עזרה אבחונים ושאלות אופי

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח מאודד לקבל מבחנים חינמיים של שאלות אופי או התאמת מקצוע וכו (לא משנה באיזה תחום)
בקיצור כל מיני אבחונים בתחומים שונים שאפשר לעשות ידנית (כלומר שאפשר להדפיס וכל אחד בודק לעצמו את התשובה)
(שכן היה מבוסס על מקור כלשהו ,אבל לא חייב שיצא הכי מדיוק...)
תודה!!!

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח מאודד לקבל מבחנים חינמיים של שאלות אופי או התאמת מקצוע וכו (לא משנה באיזה תחום)
בקיצור כל מיני אבחונים בתחומים שונים שאפשר לעשות ידנית (כלומר שאפשר להדפיס וכל אחד בודק לעצמו את התשובה)
(שכן היה מבוסס על מקור כלשהו ,אבל לא חייב שיצא הכי מדיוק...)
תודה!!!
יש לי קישור למבחן אישיות שיוצא מאוד נכון אבל אפשר לעשות את זה רק באינטרנט אם זה עוזר לך

• הוסף לסימניות
יש לי קישור למבחן אישיות שיוצא מאוד נכון אבל אפשר לעשות את זה רק באינטרנט אם זה עוזר לך

תודה!
אבל אני רוצה משהו ללא צורך במחשב
יש לי משהו מאד מוצלח
אבל לא מצליח להעלות לפה
אולי תוכלו לשלוח לי למייל?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
למישהו יש מבחנים של שאלות אופי? (אפשרי גם כל נושא אחר..),
כמובן עם אפשרות לבדוק את התשובה..
דחוף לי מאד!
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה