אבחון לוח של מחשב נייד מישהו מכיר מומחה?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד פשוט Toshiba c655D באחד הלילות חיברתי מטען לא מתאים (כלומר עם אותו מתח אבל יתכן שיש לו הספק לא מתאים) שהטעין בהתחלה את המחשב ובבוקר מצאתי את המחשב לא מתפקד, יש לי ידע באלקטרוניקה ובדקתי את הלוח עם "פלוק" ונראה שלא נשרפו הקַבַּלים, אני הייתי רוצה לעשות לזה בדיקה אצל איש מקצוע לפני שאני מזמין חדש (130 דולר) השאלה היא אם מישהו מכיר מעבדת אלקטרוניקה שעושה את העבודות האלו במחיר סביר,
יש חנות מאחורי הבורסה בתל-אביב שנקראת ד"ר לפטופ הוא עושה דברים מהסוג הזה גם לא בטוח בכזאת רמה, הבעיה היא שאני מירושלים וקשה להגיע לשם,
אני נוטה לקנות חדש אבל אולי בכ"ז שווה לבדוק אצל מישהו.... מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לא תמיד מדובר בלוח אם,
ראיתי מקרה דומה, שמטען לא תואם שרף את יחידת ההטענה, והתברר שאין זה חלק אינטגרלי מלוח האם אלא יחידה קטנה נפרדת הכוללת כניסת ספק כוח וUSB וVGA (כך במחשב ההוא). היחידה נקראת "לוח בת" (Daughter Board)
באותו מקרה החברה החליפה את לוח האם (במסגרת אחריות) וכשזה לא פתר את התקלה החליפו גם את לוח הבת.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם הלוח נכדה :)

• הוסף לסימניות
אני יודע שלא תמיד הבעיה בלוח אבל פה זה וודאי הבעיה בלוח כמו שכתבתי אני מבין באלקטרוניקה

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו מאוד מוצלח בתחום, פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;806961:
(כלומר עם אותו מתח אבל יתכן שיש לו הספק לא מתאים)

עם כל כך הרבה ידע באלקטרוניקה... אולי תסביר איך הספק חשמלי משפיע על מעגל חשמלי???
מתח והתנגדות של הלוח יוצרים את ההספק הדרוש ואם הספק (שנאי) לא עומד בזה השנאי יפגע ... הלוח יכול להפגע רק משינויים במתח

• הוסף לסימניות
יתכן מאוד שהספק ההוא לא יציב (זה היה ספק של נטבוק) וזה גרם למשהו בלוח להגיב לא טוב,
ואכן אני לא מבין באלקטרוניקה יותר מידי אבל בשביל להגיד לך שזה לא בעיה בשום דבר אחר חוץ מחלקים שעל הלוח זה אני מספיק מבין אני יודע לעבוד עם פלוק ואני יודע מה המתח שאמור להיות במקומות במעגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה