דרוש מידע אבטלה\חלת

• הוסף לסימניות
יצאתי לחלת לחודשיים בחופש הגדול.
יצאתי שבועיים לפני הראשון לשביעי וחזרתי ב30 לשמיני.
איך זה אמור להיות מחושב.

נ.ב אני לא צריכה אזהרות מסע שאם לא הגשתי בזמן אני לא מקבלת וכד'. רק לענות ספציפית לשאלה

• הוסף לסימניות
בעיקרון באבטלה אם יש מכתב פיטורין אז מקבלים אחרי שבועיים. אבל צריך במקביל להירשם בלשכת התעסוקה ולחתום אבטלה מידי שבוע או לפי מה שאומרים לך שם .

• הוסף לסימניות
יצאתי לחלת לחודשיים בחופש הגדול.
יצאתי שבועיים לפני הראשון לשביעי וחזרתי ב30 לשמיני.
איך זה אמור להיות מחושב.
אם את זכאית לאבטלה ונרשמת בלשכת התעסוקה
יורידו לך 5 ימים ראשונים
ואת השאר ישלמו לך 60/80% תלוי בת כמה את וכמה ילדים יש לך
נ.ב אני לא צריכה אזהרות מסע שאם לא הגשתי בזמן אני לא מקבלת וכד'. רק לענות ספציפית לשאלה
ממש לא אזהרות
אפשר להגיד עד שנה אחרי יציאה לאבטלה
יכולה להגיש עד 15.6 בערך..

ביום היחיד שעבדתי יורד לי יום אבטלה אחד אפילו אם קיבלתי בו משכורת יפה, או שמחשבים לי את זה כאילו עבדתי בחודש הזה
השאלה שלך לא מובנת
מתי עבדת?
מתי חתמת אבטלה?

• הוסף לסימניות
השאלה שלך לא מובנת
מתי עבדת?
מתי חתמת אבטלה?
חתמתי אבטלה בחופש הגדול.
יצאתי באמצע החודש השישי. דיווחתי על חל"ת מה1.7 עד ה1.9
בפועל חזרתי מה31 ל8.
במקום עבודה שלי מדווחים מה28 עד ה28 כל חודש וחשבתי שיכניסו לי את היום ה31 לחודש הבא.
עכשיו קבלתי מכתב מביטוח לאומי שדווח לי שכר לחודש השמיני.
שאלתי היא האם פשוט לדווח שחזרתי ב31 או שזה לא מענין אותם אלא הם מסתכלים על כל החודש ומתקזזים איתו.

• הוסף לסימניות
חתמתי אבטלה בחופש הגדול.
יצאתי באמצע החודש השישי. דיווחתי על חל"ת מה1.7 עד ה1.9
בפועל חזרתי מה31 ל8.
במקום עבודה שלי מדווחים מה28 עד ה28 כל חודש וחשבתי שיכניסו לי את היום ה31 לחודש הבא.
עכשיו קבלתי מכתב מביטוח לאומי שדווח לי שכר לחודש השמיני.
שאלתי היא האם פשוט לדווח שחזרתי ב31 או שזה לא מענין אותם אלא הם מסתכלים על כל החודש ומתקזזים איתו.
הם מסתכלים עלך כל יום בפני עצמו
ממש לא סופרים לפי חודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה