מבחינת קבילות בוודאי שזה קבילצריכה בדחיפות אבחון פסיכולוגי לתקשורת לילד במצב קצת מורכב,
הבעיה שבמאוחדת כבר כמה חודשים אין תורים, ואמרו שיכולה לפנות לאיכילוב או לתל השומר,
מישהו כאן ניסה ויודע מה רמת הזמינות, המקצועיות, והאם זה קביל לעיריה ולביטוח לאומי?
אשמח לכל מידע בענין.
תודה!!
לא ללכת פרטי! מנסיון!מבחינת קבילות בוודאי שזה קביל
כמו שכתבו כאן התורים יכולים להיות קשים
אם זה דחוף לכם תשקלו ללכת לפרטי
אציין כי אני אישית לא עוסק בתביעות של גמלת ילד נכה (אני עוסק רק במבוגרים)
אבל ממה שאני יודע בשביל העירייה/משרד החינוך פחות או יותר כולם בסדר ולא עושים בעיות
בשביל ביטוח לאומי יש רופאים שמסומנים ויהיה קשה לעבור עם אבחון שלהם.
מסכים שביטוח לאומי עשויים לפסול פרטייםלא ללכת פרטי! מנסיון!
ביטוח לאומי נוטים לפסול אבחונים פרטיים על כל דבר קטן, גם מהמומחים הכי מפורסמים, וגם כשהעיריה, קופ"ח, משרד החינוך, הרווחה והבריאות כן מקבלים, הם פוסלים!
עדיף לחכות שנה לאבחון בקופ"ח או שירותי הרפואה הציבוריים, מאשר ללכת לפרטי ואז לגלות שהמאבחן שכח איזה פרט קטן ושולי, שבגלל זה יפסלו את זה בביטו"ל, ואז הקופ"ח יסרבו לאשר לכם אבחון דרכם, כי כבר עשיתם אבחון פרטי.
במקרה שלנו המאבחנת היא מאוד מפורסמת ומאסטרית בתחום, ולדבריה מעולם לא פסלו את המבחנים שלה.מסכים שביטוח לאומי עשויים לפסול פרטיים
אך חשוב לציין שהדבר שונה מסניף לסניף בביטוח לאומי, ותלוי מאוד מי הרופא
אני אישית כמו שכבר ציינתי לא עוסק בילדים, אך אני מניח שבעלי ניסיון בתחום ידעו לומר בהתאם לסניף ביטוח לאומי שלכם
אלו רופאים יוכלו לעבור בלי בעיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים