אבטלה אחרי חופשת לידה

• הוסף לסימניות
עבדתי ברשת גנים שהועברה לעירייה, בזמן שהייתי בחופשת לידה
כל העובדות פוטרו חוץ ממני
המעסיק טוען אני התפטרתי כי לא התייצבתי לראיון בעירייה עקב לימודים
רציתי לשאול האם המעסיק יכול לטעון דבר כזה,
אני מעוניינת לחתום אבטלה
איך אפשר להוציא מהמעסיק מכתב פיטורים?
האם זה נכון שהוא צריך לשלם לי 3 חודשים?

• הוסף לסימניות
עבדתי ברשת גנים שהועברה לעירייה, בזמן שהייתי בחופשת לידה
כל העובדות פוטרו חוץ ממני
המעסיק טוען אני התפטרתי כי לא התייצבתי לראיון בעירייה עקב לימודים
רציתי לשאול האם המעסיק יכול לטעון דבר כזה,
אני מעוניינת לחתום אבטלה
איך אפשר להוציא מהמעסיק מכתב פיטורים?
האם זה נכון שהוא צריך לשלם לי 3 חודשים?
מה הקשר בין התייצבות לראיון לפיטורים? ממש לא נכון
אסור לו לפטר אותך עד לחודשיים מחזרה מחל"ד
לגבי אבטלה את יכולה לקבל מיד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה מבחינת ביטוח לאומי
אם הם מאשרים אבטלה בלי מכתב פיטורים ביד?

• הוסף לסימניות
השאלה מבחינת ביטוח לאומי
אם הם מאשרים אבטלה בלי מכתב פיטורים ביד?
בעקרון החוק לא נותן לקבל מיד אלא אחר 90 יום כנאמר כאן:
וכאן מובא דיון באריכות בעניין שמסביר איך כן אפשר לקבל:

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מתי התפטרת מבחינתם?
האם המשיכו להפריש לך לקופ"ג גם בזמן בחל"ד?
כי יש גם אפשרות להתפטר מיד אחרי הלידה ואז ההמתנה של ה90 יום היא במקביל לחל"ד ומיד אח"כ את יכולה לקבל אבטלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה