהמדע עדיין לא מבין אותו, אבל חשוב לדעת שזה לא אבחון מדעי.
בניגוד למבחן פסיכומטרי שמראה יכולת בתחומים שונים והוא מדעי (דוגמה)

• הוסף לסימניות
מקפיצה ,
מחפשת יועצת תעסוקתית מצוינת!
שתעשה סדר בראש , מכירות?

• הוסף לסימניות
אני גם גרפולוגית וגם יועצת תעסוקתית, ומתעסקת הרבה בהכוונה תעסוקתית.
הגרפולוגיה נותנת הרבה מידע ועוזרת מאד לכוון למקום המתאים בס"ד.
אם את מעוניינת, ניתן לפנות אלי בטלפון / במייל / באתר.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה