- הוסף לסימניות
איזה גיל?טוב אז אנחנו ממש ממש טירונים בשטח
אחרי שנים של טטלטלות בין קשיי קשב וריכוז וקושי בויסות חושי רגשי או קשיים רגשיים
פתאום עלה הצורך באיבחון ASD תקשורת
אז איך מתחילים? למי פונים? מה הפורצדורה?
אנחנו ככ חסרי אונים
איזה גיל?טוב אז אנחנו ממש ממש טירונים בשטח
אנחנו ככ חסרי אונים
בהצלחה!טוב אז אנחנו ממש ממש טירונים בשטח
אנחנו ככ חסרי אונים
11איזה גיל?
דרך הטיפול בילד על הרצף הרבה פעמים שונה מדרך הטיפול בילד שאינו על הרצף כי גם אם הסימפטומים בקצה דומים, המקור להם שונה.אם אלו הקשיים שיש לילד אז למה צריך הבחנה מדויקת ? אני יחדד מה ילד עם asd מקבל ?
תקשורת ריפוי בעיסוק וזה עוזר גם לוויסות וקשיי קשב
אז אבחנה מדויקת לא עוזרת
אבחנה של תקשורת עוזרת בשביל קצבה ושהטיפולים יהיו ממומנים
הדרך הקלה זה פסיכולוג פרטי ואח״כ נוירולוג של הקופה
אם תחכו להתפתחות הילד יקח לכם הרבה זמן
ההחזר מקופ"ח הוא בדיחה, במקרה הטוב תקבלו כמה מאות שקלים עבור אבחונים של אלפי שקלים.בגיל גדול יותר זה כבר מסובך, ויכול להיות שאפשר רק באופן פרטי (אבל גם אז, צריך קודם אישור של הקופה כדי שיתנו החזר)
אין התפתחות הילד בגיל כזההדרך הקלה זה פסיכולוג פרטי ואח״כ נוירולוג של הקופה
אם תחכו להתפתחות הילד יקח לכם הרבה זמן
זה לא משנה מה קודם, בד"כ בקופה זה 4 מפגשים של כמה אנשי מקצוע שבחד עושים הערכה.אני רוצה בראש ובראשונה עבור הילד
קצה נפשינו בתסכולים, בגערות בחוסר הבנה שלו ושל המערכת
אחכ עבור הקצבה
בטוח שקודם פסיכולוג אחכ נוירולוג ולא להפך?
כמדומני שלא צריך הפניה, אבל ברובם יש תורים של שנה פלוס..תודה על התשובה המפורטת
עבור המכונים של בית חולים צריך הפניה או שאני מתקשרת וקובעת?
נכון לגמרי.ההחזר מקופ"ח הוא בדיחה, במקרה הטוב תקבלו כמה מאות שקלים עבור אבחונים של אלפי שקלים.
גם עם הפניה מרופא לא בהכרח מקבלים אבחונים בקופה, יש ועדה בהתפתחות הילד שצריכה לאשר אבחון.נכון לגמרי.
אבל לא קשה לבקש אישור, אפשר טלפונית למזכירות במרפאה.
ואני חושבת אולי גם אחרי האבחון, כדי שהוא יוכר - עדיף שהייתה קודם הפניה מסודרת לאבחון. אבל זו השערה שלי.
אני חושבת שזה מאוד משתנה במחוז / מרפאות ומי המאבחן.גם עם הפניה מרופא לא בהכרח מקבלים אבחונים בקופה, יש ועדה בהתפתחות הילד שצריכה לאשר אבחון.
התכוונת לעדה ויסברג? אם כן היא לא קבילה כ"כ בביטוח לאומיהפנו אותי להתפתחות הילד, לקבל שאלונים, למלא, להחזיר ולקבל השתתפות קטנה באבחון ASD אצל מאבחנת שמוכרת ע"י ביטוח לאומי, חשבתי ללכת לעדה יעל ויסברג, משהו שמע עליה?
בטוח?התכוונת לעדה ויסברג? אם כן היא לא קבילה כ"כ בביטוח לאומי
בהצלחה רבה בתהליך.
ככה שמעתי מלפחות 2 אנשים לאחרונה.בטוח?
כי ממש המליצו לנו עליה
מידיעה?
לכן אני עברתי לקופה אחרתלפני כמה שנים הפנו אותי לפסיכולוגית ולנורולוגית הם ידעו אי אלו מילים באידיש, וקיבלנו אבחון.
הברוך הגדול, שלאחר שקיבלנו הפנייה לילד נוסף שברור שיש לו ASD (יש לנו לצערנו נסיון כבר) הרי שהודיעו לנו חגיגית בקופה שעוד שנה וחדשיים יחזרו אלינו כדי לקבוע תור....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //